- Poruka
- 51.553
To nije odgovor na moje pitanje.Kao što sam rekao, samo tražite izgovore da bezuslovni podržavte Ruse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije odgovor na moje pitanje.Kao što sam rekao, samo tražite izgovore da bezuslovni podržavte Ruse.
sto se nikako ne uklapa u vas crnogorski podanicko NATO-ulizivacki i kukavicki mentalitet.Većina koja dominira ovim forumom a i u Srbiji nažalost. Neevropski i nedemokratski mentalitet.
Nemačka uprkos “sankcijama” uvozi naftu otuda.Srbija je jedina zemlja kandidat za članstvo u EU na Zapadnom Balkanu koja se nije uskladila da novim restriktivnim merama EU protiv Irana.
https://nova.rs/vesti/politika/srbija-se-nije-pridruzila-novim-merama-eu-protiv-irana/
Još jedan pokazatelj "kuda plovi ovaj brod" i koliko je Srbija van Evrope sopstvenim izborom. Možda je vreme da joj se zamrzne postupak pridruživanja dok neka civilizovana vlast (if ever) dođe.
Ima samo dva-tri igrača: U.S of A i RF. Ostatak bespogovorno sluša Vašington.Svi su drugi krivi samo Rusija nije...e to je taj mentalitet o kom govorim.
Nema ga više nigde, a za proizvodnju azotnih đubriva treba mnogo struje, a biće i paprena, i neće je ni biti dovoljno.Vest iz maja meseca:
Srbija dogovorila sa Iranom dugoročno snabdevanje azotnim đubrivom
https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...anom-dugorocno-snabdevanje-azotnim-djubrivom/
Navodno su iz UN rekli da bez obzira na to što se dešava u svetu, ko s kim ratuje i ko koga voli ili ne voli, đubriva mora biti i mora se slobodno prodavati, jer inače preti opšta glad, a pogotovo u siromašnim zemljama Afrike.Nema ga više nigde, a za proizvodnju azotnih đubriva treba mnogo struje, a biće i paprena, i neće je ni biti dovoljno.
Nek kažu to Bajdenu, ako smeju.Navodno su iz UN rekli da bez obzira na to što se dešava u svetu, ko s kim ratuje i ko koga voli ili ne voli, đubriva mora biti i mora se slobodno prodavati, jer inače preti opšta glad, a pogotovo u siromašnim zemljama Afrike.
Aleksandar "Balansero" VučićNije uvela sankcije Iranu koji je slao pomoć Bošnjama protiv Srba ali jeste Belorusiji koja je bila na strani Cobeta.![]()
Ne uzimaš u obzir da se u Iranu promenila vlast od tad bar tri puta, a da su im Alijini od tada pokazali svoju (ne)zahvalnost bar 100 puta.Nije uvela sankcije Iranu koji je slao pomoć Bošnjama protiv Srba ali jeste Belorusiji koja je bila na strani Cobeta.![]()
Balansero, nije sve idealno, ali bi bilo krajnje opasno da se ne balansira - on bar mnogo više brine o očuvanju dostojanstva i samopoštovanja Srbje nego bilo ko od Zlobe na ovamo.Aleksandar "Balansero" Vučić
vidi, zastupas psihologiju copora, a mi smo ljudi, ne rukovodimo se za coporom besnih pasa koji je napao i nas, pa bi sada iran, ali mu eto samo treba nas glasVećina koja dominira ovim forumom a i u Srbiji nažalost. Neevropski i nedemokratski mentalitet.
Ne, upravo vi zagovarate psihologiju copora. Zato smo i imali copor politiku devedesetih.vidi, zastupas psihologiju copora, a mi smo ljudi, ne rukovodimo se za coporom besnih pasa koji je napao i nas, pa bi sada iran, ali mu eto samo treba nas glas
sta je problem da napadate samostalno, zasto ste jaki samo coporativno?
e, a jos ti otvorio temu, iran... ?Ne, upravo vi zagovarate psihologiju copora. Zato smo i imali copor politiku devedesetih.
Mozes da mislis sta god hoces, vodjenje ozbiljne politike je nesto drugo.e, a jos ti otvorio temu, iran... ?
sta - znaci, sada je demokratija postalo jednoumlje? niko vise ne misli da misli opozitno, ukinuli opoziciju?
mislim da ti nije lako, i da nije lepo od mene jos da ti stajem na mukuMozes da mislis sta god hoces, vodjenje ozbiljne politike je nesto drugo.
upravo zato sto nemas svoje, "aport", sto ti rece zxKao što sam rekao, samo tražite izgovore da bezuslovni podržavte Ruse.