Srbija vraća redovan vojni rok: Ako imate do ovoliko godina, možete da očekujete poziv

Mlade žene isto treba obavezno u vojsku. Uvesti obavezno mešovite muško-ženske spavaonice i zajednička muško-ženska kupatila da se poveća broj brakova i dece među mladima.
U odličnom SF filmu "Starship Troopers" iz 1997. su zajedničke spavaonice i kupatila.
Deniz Ričards u tom filmu je nadasve dražesna.

morace da uvede vojsku ako mu to nato trazi, treba mesa za ukrajinu , hvala bogu u inostranstvu sam, ne pada mi napamet da za ovaj sljam sluzim...
1712193282239238.png

Подржавам увођење војног рока од 3 месеца, и за мушко и за женско.

Да се омладина научи неком реду, дисциплини... А може да послужи и као период за одвикавање од болести зависности (телефони, кладионице, друштвене мреже, "цигаре које нису цигаре" и штошта још).

Шта ће ова омладина, оваква каква је, да ради када буде имала своју децу? Хоће ли их уопште имати, јер то подразумева одрицање од болести зависности?

Mlade žene isto treba obavezno u vojsku. Uvesti obavezno mešovite muško-ženske spavaonice i zajednička muško-ženska kupatila da se poveća broj brakova i dece među mladima.
U odličnom SF filmu "Starship Troopers" iz 1997. su zajedničke spavaonice i kupatila.
Da ti pojasnim kako ide princip braka i vojske..
Odes u vojsku tamo te prvo drndaju , onda vidis da nista nema smisla jer su svi sebicni , i onda postanes i ti sebican, e pri tome neko ili vecina ima manje izlaza u grad ili si negde bogu iza nogu...

E to kad prodjes, onda tako naglaseno sebican ti izadjes iz vojske, i onda kad naletis na zensko , ne pricas mnogo , a sebican si , daj odmah za micikanu , ona da, pa zasto se rodila, ne pricas, ne razmisljas puno , tek si izasao iz vojske, a nisi razmisljao niti mozes da razmisljas sledecih 5 meseci....i tu se svaka zena zaljubi u tebe...cutis, ebes je i sebican si , tako si se promenio i mnogo joj se vise dopadas , odgovoran si i licis vise na nju...ona to zove praktican....e tako se prave brakovi..

A imati zene dok si u vojsci donosi samo povecanu mogucnost da je pritesnis kad prolazi , jer pored tebe koji umes da se nasmejes i namignespre nego sto je uhvatis za gace, ima mnogo onih koji nit se nasmeju nit umeju da skinu gace...

U svakoj spavaonici od 20 ljudi imas barem 2 da su silovatelji...neosudjeni...

Подржавам увођење војног рока од 3 месеца, и за мушко и за женско.

Да се омладина научи неком реду, дисциплини... А може да послужи и као период за одвикавање од болести зависности (телефони, кладионице, друштвене мреже, "цигаре које нису цигаре" и штошта још).

Шта ће ова омладина, оваква каква је, да ради када буде имала своју децу? Хоће ли их уопште имати, јер то подразумева одрицање од болести зависности?
Znas koliko ce biti prebijanja i nasilja u vojsci ako se pusti da se disciplinuju , jer ako neko njih kinji i oni ce nekog...sta,mislis ako nekog kinje, on se pretvori u biubicu.....ne ide to tako u Srbiji u kojoj polovina u vojsci itekako ima kinjenje ili roditelja ili nekih drugih u realnom zivotu pre vojske...na kinjenje se odgovara ilkinjenjem..ili narodski , nema sta da izgubis..

Nikako da mi odgovoriš koliko si sopsteven dece spreman da žrtvuješ za ratove koje priželjkuješ

Jedno, dvoje ili svo četvoro

Hajde iskreno kaži i pokaži nam koliki si patriojota
ako ti se ne svidja sluzenje vojnog roka odi zivi u neku drugu zemlju i kad ti decu pozovu da sluze vojni rok u toj zemlji gde si se preselio ti im reci ovo isto ali ja znam da neces nego ces biti najponosniji roditelj sto ti dete sluzi vojsku u toj zemlji znamo vas ili ste drugosrbijanac ili ste jevrej

ako ti se ne svidja sluzenje vojnog roka odi zivi u neku drugu zemlju i kad ti decu pozovu da sluze vojni rok u toj zemlji gde si se preselio ti im reci ovo isto ali ja znam da neces nego ces biti najponosniji roditelj sto ti dete sluzi vojsku u toj zemlji znamo vas ili ste drugosrbijanac ili ste jevrej

Jedi gofna i idi služi ako ti se služi

Prethodno se raspitaj koje zemlje još uvek imaju obavezno služenje vojnog roka pre nego što nastaviš da lupetaš

I da, hebali te drugosrbijanci do 101 i nazad a jevreji ti lupali recke

Jedi gofna i idi služi ako ti se služi

Prethodno se raspitaj koje zemlje još uvek imaju obavezno služenje vojnog roka pre nego što nastaviš da lupetaš

I da, hebali te drugosrbijanci do 101 i nazad a jevreji ti lupali recke
kao sto sam i mislio tipican seljober drugosrbijanac i kukavica ako ti se ne svidja vojni rok mars iz ove zemlje i pametuj u nekoj drugoj gde deca ne moraju da ti sluze a takvih za pola godine uopste nece biti u evropi ja bi vam svima takvima oduzeo drzavljanstvo i imovinu i dao nogom u guzicu iz ove zemlje pa pametujte o nesluzenju vojnog roka u nemackoj ili svajcarskoj pa da vidis kako ces proci

Back