Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
Ja to i ne mislim. Prodaja oružija, prijatelji u regionu i ko zna šta još..gica:Pa nemo' ti sad da mislis da su SAD ratovale na Kosovu jer im je bilo dosadno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to i ne mislim. Prodaja oružija, prijatelji u regionu i ko zna šta još..gica:Pa nemo' ti sad da mislis da su SAD ratovale na Kosovu jer im je bilo dosadno.
JerryRopero:bolje biti kurcevit i ziveti kao covek uspravno i na dve noge nego bauljati cetvoronoske , kao zivotinja, sa gacama spustenim ispod kolena ....
BOLJE ZIVETI 10 DANA KAO ORAO NEGO 1000 GODINA KAO SVINJA![]()
DeteSunca:Ja to i ne mislim. Prodaja oružija, prijatelji u regionu i ko zna šta još..
DeteSunca:Ja to i ne mislim. Prodaja oružija, prijatelji u regionu i ko zna šta još..
Obersturmfuehrer:koja je razlika dal te ka*a Putin ili Bush?
verovatno je Putin nezan i radi to sa ljubavlju, posto nam je prijatelj![]()
Moraš li biti divljak? Ako hoćeš nešto ozbiljno da prodiskutujemo normalno se obrati, ovako ispadaš kreten. Porodica mi nije više kompletna, pa biraj reči. Neću ti se obratiti idući put ako ti post ne bude uljudniji.El Muerte II:Definitivno da su padre i madre bili na zozovači !!
JerryRopero:fora je , da ako te akra putin, dobijes nesto za uzvrat, a ako te kara bush samo gubis. Izgubili ste demokrate Crnu Goru, demokrate gube Kosovo... Sta je sledece sto cete izgubiti?
DeteSunca:Već se u prvom tvom iskazu ne slažem sa tobom. Amerima odlično ide u Iraku. Govorim iz isključivo njihove perspektive. Možda se nisu nadali tolikim svojim žrtvama tamo, ali sve ostalo je kao podmazano. Napoleon: 'Zavadi, pa vladaj', taj su moto Ameri školski primenili. Njima nafta teče i to je najbitnije za njih. Ameri nikome ne moraju da prodaju priču o sebi kao demokratskom ili bilo kakvom uzoru, jer nemaju nikakvog razloga da to rade. Niti ima ko ravan njima da mu se pravdaju.
Pomenu Rusiju. Smatram da ova Rusija nije onaj ranjeni medved koji je bio devedesetih. U nekih 50-ak godina mnogo se stvari može promeniti. Kina i Indija rastu bukvalno svakodnevno, bogatu Rusiju i da ne pominjemo, ali za sada je status quo- Ameri su glavni u svetu.
Usput, ne mislim da je Buš kreten, štaviše naprotiv, a njegova mutava faca je samo šminka. Ne bi bio tamo gde je da je kakvim ga ti zamišljaš.
satarichar:Istina je obična roba na kantaru.
Montenigeri su sami otisli... i to bi uradili bez obzira ko je na vlasti... i to nije problem... problem je u tome sto dok su bili privezani za nase dokove sa njihovog broda je sislo dosta pacova... medju kojima... Milosevic... Arkan... Karadzic... i slicni... sad kad se Montenegro odvezao od nasih dokova zaplovio je sto brze od nasih voda... onako olaksan kao i nebi... Heck... jedino Mladic nije bio Montenegrin... a onda se ja pitam... koga ima 7.000.000 a koga 700.000...El Muerte II:@ đeri
Mislim da je tvoj Mloha izgubio Montenigere ili grešim?
Iron Lord:A mi smo konzumenti iste...
Medjutim, sem osvajačkog koji je karakterističan stil delovanja svih velikih nacija (kroz istoriju), postoji jedna sasvim prirodna protivteža - samoodržanje iliti otpor osvajaču.
satarichar:To sam spomenuo ne zbog idealizovanja istine. Ona je valjda već to.
Moj nameravani domet je upravo ovaj forum, gde se često idealizuje Amerika, što je uzaludan i nečastan posao.
U redu je reći (što si u suštini i ti rekao):"Amerika je bezobzirni osvajač, koji kinji, ne samo Srbiju, već niz naroda i država. Postupci Srbije trebaju biti racionalni, da bi šteta koju će nam naneti američki ološ, bila što manja."
Nije u redu reći: "Srbija je kriva što je kinji Amerika. To je velika, demokratska država i čim to čini, Srbija je kriva, makar i ne razumeli zašto, a i ne zanima nas".
To je ono: A onda je mrmot zavio čokoladu. A nije čokolada nego goovno.
Ako tu čokoladu jede Inagadadavida, Crow i još neki, neka ih. Za većinu to nije slatkiš.
Dakle, postoji Amerika, država zlikovac i Srbija, žrtva.
Chisto sumnjam....Znash ono russian bear.....Nije on mnogo nezanObersturmfuehrer:koja je razlika dal te ka*a Putin ili Bush?
verovatno je Putin nezan i radi to sa ljubavlju, posto nam je prijatelj![]()
goxy:Chisto sumnjam....Znash ono russian bear.....Nije on mnogo nezan![]()
![]()
![]()