Ogranicen si...niko ti ne govori da ratujes...ali ne treba da klecis...imaj neko dostojanstvo, zaboravi puske, nema ti toga vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strela:Леђа ћемо имати оног момента када окренемо дупе (леђа) Западу, а лице Истоку...
Ми никакве користи немамо од Запада, само штете и у економском погледу и у политичком и у војном. Запад нити жели да увози нашу робу, нити има сировине које су нам потребне, нити је добронамеран према нама. Према томе немамо ни један једини разлог да сарађујемо са њима, осим страха од њихове тренутне политичке и војне моћи. Запад је у економском смислу, евидентно у силазној путањи

Aha to je demagoska ekonomija kako je mali ******* zamislja Srbija izvozi u zemlje EU kao i u okolne zemlje kandidate ubedljivo najvise svojih proizvoda a daleko vise nego u" bratske" zemlje sa istoka npr. Rusiju i Kinu kojima skoro nista odavde ne treba i koje samo nama uvaljuju gas u slucaju Rusa i bofl robu tj. djubre u slucaju Kineza i sa njima imamo najveci deficit u robnoj razmeni ubedljivo..Strela:Леђа ћемо имати оног момента када окренемо дупе (леђа) Западу, а лице Истоку...
Ми никакве користи немамо од Запада, само штете и у економском погледу и у политичком и у војном. Запад нити жели да увози нашу робу, нити има сировине које су нам потребне, нити је добронамеран према нама. Према томе немамо ни један једини разлог да сарађујемо са њима, осим страха од њихове тренутне политичке и војне моћи. .

Obersturmfuehrer:sta ce nam EU kada patriote vole kineski adidas i nike....
![]()

Obersturmfuehrer:dakle, gore imamo primer jedne istocne patike, a evo i jedne zapadne
![]()
pa sad, ko sta voli...
Obersturmfuehrer:da su nemci posle WW2 razmisljali kao i ti, otprlike bi u ovo vreme obnovili zemlju od svih bombardovanja i sve stete koje su im nacinili saveznici.
ali, ne, nisu nemci budale, prihvatili su i nato i zapad, i zato je sada nemacka tamo gde jeste, a zato cemo mi biti uvek i jadni i bedni...
jedina ogranicena osoba si ti, dragi moj rikir, jer ti nemas nikakvu ideju niti bilo sta....
eremita:Е важно ми је да ти имаш идеје... 8-) 8-) 8-) само ти пертле вире из масне англосаксонске гузице.......
Obersturmfuehrer:sta ce nam EU kada patriote vole kineski adidas i nike....
![]()
Као нпр. Литва, Летонија, Естонија, Чешка, Словачка... све велесиле, да набрајам даље?Obersturmfuehrer:u natou je preko 20 najjacih zemalja na planeti...
Не дај Боже да се деси да уђемо у НАТО. Стварно ћу се иселити ... то не бих поднео.