Srbija vise voli Jokica od Novaka Djokovica !?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
“Jokića volimo jer je oličenje sportske bajke. Klinac koji se do juče nalivao Koca-Kolom i prežderavao burekom tek tako je ušao u NBA zverinjak i počeo da preplaćenim zvezdama prodaje mangupske fore iz svog kraja. To je nemoguće ne voleti. Nemoguće je ne voleti ga kad vidiš kako Supermena Dvajta Hauarda baca dva metra fintom ili kako DeAndrea Džordana toliko izludi da je ovaj na granici tuče. Nikola izaziva nešto drugačiji tip emocije u Srbiji od Đokovića, jer je Nole tokom četiri godine boravka u Nemačkoj u osetljivoj fazi, kad se ličnost formira, pa je na neki način germanizovao svoj mentalitet. Nole je surovi profesionalac i fanatični stroj koji je gazio rivale, prenosi Jutarnji list.

Boze, kako je ovo perverzno i STETNO po srpski sporti i Srbe uopste!

Ja nikada nisam cuo za Jokica do danas, a Djokovica poznaje ceo svet i divi mu se!

Pazi samo ovaj zakljucak: "Nole tokom četiri godine boravka u Nemačkoj u osetljivoj fazi, kad se ličnost formira, pa je na neki način germanizovao svoj mentalitet. Nole je surovi profesionalac i fanatični stroj koji je gazio rivale.." ZATO ga Srbi ne vole...:dash:

Da li to moze napisati NORMALAN covek?

Ne verujem....Dostojno je IDIOTA.

Umetnici nisu neki uzori ali slažem se,previše se favorizuju sportisti.I oni su ljudi poročni kao svi mi.

sportisti su uglavnom na liniji sa starletama i sponzorusama -prostitukama

- - - - - - - - - -

Имамо пет спортиста и пет милиона дебелгузих који их наводно воле.

obozavaju
do novog idola a svi sanjaju da taj novi idol bude njegovo dete

Srbija je zemlja košarke kako god obrneš, zato je i moguće da Srbi gotive Jokića više od Đokovića. Ja bukvalno ostajem budan svake večeri kad igra Denver i gledam šta radi Jokara. Dešavalo se i Đokovića tako da gledam do kasno, ili u rano jutro, zavisno od vremenske zone, ali samo najbitnije mečeve...

Daj nemoj zebavati . Barem tri četvrtine Srba nikada nije čulo za tog Jokića za koga i ja prvi puta čujem .
Nasuprot njemu treba da bude Đoković kojeg ne znaju samo oni koji nemaju struju ( negdje u brdima ) ?
Spominješ Denver ? Idi kod komšija i pitaj ih na šta ih asocira naziv Denver i vidjećeš da nemaju pojma .

Daj nemoj zebavati . Barem tri četvrtine Srba nikada nije čulo za tog Jokića za koga i ja prvi puta čujem .
Nasuprot njemu treba da bude Đoković kojeg ne znaju samo oni koji nemaju struju ( negdje u brdima ) ?
Spominješ Denver ? Idi kod komšija i pitaj ih na šta ih asocira naziv Denver i vidjećeš da nemaju pojma .

Ja nisam pričao o tome ko je poznatiji, već ko kakve emocije izaziva u ljudima. Paralela ti je u odnosu običnih ljudi prema uspesima košarkaške reprezentacije i Đokovićevim, gde su emocije uvek na strani košarke. Uzgred, taj za koga si prvi put čuo je pre neko veče ubacio 40 poena Njujorku, da ne pričam o ostalim statističkim kategorijama, tako da ne moraš da brineš, uskoro će za Jokića čuti i oni koji nemaju struju.

Inače, još jedna stvar. Jokić je u samim SAD izazvao možda i veću buru nego u Srbiji. Treba gledati utakmice i slušati šta komentatori pričaju o njemu, dok je u Denveru Bog i batina. Recimo, jedan od razloga je i ovaj potez protiv Golden Stejta i možda i najbolje ekipe na svetu, a od strane momka visokog 210 cm i starog svega 21 godinu...

- - - - - - - - - -

Poenta je u ovome:

"Nole tokom četiri godine boravka u Nemačkoj u osetljivoj fazi, kad se ličnost formira, pa je na neki način germanizovao svoj mentalitet. Nole je surovi profesionalac i fanatični stroj koji je gazio rivale.."

To samo nacionalisticki DEBILI mogu da smisle i napisu.

Pa to su napisali Hrvati koliko vidim...

Nole je bio izabran za NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA, hej SVETA....!

Malo koja drzava tom cascu moze da se pohvali...Eto, ni velika Rusija ne moze, na primer...

Za Srbiju su vecina ljudi na svetu saznali bas preko Noleta...

I sada ga treba porediti sa nakim mladim kosarkasem, jer Nole je "surovi profesionalac"....

Malo koja drzava tom cascu moze da se pohvali...Eto, ni velika Rusija ne moze, na primer...

I sada ga treba porediti sa nakim mladim kosarkasem, jer Nole je "surovi profesionalac"....

Ja ti samo objašnjavam da Srbi vole košarku više od tenisa, pa shodno tome i emotivnije doživljavaju uspehe naših košarkaša. Da ne idemo u priču oko reprezentacije, mada smatram da niko živi nije pomišljao na Đokovića dok smo se vraćali tamo gde nam je mesto pre par godina na SP i sada na OI. Ovo sa Jokićem može se uporediti sa onim periodom kada su u Sakramentu igrali Divac i Stojaković, a pola Srbije ostajalo budno da gleda plej-of serije sa Lejkersima. U Beogradu, kod palate "Albanija" su čak postavljali i video - bim sa prenosima utakmica, a to su periodi od 4 do 7 ujutru...

Objasni ti deci da im uzori trebaju biti Van Gogh koji je sebi fiknuo uvo ili Ray Charles koji je bio narkoman.

ne nego gojko patrijarh ili idvorski pupin mihajlo a moze i milan rakic i santic aleksa mada i domanovic i nusic su tu odlicni

- - - - - - - - - -

Drug u poseti bolesnom dedi u bolnici... Ulazi, unutra nekoliko kreveta... Ispod istrosnog carsava pomalja glava jos istrosenijeg coveka... Blagim, a promuklim glasom jedva izgovara, ali prvo to izgovara: Sta je uradio Nole?

jadna slika...

- - - - - - - - - -

srbija nema nikakvu korist od tog osim tog sto su culi
sta sad ja sam cuo za pelea i kakva je korist za jadnike iz favela od toga:hahaha:

Back