Poslije poslednjih izjava celnika EU i SAD, ima li i jednog srbijanskog politicara da pozove vlasti Srbije, da istupi iz programa Partnerstvo za mir, predvorja NATO-a, posto oni vec rade na rasturanju Srbije kao drzave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
keep you friends close and keep your enemies closer 
rikir:Poslije poslednjih izjava celnika EU i SAD, ima li i jednog srbijanskog politicara da pozove vlasti Srbije, da istupi iz programa Partnerstvo za mir, predvorja NATO-a, posto oni vec rade na rasturanju Srbije kao drzave?
Lacibg:Не дај Боже да се деси да уђемо у НАТО. Стварно ћу се иселити ... то не бих поднео.

Izgleda da si pogresio sa izjavom valjda si hteo da kazes NATO u srbiji a ne srbija u nato!!! Pre ce to biti sigurno nego ovo drugo!!! A i koji cemo **** u tom sranju svano ***** vec necu ni ime da spomenem svi znaju koja je to teroristicka organizacija na celu sa Amerima i englezima a u pozadini EU. Pa zato mislim da je vreme da se okanete corava posla i ulaska u Gay zajednicu sa EU i Nato!!! Ako vec guze manekena nemoraju nas!!Banshee:zato sto je bolja i sigurnija alternativa za srbiju da bude u NATO nego da ne bude u NATO.
a kome se ne svidja ta ideja,neka razmislja ovakokeep you friends close and keep your enemies closer
![]()
Pa da mozemo da bombardujemo tamo neke Afganistance, Iracane,... sta znam, kad vec ne mozemo komsije...harvester:koji ce nam oni ****
Strela:Е благо теби кад ти је НАТО "цео свет"!
nauci da lepo oblikujes misli pre nego sto ih izbacis na forum onako kako ti naviru,jer te je vrlo tesko razumetipritajeno_dobro:Izgleda da si pogresio sa izjavom valjda si hteo da kazes NATO u srbiji a ne srbija u nato!!! Pre ce to biti sigurno nego ovo drugo!!! A i koji cemo **** u tom sranju svano ***** vec necu ni ime da spomenem svi znaju koja je to teroristicka organizacija na celu sa Amerima i englezima a u pozadini EU. Pa zato mislim da je vreme da se okanete corava posla i ulaska u Gay zajednicu sa EU i Nato!!! Ako vec guze manekena nemoraju nas!!

Obersturmfuehrer:u natou je preko 20 najjacih zemalja na planeti...