Србија у првој или рикВерцу?

Прва је...

• ...Европа па и без Косова а рикверц затворена Србија са Косовом

glasova: 9 34,6%
  • ---Србија са Косовом,макар без Европе

glasova: 12 46,2%
  • ....Србији је мотор зарибао

glasova: 3 11,5%
  • ...немам положено

glasova: 2 7,7%

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .

Мој утисак је да је огроман број форумаша на крстарици, а и огроман број грађана Србије јесте за Србију уређену као монархија.

Проблем се јавља оног тренутка када на трон Србије требао да заседне монарх.

Зна се ко је престолонаследник! Мада он свој престо може да уступи неком од својих синова или неком другом члану Карађорђевића.

На крају имамо човека коме је држава потврдила сродство са Обреновићима.

Знамо да је Србија једна велика тајна!

Но отом потом, мене првенствено занима да ли су људи начелно за монархију. Нека се овај народ уразуми већ једном. Ја могу да замислим да Карађорђевићи мирним путем препусте трон сродницима Обреновића, доста смо убијали наше владаре.

Укупно смо начинили пет владарских убистава. Какву будућност може да очекује народ који има такав однос према животу.

СРБАДИЈО ДОЗОВИ СЕ ПАМЕТИ!

Poslednja izmena:
Monarhija uvek,ali ovi Karađorđevići ama nikad,onda radije glasam za seljačku stranku...i uopšte nije uslov da se biraju kraljevi iz loze koja je vladala...jer koga Bog izabere a crkva miropomaže taj je kralj!

Мислим да је Марјан Ристичевић частан човек, први пут када сам изашао на гласање гласао сам за сељачку странку:) Нема ништа лошег у томе гласати за сељачку странку.

Наравно да је све ово тачно што си написао.

Можда се некоме не допада садашњи Престолонаследник, али Краљ по мери народа.

+++

Но овај ми је текст био изузетно занимљив. Видим да се људи учестало позивају на Креманско пророчанство, али никако не помињу Таковски грм.

При крају текста се говори о Таковском грму http://www.vidovdan.org/print377.html

Да ли неко може да ми потврди да таковски храст заиста осушио те 1991. године и да ли се заиста Милошевићу 1995. г. пар месеци после садње младица храста осушила?

Poslednja izmena:

Back