Moje iskustvo sa Srbijancima su odlicne. Mnogo dobri ljudi i veoma duhoviti. Opusteni su i nisu zadrti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo na primer ja.Moje iskustvo sa Srbijancima su odlicne. Mnogo dobri ljudi i veoma duhoviti. Opusteni su i nisu zadrti.
дођошEvo na primer ja.
Doduše, sad živim u Vojvodini, ali tu je još opuštenije.![]()
Ali asimilovan dođoš.
није прошла ни једна генерација па да буде асимилованAli asimilovan dođoš.
Pa dobro, niko nije savršen.
A koji Srbi nisu dobri?Moje iskustvo sa Srbijancima su odlicne. Mnogo dobri ljudi i veoma duhoviti. Opusteni su i nisu zadrti.
Nismo losi mi iz centralne Srbije,za dobro vracamo mnogo bolje,ali vojvodjani,pa i novosadjani su opusteniji i smireniji,nego mi.Evo na primer ja.
Doduše, sad živim u Vojvodini, ali tu je još opuštenije.![]()
Nismo losi mi iz centralne Srbije,za dobro vracamo mnogo bolje,ali vojvodjani,pa i novosadjani su opusteniji i smireniji,nego mi.
Nisi ti bio u pravom okruzenju.Pa neka govore i lalinski,sta mu fali.Ja obozavam taj naglasak i uopste govor.Иди у НС па да видиш, како се прича на улици (30% лалински), а нервоза на улицама већа него у БГ
Nisi ti bio u pravom okruzenju.Pa neka govore i lalinski,sta mu fali.Ja obozavam taj naglasak i uopste govor.
Ovde se slabo nastanjuju sa drugih strana.У следећој генерацији изумреће, ... ови дођоши су отели идентитет Војвођанима...
Нема везе, битно да Шумадија остане што изворнија, одатле креће 3.срп.устанак ...
Ovde se slabo nastanjuju sa drugih strana.
Gdje žive zadrti ljudi ?Moje iskustvo sa Srbijancima su odlicne. Mnogo dobri ljudi i veoma duhoviti. Opusteni su i nisu zadrti.
Pa kada iz tog Krusevca nisi ni stigao upoznati druge homo sapiense.Moje iskustvo sa Srbijancima su odlicne. Mnogo dobri ljudi i veoma duhoviti. Opusteni su i nisu zadrti.
One neandertalce iz Zenice?Pa kada iz tog Krusevca nisi ni stigao upoznati druge homo sapiense.
Dobar je Milojko, a i ti si dobar..ne bi te Svabo inace drzao.One neandertalce iz Zenice?![]()
Nismo losi mi iz centralne Srbije,za dobro vracamo mnogo bolje,ali vojvodjani,pa i novosadjani su opusteniji i smireniji,nego mi.
hehe pa ja sam skoro ŠvabaDobar je Milojko, a i ti si dobar..ne bi te Svabo inace drzao.
Ne voli vise niko motiku.Kako kazu nasi stari "Svi bi preko motike hleba" .Za nas iz CG vi sumadinci ste mirni fini, ali nesto nijeste zanimljivi, volite samo motiku i da radite i radite.
Kad ces udariti na Srbe ako si Svaba..nemoj ti meni glumit Svabu, a crtas C vitamine po Hanoveru.hehe pa ja sam skoro Švaba
Sve vreme je bila greška, treba tući po turcimaKad ces udariti na Srbe ako si Svaba..nemoj ti meni glumit Svabu, a crtas C vitamine po Hanoveru.