SRBIJA

Zaklan student medicine 22

Osa polja smrti u trenutku ubistva prolazi Ovna (mladost) dodiruje Urana koji opet vlada prvim koje je fizikus.
Logicno - strada fizicko telo. Kljuca poriv za napadom, znak Ovna je crven i prosipa krv.

U 20:00 pomenuta osa prolazi natal polje dva. Tranzit osa polja dva prelazi polje smrti.
Razmak natal ose dva i tranzit ose jednak je razmaku tranzit ose dva i tranzit planete u polju smrti, planete Mars.

Jovan_Avakumovic.jpg

Kada namesnistvo obara radikalsku vladu
Avakumovic 9. avgusta 1892. godine
postaje predsednik vlade i ministar
inostranih poslova. Sve akcije vlade
usmerene su na parlamentarne izbore
zakazane za 25. februar 1893. godine.
Posle zestoke borbe, u kojoj je vlada
koristila sumnjive metode, rezultat
je neresen, a politicku krizu razresava
mladi Aleksandar Obrenovic, koji preuzima
kraljevske prerogative, otpusta
Avakumovicevu vladu i mandat daje radikalima
Bilo je to 1. aprila 1893. godine.
Drugi put je Avamukovic postao predsednik vlade
odmah po ubistvu kralja Aleksandra Obrenovica
i kraljice Drage Masin 29. maja 1903. godine.

Vozac autobusa GSP-a, na liniji 37 napadnut na uglu Poenkareove i Cvijiceve

http://www.infograd.rs/mapa/palilula_poenkareova_20_beograd.gif

Avakumovic: Sunce Uran MC o AC Poenkare. Srbija jutro: Sunce o Uran.

Vladar karti Poenkarea i Cvijica je Venera. Tokom jutra tranzit Meseca o Venera prva, opozicija druga.

Osa tri Srbije (polje prevoznog sredstva) na sredini - kvadrat Veneri i Mesecu Veneri. Polovican, od pune opozicije razmak sedam stepeni.

Ubio suprugu, a zatim izvsio samoubistvo na Zvezdari kada su ulazili u automobil "pezo" - Jupiter 18° Ovna
Cetiri mladica povredjena u saobracajnoj nesreci na Zvezdari - kvadrat opozit Jupiter Mesec na 18° Ovna

Na Zvezdari danas stravican udes u ulici Dimitrija Tucovica - Mesec 18° Ovna..
Tranzit Mesec na istoj poziciji od dana pronalaska lesa u Zvezdarskoj sumi 18. 08. 2011.

Zvezdara, Dimitrija Tucovica

I Mundana (politicka) ispituje nebeske uticaje na klase, narode, drzave, gradove pa i zemljotrese
II Natalna, proucava upliv nebeskih tela na coveka
II Astrometeorologija
IV Onomanticka
V Horarna

Poslednja izmena:
9455912_orig.jpg

Svestenik M. Đ. (56) u vise navrata obljubio devojcicu (12)

Pop je devojcicu silovao i u crkvi. Takodje, on je seksualno zlostavljao i na Badnje vece u svom domu, ali su ga tada prekinula deca koja su isla po selu i skupljala slatkise.

Kada ne znamo vreme radnje uzmemo polje koje nosi medije i tela koja po astro simbolici nose aktere. Znamo da je pravoslavna Saturn i nije tesko uvideti preko carta Srbije i godisnjeg crkve naglaseno i to:

- u prvom ako ubacimo broj njegovih godina dobijamo tacku na kojoj se nalazi telo seksa, natalni Pluton.

- u drugom ako ubacimo broj njegovih godina dobijamo tacku gle cuda, opet na Plutonu. Uz dodatak konjukcije sa Venerom (pubertetska devojcica) i Merkur (dete).

Radnja u drugom cartu se desava (Pluton, Venera, Merkur) na osi polja cetiri a to je njegovo prvo i ono sto je zanimljivo da ne sirimo puno, gledajuci erotsko, da pada na dvanaesti stepen (broj godina devojcice).

Poslednja izmena:
TRI METKA U VOZACA ALFE- Niko nista nije cuo (link)

21:48 osa 3 o Pl 60 AC (Sco)

Polje 6 - stradanje (osmo treceg) osa polozena na 18° Ovna, opozicija vladaru Ovna polozen u 12.
Trece je reper jer radnja se desava na ulici (3).

To je prvo od kojeg se krece analiza, polje 11 (plan) u tim trenucima pada u znak Skorpije, znak kojeg od devet nocu prelazi AC.
Po prirodi znaka vidimo kako se realizuje. Svaki deo teritorije ima svoje kriticne tacke, za Zvezdaru jasno je preko kojeg stepena ide.
Ne nuzno i ne uvek.

http://www.infograd.rs/addr/zvezdara_koste_abrasevica_18_beograd.html

Hvala sto si me odmenio dok sam bio u banbusu tri dana. Predhodno je Mesec tranzitovao zenske Ribe, danas i sutra prelazi Ovna. Uklopilo mi se sa stepenom 18 odlazak u prirodu, u branje divlje koprive (Mars).

250px-Lamium_pl.jpg

Zaključavanje muškosti

Kuće u kojima žive oni za koje se priča da su crni magovi i koji rade za one koji nekom žele da nanesu zlo zaobilaze se u širokom luku. Dolazi samo klijentela sa namerom da nekog „zaključa“. Treba im samo beleg, grobljanska zemlja, krv obezglavljenog petla za koju kažu da kuću može da zavije u crno. Za to postoji samo jedan lek.

Naime, crnu vlašku magiju, koja se smatra jednom od najjačih na svetu, skida isključivo bela. U istim tim selima u kojima žive i rade majstori crne ordiniraju i proročice koje otključavaju 1299697

Ova vest je izasla danas zbog pomracenja uz Urana u muskom Ovnu. Telima nije naklonjen solar Mesec praveci 90 iz znaka Jarca (magijski znak) znak koji za razliku od skorpionskog donosi vidljivu snagu i jacinu. Poslovi magije skorpiona su pak nevidljivi i nedostupni javnosti.

Poslednja izmena:
Sve analize se rade preko horoskopa za dan proglasenja Ustava. Tako i ovde, broj godina muskarca iz Laste je 47.

Muskarac ima 51 ne 47. Nije velika razlika ali nije ni tacno. Kako god, dao sam broj godina preko natalne i to ne bilo koje vec karte tranzita drzave Srbije, broj je blizi njegovom godistu naspram godina koje su dale devojcica i drugi putnici koji su bili sa njim lice u lice.

Da sam imao podatke rodjenja dve sestre ovo ne bi bio problem odrediti, oni koji su upuceni u astro znaju koliko su tranziti neprecizni narocito kada se preko karte drzave koja broji nekoliko miliona stanovnika odredjuju godine jednog gradjanina.

U svakom slucaju na ovoj temi pogodjeno je za lovce, smrt cistaca skolskog dvorista otvaranjem teme na drugom pdf dan pre smrti i jos dosta toga sto svakako potvrdjuje a ne negira moc astrologije.

AFERA BULEVAR: Bijelicu, Blagojevicu i jos sedmorici 30 dana pritvora.
Pritvorenici nemaju prigovor na hranu - sendvic za dorucak, rucak i veceru.

9854531_orig.jpg

Venera vlada putevima, saobracajem. Natalni polozaj u Skorpiji mora doneti i kriminal. Tranzit kroz Ribe odmotavanje klupka ili jos vece manipulacije, u zavisnosti od drugih pokazatelja.. Na dan saslusanja egzaktni aspekt vladaru Riba.

U solarnom Venera Neptun su u sekstilu pa ide na dobro.

mirko-dordevic-1334173021-148814.jpg

Mirko Djordjevic, sociolog religije, esejista i prevodilac preminuo danas u 76. godini.

Mirko Djordjevic Mirkoni, smrtno ranjen u naselju "Brace Jerkovic", skupo platio svoje "kusuranje"
s momcima iz kraja. Prema tvrdnjama komsija ubijenog iz Zaplanjske ulice 76, ziveo je u suterenu.

Razmak ose smrti u noci rikoseta Mirkonija je 76 od Mirkovog Saturna. Saturn je bitan jer je danas
u trenutku smrti dosao na Mirkovu Veneru polozenu u polju smrti Mirkonija, rastojanje od tranzit
Venere 76 stepeni.Vladar polja smrti Mirkonija razmak 76 osi smrti Mirka na kojoj seta retrogradni
Mars udaljen od Saturna Mirkonija 76. Natal Venera Mirkoni udaljena od natal Mirkovog Saturna 76.

Pepeo pepelu, prah prahu.

Iz iste ekipe ubijeni Boske i Kockica, oba ispred zgrade broj 117 u Brace Jerkovic.

U trenutku ubistva prvog osa smrti 117 od Saturna.
Kod drugog osa smrti isto, 117 udaljena od ovog tela.

U oba horoskopa Venera vladar polja ose.
Razmak natal Venera Saturn i natal Venera Venera jednako 117.

Opaska na komentare u vezi toga da niko od astrologa nije ukazao na poplave.
Nije tacno da nije pisano. Vecina nije, nekolicina jeste. Ovo je sto sam ja nasao.

major-aspects-01.jpg

Baba Vanga i reka leseva. Tako je ukrajinski radio podsetio da je najpoznatija bugarska prorocica Baba Vanga u 2014. videla veliku poplavu na prolece kada ce "ploviti reka leseva"
http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/370898/Prorocanstva-u-2014-1-Kuka-i-motika-za-siledzije

Vlajic istice za 2014. da je od vremenskih nepogoda moguce ocekvati samo obimnije i ucestalije padavine, ali i zemljotrese na jugu Srbije"
http://www.novimagazin.rs/opusteno/a...-u-2014-godini

Jedna od najtezih godina u proteklih 20. Od pocetka godine 2014 do kraja septembra bice jako teska, gde sa ogromnim problemima koje ce zahvatiti Vojvodinu i Srbiju. Gradjani ce sve masovnije ostaju bez posla, hrane i svetle buducnosti a mnogi ce sanjati o kori hleba. Mnogo će biti siromastva i beskucnika..
http://www.astrovojvodina.com/2014.htm

Moji postovi na temi "Natalne drzava" u vezi poplava i katastrofe jos pre same katastrofe sa jasnom indicijom da je tako nesto ocekivati i kasnije. Prve poplave su dosle sa verskim praznikom, druge odmah nakon sledeceg veceg verskog praznika, Ostroskog.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/666910-Natalne-karte-drzava?p=28083122#post28083122

Oglasila se i vizionar Marina Tomasevic. Kaze - godina losa, da ne moze biti gora - bolesti ce harati Srbijom i svetom, glad, strahovi, nemiri i prirodne katastrofe.
http://presvega.blogspot.com/2013/12/trece-oko-2014-godina-predvianja.html

LOVAC UBIO LOVCA KOD BOJNIKA, DRUGI LOVAC SE UBIO KOD CACKA

Ocekivano dva ubistva. Merkur o Saturn, Saturn o Merkur radiks. Merkur po svojoj prirodi donosi istu radnju ili slicnu..

Ovih dana ponovo je aktuelna konjukcija i to Saturn o Merkur (olujno nevreme srusilo restoran Lovac) uz dodatak da je Merkur 180 Pluton pa je usput stradala i crkva Arhangela Mihaila (Pluton)

20. 05. 1927 Sunce na istoj tacki kao prilikom poplava ove godine, osa polja 4. Utopile se dve osobe.
2-34-1.jpg

Na Zvezdari danas stravican udes u ulici Dimitrija Tucovica - Mesec 18° Ovna
Cetiri mladica povredjena u saobracajnoj nesreci na Zvezdari - kvadrat opozit Jupiter Mesec na 18° Ovna
Ubio suprugu, a zatim izvsio samoubistvo na Zvezdari kada su ulazili u automobil "pezo" - Jupiter 18° Ovna

14.8.1934 Jupiter 18° Ovna

Jedna osoba poginula kada se kuca (Supilova ulica, opstina Zvezdara) srusila pod udarima vetra,druga osoba se udavila,nakon sto ju je vetar oduvao u Savu.

1-44-1.jpg

Ovih dana ponovo je aktuelna konjukcija i to Saturn o Merkur (olujno nevreme srusilo restoran Lovac) uz dodatak da je Merkur 180 Pluton pa je usput stradala i crkva Arhangela Mihaila (Pluton)

Iz lovacke puske ubijen decak (16) u porodicnoj kuci Milenka (57)

Isto, Saturn Merkur 16° udaljenost Plutona 57

Ubistvo se dogodilo kasno popodne kada je Mesec usao u konjukciju Uranu sa opozitom tranzit osi 8

Zena (55) iz Agroziva koja je umrla skoro na protestu ide preko Saturna i Plutona (55) ovaj drugi usao u 12, polje klanica. I trenutnog aspekta Saturn Neptun, prvi vladar 12, drugi prirodni vladar.

Nove informacje ocekivati je kada dodje do poklapanja Venere Plutona sa razmakom drugog od AC jednakim Venerinom prema Jupiteru (22)

tales7.jpg

Upravo danas. Venera je usla u egzaktni aspekt Plutonu i dobili smo vest u vezi klanja. Ovog puta domaca radinost jer je tranzit Venere u polju sest, polje koje nosi pomocne objekte

Zatvor 5 dana

- Dolazio je veterinar i vakcinisao psa, sto je kostalo 1.300 dinara, medjutim, ukucani su mi rekli da nije vakcinisao 3 svinje jer su bile blatnjave.
Pretpostavljam, da nije imao ni racunicu da to uradi, buduci da se po jednoj svinji placa samo 50 dinara – rekao je Bralovic, sokiran cinjenicom da mora u zatvor.

6537457_orig.gif

U vezi aktuelne otmice ista su tela, Venera, Pluton i Jupiter uz Crni Mesec.

Prva slika ispod je tranzit Srbije na dan hapsenja klanicara, druga je godisnji horoskop Srbije.

http://1-ps.googleusercontent.com/x...x9035567_orig.gif.pagespeed.ic.71kS-GB05W.png

Vest o hapsenju izasla juce ujutro kada se AC nasao izmedju Plutona i Meseca godisnjeg horoskopa a Mesec bio na 22° znaka kojim vlada Jupiter. Pluton je policija od kojih je i dosla vest i prenela se preko Meseca (vladar prirodnog 4). Vest mora biti negativna jer je vladar u natalnoj karti Srbije polja 4 Merkur koji u tim trenucima pravi konjukciju Crnom Mesecu.

162439_orig.gif

Merkur vlada poljem naroda (4) udaljen u tranzitu od ose 73° brojka jednaka broju ljudi koji traze smrtnu kaznu (73 000) Zasto traze smrt? Iz razloga jer je Merkur broj, a danas je u konjukciji Crnom Mesecu. Trabanta treba ispitati u kartama na dane uvodjenja smrtnih kazni u USA i drugim zemljama, pa videti kakve kombinacije pravi po nebu sa kartama na dane zadnjih neuspelih egzekucija.

Poslednja izmena:
Zadnja egzekucija je izvrsena 14. 02. 1992 zbog ubistva sestogodisnje devojcice a smrtna kazna ukinuta 26. 02. 2002

Polozaj Meseca na dan egzekucije sa tranzitom na dan ubistva i druga karta, dan ukidanja.

7688856_orig.gif
5761246_orig.gif

Srbija je obavezana sledecim medjunarodnim konvencijama koje zabranjuju smrtnu kaznu (datumi ratifikacije navedeni su u zagradama): Drugi fakultativni protokol uz Medjunarodni pakt o gradjanskim i politickim pravima (6. septembar 2001) i Protokoli br. 6 i 13 uz Evropsku konvenciju o ljudskim pravima (3. mart 2004). Prema cl. 24 vazeceg Ustava (2006): „Ljudski zivot je neprikosnoven.

Ovih dana ponovo je aktuelna konjukcija i to Saturn o Merkur (olujno nevreme srusilo restoran Lovac)

Iz lovacke puske ubijen decak (16) u porodicnoj kuci Milenka (57) Isto, Saturn Merkur 16°

Lovac ubio lovca kod Bojnika, drugi lovac se ubio kod Cacka. Ocekivano dva ubistva. Merkur o Saturn, Saturn o Merkur radiks.

Danas, Merkur o Saturn. Policajci su legitimisali krivolovce, priveli ih u stanicu i oduzeli im nelegalna sredstva i osam prepelica ubijenih u krivolovu. Uhapsen i sekretar lovackog drustva.

B92-EBW-1Oct2012.jpg

Lepe vesti poput ove idu i preko harmonicnih konstelacija, Merkur na dan objave sekstil Saturn (120 Mesec)

http://www.pticesrbije.rs/

Natal Venera 120 Jupiter, aspekt zanimljiv zbog poklapanja ekvidistanca moje i natal Karte Srbije, uporedni ova dva su opozit, natus Venera natal Jupiter. Godisnji ekvidistanc solar Venera Jupiter 180 natal Jupiter, solar ekvidistanc o Venera, rastojanje solar Venera Jupiter 99

Jupiter je vladar natus polja tri (telekomunikacija) i dobih racun za telefon na dan obrazovanja tranzit aspekta sekstil, Venere prema Jupiteru 22.77

Telefonska linija je uvedena u naselje pre vise godina ali je privatnik, izvodjac radova hteo da naplati nerealnu sumu dok je razvodio kablove nakon cega sam otisao u PTT pri obrazovanju povoljne konstelacije, mesec dana kasnije stvar je resena. Usput, mesecni racun dodje u dvocifrenom izdanju :mrgreen

Pretpostavio sam da ce biti nekih problema u prevozu, vladar Venera u tranzitu losa prema Mesecu (putovanje) u trecem od treceg - to su kraci putevi kracih puteva, okolina blize okoline ili povratak. Venera tranzituje Vodoliju koja je vazduh a vazduh ptica (prevoz Lasta)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/189576-NOVAC?p=24548523#post24548523

Dolazim na salter autobuske da kupim kartu za prevoz a salterka na autobuskoj rece da oni ne prodaju karte za autobus vec samo peronske. Kaze, karte za autobus se kupuju u autobusu. Udjem, sednem i odjednom se stvori zena sa tefterom, kaze, daj kartu. Kazem ja daj ti meni kartu, ja sam putnik ti kondukter, ja treba da kupim kartu od tebe a ne ti od mene. Ona, ja sam kontrolorka kartu kupiti kod vozaca...

Do sada je uvek bilo da ukoliko se karta kupi na pocetnoj sa njom ide i peronska, svrha autobuske stanice sa salterima i radnicima koji rade na salterima jeste da putnici kupe karte a oni da prodaju te iste karte. Odem kod vozaca i kazem mu da je u pitanju bezobrazluk njihove firme prema putnicima i otimanje novca, dodajuci da su ovim postupkom oni kupili sebi kartu za autobus koji vodi pravo do Satane.

BusCartoon.gif

BEOGRAD - U akciji beogradske policije danas je uhapšen nedavno smenjeni direktor saobraćajnog preduzeća Lasta Velibor Sovrović.

Prema podacima, on je na ženin račun u banci Intezi uplatio 520 000 evra.
Ona je 30. jula, dan pre odlaska na letovanje, podigla s tog računa čak 400 000 evra u kešu.

Tranzit Venera Jupiter rastojanje 2.7

A. K. ubio satarom u novosadskom naselju Grbavica, suprugu D (29.08.2014)

Tranzit karta Srbije, Jupiter 90 Mars

Opravdano pitanje zasto tada jer ce Jupiter drzati kvadrat do 08.09 Iz razloga jer je te noci ulazeci, a taj je aspekt APLIKACIONI, najaci jer se dodiruju orbisi. Oba tela vatre, prvi ide na krupno (zivot) drugi udara brzo i silovito (Mars). Jupiter ovde ne moze imati kocnicu zbog kombinacije Jupiter - Mars - Saturn i prirode planeta, Jupiter i Saturn su u konfrontaciji, dve antagonisticke planete sto vazi i za Jupiter Mars.

Kako je lako je odrediti aktere - veterinar polje 11 (vladar Jupiter) godine supruznika idu preko razmaka tranzit Jupitera i natal Marsa (85)
Dobra stvar ili ti sreca u nesreci je sto nije usao u aplikacioni dva dana ranije dok su Mars Saturn bili u konjukciji jer bi zena umirala dugo i polako.

Tragedija koja se dogodila u NS u crno je zavila dom porodice Kulic u Crvenki. Uplakana Danijelina majka Jelisaveta za Kurir kaze da jos ceka da joj donesu kovceg sa cerkinim telom.
- Kuku meni sta sam docekala.

9681466_orig.gif

Nezahvalno je odredjivati dogadjaje preko solara, vidim da postoji tema. Tranzit donosi njegovo ispoljenje, solar je potencijal.
Prvo treba odrediti repere, mozemo bilo koje uzeti, njihove prirode i traziti datume. Sada ova tri, njihov razmak i dobijamo stepene:

14° Skorpije (Ju)
27° Strelca (Ma)
28° Vodolije (Sa)

Naglasen ne bilo koji dan vec tacno dan ubistva da su sva tri stepena ugrozena: prvi nula, drugi 90, treci 180. Tri aspekta, tela koja se ne trpe (Ma/Ju, Mo/Ma, So/Sa) sto nam jasno ukazuje da tada dolazi do ispoljenja. Na ovom sistemu mogu se pratiti i drugi koji su naglaseni, recimo ove godine to je jato Merkur, Sunce, Saturn.

Back