Srbija VS MMF

'ajde i to da vidimo, brzo će taj oktobar, šta ćeš onda pričati... :lol:

pa sta ima da pricam?

pa do juce ste slavili ovde pisali gotov sporazum sa MMF-om i sta bi na kraju?

ispusiste ga

a ja sam lepo pricao , sta je realno ,da nema para bez otpustanja pola u drzavnoj upravi i dizanja PDV-a.

A vi mislili , MMF to su neki shabani pa cete njih da zayebete, da im obecate kule i gradove ko sto obecavate biracima u Srbiji pa da posle to zaboravite i da ih preyebete

Ma kako da ne

pa sta ima da pricam?

pa do juce ste slavili ovde pisali gotov sporazum sa MMF-om i sta bi na kraju?

ispusiste ga

a ja sam lepo pricao , sta je realno ,da nema para bez otpustanja pola u drzavnoj upravi i dizanja PDV-a.

A vi mislili , MMF to su neki shabani pa cete njih da zayebete, da im obecate kule i gradove ko sto obecavate biracima u Srbiji pa da posle to zaboravite i da ih preyebete

Ma kako da ne

Slavili? :confused:

Sve što vodi smanjenju administracije je dobro, pa makar se zvalo i ucena mmf-a! :ok:

E sad, videćemo tvoju reakciju na te najavljene mere, da li ćeš biti u modu ljudi na ulici ili u modu treba ih sve otpustiti...

Ja sam za to da se MMF otera u tri pi3de materine. Jos malo pa ce da nam odredjuju i koliko puta nedeljno smemo da se sexamo, koliko cesto mozemo puta da prdnemo dnevno, a da ne govorim o tome koje cemo frizure da nosimo i dole i gore !!

Sto se mene tice tome nema kraja. Sve to treba oterati u tri lepe i jednostavno neka se narod vrati prirodi... jer i da ispostujemo sve sto MMF trazi opet cemo na kraju da zavrsimo bankrot pa onda neka se to desi odmah !

ja sam za obe varijante

budzetlije na ulici, i ispred zgrade vlade protestuju i traze leba z:D

A ako vec vlada zeli da ispuni uslove mmf onda podrzavam to sto kazes. Jednostavno svima podeliti otkaz pa ko prezivi pricace.

Brate vise sasecemo sve i gotovo. Nema rada nema ni zarade. nema privrede nema ni drzave!

Ja sam za to da se MMF otera u tri pi3de materine. Jos malo pa ce da nam odredjuju i koliko puta nedeljno smemo da se sexamo, koliko cesto mozemo puta da prdnemo dnevno, a da ne govorim o tome koje cemo frizure da nosimo i dole i gore !!

Sto se mene tice tome nema kraja. Sve to treba oterati u tri lepe i jednostavno neka se narod vrati prirodi... jer i da ispostujemo sve sto MMF trazi opet cemo na kraju da zavrsimo bankrot pa onda neka se to desi odmah !

Pa tako ti je to sa MMF-om

Onaj ko ti daje pare za gilje taj te i kara :hahaha:

Al izvrsna ti ova ideja da se narod vrati prirodi :super:

Podrzavam z:D Nego ne znam kako mislis to da realizujes , da ove budzetske parazite sto su nabili dupe u beograd, vratis u prirodu u njihove rodne vukojebine z:D

Pa tako ti je to sa MMF-om

Onaj ko ti daje pare za gilje taj te i kara :hahaha:

Al izvrsna ti ova ideja da se narod vrati prirodi :super:

Podrzavam z:D Nego ne znam kako mislis to da realizujes , da ove budzetske parazite sto su nabili dupe u beograd, vratis u prirodu u njihove rodne vukojebine z:D

Pa kako je Djilas ove .. Rome... BULDOZEROM ! :hahaha:

pa izlozio je torente sinoc ideju da se crnogorci po scenariju roma takodje vrate u rodne vukojebine tj da se vrate prirodi, da im se ko ciganima daju ti kontejneri, nego nesha taksista obrisa temu :think:

pa izlozio je torente sinoc ideju da se crnogorci po scenariju roma takodje vrate u rodne vukojebine tj da se vrate prirodi, da im se ko ciganima daju ti kontejneri, nego nesha taksista obrisa temu :think:

pa pazi.. ne mozes ti sad da branis crnogorcu da zivi u srbiji. imas i hiljade srba po svetu pa opet ljudi rade i zive. a i normalno je da iz crnogorskih kamenjara (ko bi jos tamo ziveo) ljudi zele da dodju da zive i rade u srbiji.

nije to resenje.

resenje je da otkaz dobije svako ko ne radi.

dosta ce otpustenih da premine od gladi... al sta da se radi.

ko yebe narod kako je glasao tako neka i kusa.

meni taj novac ne treba. ja koliko zaradim toliko i potrosim.

ponasam se ekonomski realno i pruzam prema jorganu
tako bi trebali da rade i ovi na budzetu

da dele onoliko koliko se skupi

imas koeficijente za plate za svako radno mesto zna se koliko ima zaposlenih koliko se mesecno skupi u budzetu za plate, i delite od toga sto ima. 10.000 dinara plata 10.000 dinara.

da bolje vode ovu drzavu vise bi i imali . al sobzirom da su sahranili privredu skroz je logicno da nemaju .

drugo sto mene zanima kako ti , koji si privrednik mozes da podrzis ovo zaduzivanje?

pa to nas vodi u samo jos vece poreze privredi i nama koji radimo u realnom sektoru?

mada tebe razumem - drzava ti duguje velike pare pa mislis ako uzmu kredit isplatice ti to sto ti duguju.

Немам ја илузију да ће то доћи на наплату скоро ,има круоних ајкула они су на реду

ja sam za obe varijante

budzetlije na ulici, i ispred zgrade vlade protestuju i traze leba z:D

За ово сам и ја

Back