SRBIJA SE SAGINJATI NECE........

Chávez:
Svasta pricas. Zato se primenjivalo prakticno eskontovanje cekova gde se za neku robu placalo u kesu 100 dinara a cekom recimo 120. Dakle danas je situacija sa karticama ista kao i ona sa cekovima - zivi se na minus i na odlozeno.
Situaciuja u kojoj je dinar ovoliko precenjen a spoljnptrgovisnki deficit onoliki koliki je jako losa po drzavu.
Mogao si ček da ispišeš i na duplo veći iznos, profitiralo se u svakom slučaju. Lepo je bilo uštinuti nešto državi, a?

Strela:
Знаш шта, овде се догађају невероватне ствари. Сељаци на сточним пијацама нуде свиње за 70-80 динара кг, а нама у Мишковићевом "Максију" продају кило свињетине за 360 динара :confused:
И ајде сад ти мени реци ко је ту луд, а ко само збуњен :confused:
Где су та појефтињења? Евро опада већ једно 6 месеци, а ништа не појефтињује!
То је сад до лоше политике Владе.Влада треба да реагује како би појефтиниле основне намирнице.Слабо користе робне резерве.Међутим,имај у виду коме су странке на власти дужне.Ко их финансира?Онај ко их финансира не очекује да влада примењује мере како би цене падале,већ расле.
Зато их треба сменити.

jomini:
Ko kaže da se ponosim? Sad mi žao što nisam krao na taj način. Osećam se malko glopavo. I sramota me je što sam bio pošteniji (samim tim i glupaviji) od cele nacije.
Apsurd!

Крали су они који су путем чекова зидали палате, а веруј ми и такве знам, па данас издају те палате као резиденције страним амбасадама или представницима "Ла фаржа" за 10.000 евра и живе као рентијери, а BMW-ом иду на биро за запошљавање да им о државном трошку овере здравствене књижице, јер се воде као незапослени, а при том не плаћају порез на рентијерство...

Strela:
Крали су они који су путем чекова зидали палате, а веруј ми и такве знам, па данас издају те палате као резиденције страним амбасадама или представницима "Ла фаржа" за 10.000 евра и живе као рентијери, а BMW-ом иду на биро за запошљавање да им о државном трошку овере здравствене књижице, јер се воде као незапослени, а при том не плаћају порез на рентијерство...
Da, to su ekstremniji slučajevi.

Strela:

A to im je omogucio , pretpostavljam Ceda Jovanovic, koji je tada isao u srednju skolu :D :D

Ili ipak SRS - SPS postenjacine :confused:

jedite_kod_Joa:
То је сад до лоше политике Владе.Влада треба да реагује како би појефтиниле основне намирнице.Слабо користе робне резерве.Међутим,имај у виду коме су странке на власти дужне.Ко их финансира?Онај ко их финансира не очекује да влада примењује мере како би цене падале,већ расле.

Зато их треба сменити.

Па то и причам све време и наравно да их треба сменити!

jomini:
Nemoj tako, pa i Toma je tad bio u srednjoj školi. :lol: :lol: :lol:
Jes' da je bio najstariji đak...
gar3kf0.gif

Strela:
Па то и причам све време и наравно да их треба сменити!
Zašto se svi hvatate za smenjivanje sa položaja kada nekoga uhvatite u proneverama, zloupotrebama sl. položaja itd...?????? To mi nikad neće biti jasno. Umesto da se energija potroši na zahteve za krivične prijave, njima se preti smenama... :roll:

inagadadavida:
A to im je omogucio , pretpostavljam Ceda Jovanovic, koji je tada isao u srednju skolu :D :D

Ili ipak SRS - SPS postenjacine :confused:

Па прича о рентијерима је у презенту, а ДОС је већ скоро седам дугих година на власти, па што их није за почетак макар ОПОРЕЗОВАО!?
Па што трулим богаташима, који се воде као незапослени, о трошку пореских обезника, оверава здравствене књижице?!

Strela:
Па прича о рентијерима је у презенту, а ДОС је већ скоро седам дугих година на власти, па што их није за почетак макар ОПОРЕЗОВАО!?
Па што трулим богаташима, који се воде као незапослени, о трошку пореских обезника, оверава здравствене књижице?!

......ali su vile sagradili u pastu.....

pa sad, da li je veci greh onoga ko im je sagradio vile na tvojoj grbaci, ili onoga ko ih sada ne oporezuje???......

Gresni su i jedni i drugi, ali da im radikali i socijalisti ne sagradise vile, ne bi ni bilo razloga da se oporezuju...............

jomini:
Nemoj tako, pa i Toma je tad bio u srednjoj školi. :lol: :lol: :lol:
Jes' da je bio najstariji đak...

Видим ти као учен човек се подсмеваш колеги, али шалу на страну морам да те подсетим на неке чињенице, Тома је ' 93 био ни мање ни више - ОПОЗИЦИОНИ ПОСЛАНИК!

Strela:
Видим ти као учен човек се подсмеваш колеги, али шалу на страну морам да те подсетим на неке чињенице, Тома је ' 93 био ни мање ни више - ОПОЗИЦИОНИ ПОСЛАНИК!
Strelo, šalimo se malo, nemoj da si na kraj srca, molim te! :wink:

inagadadavida:
......ali su vile sagradili u pastu.....

pa sad, da li je veci greh onoga ko im je sagradio vile na tvojoj grbaci, ili onoga ko ih sada ne oporezuje???......

Gresni su i jedni i drugi, ali da im radikali i socijalisti ne sagradise vile, ne bi ni bilo razloga da se oporezuju...............

Знаш шта, ни Капонеа нису "уловили" због крађа и убистава - већ због УТАЈЕ ПОРЕЗА!
Основна функција државе је да наплати порез и то по прогресивним стопама!
Мање од сиромашних, више од богатих.

Strela:
Знаш шта, ни Капонеа нису "уловили" због крађа и убистава - већ због УТАЈЕ ПОРЕЗА!
Основна функција државе је да наплати порез и то по прогресивним стопама!
Мање од сиромашних, више од богатих.

U pravu si.........nego da rusimo mi ovu mlohavu vladu Kostunice, koji ne naplacuje poreze, pa da glasas za Cedu, i da nam svima bude lepo......... :D

Back