- Poruka
- 12.560
Нешто ја тако зверао по тјубу, и наишао на следеће:
... Шта мислите, да ли би било кул да овако нешто изјави председник Хрватске, и да ли би после таквог извињења било добро поново градити добросуседске односе?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Aha, kad se na vrbi rodi Karađorđe ...Нешто ја тако зверао по тјубу, и наишао на следеће:
... Шта мислите, да ли би било кул да овако нешто изјави председник Хрватске, и да ли би после таквог извињења било добро поново градити добросуседске односе?
Heh,gleda ja ovo pre godinu.........
Aha, kad se na vrbi rodi Karađorđe ...
Ја одгледао сада...
Хипотетички чика Перо, хипотетички.Да ли би онда требало да поново будемо другари!?
![]()
Što, baš bi bio fazon da su svi do kraja tripovali da je to stvarno uradio neki Hrvat...Sto je pametaj,jubi ga mama![]()
Хипотетички чика Перо, хипотетички. Да ли би онда требало да поново будемо другари!?
Ovo je radio neki Srbin... 100%
taj autor klipa je Hrvat kao sto je onaj BHSrbin Srbin i BH Musliman stvarno muja
a Mesic ne bi trebao da se izvinjava Srbijancima vec eventualno Srbima iz Hrvatske , mada su ionako ta izvinjenja samo prazne price
I agree, mada ne vidim ni ja šta Srbi imaju od silnog izvinjavanja... Proteraš ceo narod i sve rešiš izvinjenjem... Baš humano...
Ovo je radio neki Srbin... 100%
Nije bitno ko je i sta je taj sto je napravio ovaj klip vec da li je to u klipu tacno ili nije! A tacno je!
Dobro je da ne reče da žali što nije pravoslavac, da su pravoslavci bolji...ali neki naivan... da je bio malo pametniji, ne bi bas toliko otvoreno "patio" za srbstvom![]()
Dobro je da ne reče da žali što nije pravoslavac, da su pravoslavci bolji...
Šalu na stranu: imali su Slovenci jedan klip, sad bi mi trebalo malo vremena da ga nađem, gde su priznali da su prvi napali JNA juna 1991.
ma u redu je priznato da si ti prvi napao, da si naneo vise zla, da ti je zao zbog toga, ali taj.... samo sam cekao kad ce zaplakati sto nije srbin... cak sam klip odgledao par puta, cekajuci da se mozda predomisliti ali...