Cartmanland
Poznat
- Poruka
- 8.032
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre par dana moderator je zatvorio temu koju je otvorio naš kolega sa obrazloženjem da smešni klipovi ne mogu biti uvod u temu i da imamo Skupštinsku kafanu koja je predviđena za zezanje.
Kad bi ovo neki Hrvat i pomislio, momentalno bi mu se osušio mozak.
Брате ја не знам ни једног Србина који би за себе рекао да је Србијанац...
ОК.
ОК, хвала на одговору.
![]()
![]()
Па добро сада није баш тако, има и код њих људи нормалних, што, није немогуће...
У Јасеновцу је побијено 800 000 Срба од којих 20 000 деце, а из Хрватске су протерали пола милиона... То је истина, да, али не мора да значи да је провокација од стране овог пургера што се извињава, него просто да њих тако уче да би испали мање зло у сопственим очима...![]()
Опраштамо. Лепо је кад неко тражи опроштај, а још је лепше када човек човеку опрости.
"И ОПРОСТИ НАМ ДУГОВЕ НАШЕ, КАО ШТО И МИ ОПРАШТАМО ДУЖНИЦИМА СВОЈИМ"
Има ли шта лепше и садржајније од овога у животу
Taj je purger ko ti i ja![]()
a ono jes ima do yaya originalan nickИсправно.![]()
Па тако се бар представља... HrvatZagreb.![]()
Нешто ја тако зверао по тјубу, и наишао на следеће:
... Шта мислите, да ли би било кул да овако нешто изјави председник Хрватске, и да ли би после таквог извињења било добро поново градити добросуседске односе?
jeste Ante Pavelic Stariji , samo taj nema veze sa imenjakom koji je postao poglavnik NDH, ovaj je bio kao neki jugosloven i umro je pre rataЈел беше Павелић прочитао у име Хрватске акт о уједињењу са браћом Србима 1918? Реко би да јесте. ''Гранате на хрвате'' рекоше мудри познаваоци хрватског мозга и добре душе.
Гранате на хрвате
jeste Ante Pavelic Stariji , samo taj nema veze sa imenjakom koji je postao poglavnik NDH, ovaj je bio kao neki jugosloven i umro je pre rata
Јел беше Павелић прочитао у име Хрватске акт о уједињењу са браћом Србима 1918? Реко би да јесте. ''Гранате на хрвате'' рекоше мудри познаваоци хрватског мозга и добре душе.
Тешко, сада је ин " мир и стабилност региона " ... А и пошто како видим Србија и Хрватска желе у ЕУ, нема смисла да бомбардујемо будуће стратешке партнере, јел' да?![]()
ako ne smemo da ih bombardujemo onda cemo ih ...![]()
Jeste Pavelić, ali ne onaj zločinac, nego zubar Ante Pavelić.
To su dvije različite osobe.
Кул, ин, тренд и фешн су пут ка бољем сутра Балкана. Хрвати ће престати да буду усташе, а БоТа ће ко прави кинез изградити зид према мирољубивим суседима. Штета.
Jeste Pavelić, ali ne onaj zločinac, nego zubar Ante Pavelić.
To su dvije različite osobe.
Па где си бре Љубо.Сада, као први Хрват на теми, имаш част изволети рећи шта мислиш о клипу што је окачио овај твој земљак...
![]()
Bio je taj klip na Krsti negdje u januaru, ako se ne varam.
Sve mi se čini da je autor istoga naš kolega forumaš KYO!!![]()
Bio je taj klip na Krsti negdje u januaru, ako se ne varam.
Sve mi se čini da je autor istoga naš kolega forumaš KYO!!![]()