Srbija u NATO?

• Začetnik teme Začetnik teme rikir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uuu
jos bolje
u ratu bi jos i imali neke sanse....
dobro, onda cemo da preuzmemo citavo EU trziste i nase proizvode da plairamo u Japan.
Rusko i kinesko trziste cemo baciti na kolena, a USA ce nas moliti da nam se prikljuci.

moze tako?

Strela:
Леђа ћемо имати оног момента када окренемо дупе (леђа) Западу, а лице Истоку...
Ми никакве користи немамо од Запада, само штете и у економском погледу и у политичком и у војном. Запад нити жели да увози нашу робу, нити има сировине које су нам потребне, нити је добронамеран према нама. Према томе немамо ни један једини разлог да сарађујемо са њима, осим страха од њихове тренутне политичке и војне моћи. Запад је у економском смислу, евидентно у силазној путањи

Strela:
Леђа ћемо имати оног момента када окренемо дупе (леђа) Западу, а лице Истоку...
Ми никакве користи немамо од Запада, само штете и у економском погледу и у политичком и у војном. Запад нити жели да увози нашу робу, нити има сировине које су нам потребне, нити је добронамеран према нама. Према томе немамо ни један једини разлог да сарађујемо са њима, осим страха од њихове тренутне политичке и војне моћи. .
Aha to je demagoska ekonomija kako je mali ******* zamislja Srbija izvozi u zemlje EU kao i u okolne zemlje kandidate ubedljivo najvise svojih proizvoda a daleko vise nego u" bratske" zemlje sa istoka npr. Rusiju i Kinu kojima skoro nista odavde ne treba i koje samo nama uvaljuju gas u slucaju Rusa i bofl robu tj. djubre u slucaju Kineza i sa njima imamo najveci deficit u robnoj razmeni ubedljivo..

sta ce nam EU kada patriote vole kineski adidas i nike....

nike.jpg

Obersturmfuehrer:
sta ce nam EU kada patriote vole kineski adidas i nike....

nike.jpg

Стварно не могу да верујем да мислиш да рецимо у Бг. можеш стварно да купиш било који ОРИГИНАЛ без обзира на цену и налепницу........... појма ти немаш човече

.................................................

Ograniceni ste...ne brinite se, ekonomski bi saradjivali i sa marsom, da ima interesa, ali da se neko sere po tebi, da te ubija, bombarduje, sada rasparcava zemlju...a ti oces kod njih u NATO...posliej svega, zla sto su nanijeli srpskom narodu, treba im se zahvaliti, i reci, saradjivacemo, ali mi u NATO ne zelimo

da su nemci posle WW2 razmisljali kao i ti, otprlike bi u ovo vreme obnovili zemlju od svih bombardovanja i sve stete koje su im nacinili saveznici.
ali, ne, nisu nemci budale, prihvatili su i nato i zapad, i zato je sada nemacka tamo gde jeste, a zato cemo mi biti uvek i jadni i bedni...
jedina ogranicena osoba si ti, dragi moj rikir, jer ti nemas nikakvu ideju niti bilo sta....

A sto si pametan....ali Njemcu niko ko uslov nije postavio da daju pola Njemacke nekom drugom narodu, niti su Srbi pobili 6 miliona jevreja, tako da ti je poredjenje u najmanju ruku glupo

A sto si pametan....ali Njemcu niko ko uslov nije postavio da daju pola Njemacke nekom drugom narodu, niti su Srbi pobili 6 miliona jevreja, tako da ti je poredjenje u najmanju ruku glupo...

Obersturmfuehrer:
da su nemci posle WW2 razmisljali kao i ti, otprlike bi u ovo vreme obnovili zemlju od svih bombardovanja i sve stete koje su im nacinili saveznici.
ali, ne, nisu nemci budale, prihvatili su i nato i zapad, i zato je sada nemacka tamo gde jeste, a zato cemo mi biti uvek i jadni i bedni...
jedina ogranicena osoba si ti, dragi moj rikir, jer ti nemas nikakvu ideju niti bilo sta....

Е важно ми је да ти имаш идеје... 8-) 8-) 8-) само ти пертле вире из масне англосаксонске гузице.......

eremita:
Е важно ми је да ти имаш идеје... 8-) 8-) 8-) само ти пертле вире из масне англосаксонске гузице.......

Не да Србија није у NATO већ је отишла у три лепе ако ће овакви да ми причају академски шта ваља а шта не...

Iako mi NATO definitivno nije na spisku omiljenih organizacija, a san mi je svet bez ratova i vojski, moram primetiti da će uskoro sve zemlje oko nas biti članice toga. Mi nemamo snagu jedne Švajcarske, pa da na sve to gledamo hladno. A to što su nas bombardovali, negde sam već napisao da su Francuska i Nemačka ratovale 30 puta, poginuli se sigurno broje milionima i šta sad? Ništa, sarađuju ljudi, a bavljenje prošlošću su kao što je i red prepustili istoričarima.

Licno misim da Srbija nema sta da trazi u NATO mada sa druge strane moze se reci da je Srbija vec u NATO .Na Kosovu je americka baza pa stvarno ne znam kako bi se to resilo .Nema sanse da rukovodstvo SRBIJE prizna kvazi drzavu Kosovo .Sa druge sanse ulaz u NATO ugrozio bi opstanak Republike Srpske tako da DEFINITIVNO NE U NATO POSTO JE U PITANJE CELOVITOST SRBIJE .

Back