Србијанци опростите нам!

Опраштамо. Лепо је кад неко тражи опроштај, а још је лепше када човек човеку опрости.

"И ОПРОСТИ НАМ ДУГОВЕ НАШЕ, КАО ШТО И МИ ОПРАШТАМО ДУЖНИЦИМА СВОЈИМ"

Има ли шта лепше и садржајније од овога у животу

Брате ја не знам ни једног Србина који би за себе рекао да је Србијанац... :confused:

ОК. :okok:

ОК, хвала на одговору. :hvala:

:lol: :lol: :lol: Па добро сада није баш тако, има и код њих људи нормалних, што, није немогуће... :think:

У Јасеновцу је побијено 800 000 Срба од којих 20 000 деце, а из Хрватске су протерали пола милиона... То је истина, да, али не мора да значи да је провокација од стране овог пургера што се извињава, него просто да њих тако уче да би испали мање зло у сопственим очима... :think:

Taj je purger ko ti i ja :mrgreen:

Опраштамо. Лепо је кад неко тражи опроштај, а још је лепше када човек човеку опрости.

"И ОПРОСТИ НАМ ДУГОВЕ НАШЕ, КАО ШТО И МИ ОПРАШТАМО ДУЖНИЦИМА СВОЈИМ"

Има ли шта лепше и садржајније од овога у животу

Исправно. :ok:

Taj je purger ko ti i ja :mrgreen:

Па тако се бар представља... HrvatZagreb. :lol:

Нешто ја тако зверао по тјубу, и наишао на следеће:

:klap: ... Шта мислите, да ли би било кул да овако нешто изјави председник Хрватске, и да ли би после таквог извињења било добро поново градити добросуседске односе?

Јел беше Павелић прочитао у име Хрватске акт о уједињењу са браћом Србима 1918? Реко би да јесте. ''Гранате на хрвате'' рекоше мудри познаваоци хрватског мозга и добре душе.

Јел беше Павелић прочитао у име Хрватске акт о уједињењу са браћом Србима 1918? Реко би да јесте. ''Гранате на хрвате'' рекоше мудри познаваоци хрватског мозга и добре душе.
jeste Ante Pavelic Stariji , samo taj nema veze sa imenjakom koji je postao poglavnik NDH, ovaj je bio kao neki jugosloven i umro je pre rata

Гранате на хрвате

Тешко, сада је ин " мир и стабилност региона " ... А и пошто како видим Србија и Хрватска желе у ЕУ, нема смисла да бомбардујемо будуће стратешке партнере, је л' да? :)

Poslednja izmena:

Jeste Pavelić, ali ne onaj zločinac, nego zubar Ante Pavelić.
To su dvije različite osobe.

Тешко, сада је ин " мир и стабилност региона " ... А и пошто како видим Србија и Хрватска желе у ЕУ, нема смисла да бомбардујемо будуће стратешке партнере, јел' да? :)

Кул, ин, тренд и фешн су пут ка бољем сутра Балкана. Хрвати ће престати да буду усташе, а БоТа ће ко прави кинез изградити зид према мирољубивим суседима. Штета.

Jeste Pavelić, ali ne onaj zločinac, nego zubar Ante Pavelić.
To su dvije različite osobe.

Зубар и кољач слично је то. Мада могуће, свеједно требали смо га одјебати и вратити са све писмом и лепом жељом за уједињењем у аустријску шталу одакле је дош'о.

Кул, ин, тренд и фешн су пут ка бољем сутра Балкана. Хрвати ће престати да буду усташе, а БоТа ће ко прави кинез изградити зид према мирољубивим суседима. Штета.

Па и јесте вала штета... Који ће нам стојко зид!? :think: Могли су се ти новци паметније потрошити... :mrgreen:

Па где си бре Љубо. :D Сада, као први Хрват на теми, имаш част изволети рећи шта мислиш о клипу што је окачио овај твој земљак... :D

Bio je taj klip na Krsti negdje u januaru, ako se ne varam.
Sve mi se čini da je autor istoga naš kolega forumaš KYO!! :hahaha::hahaha:

Back