Srbija prihvata Crnogorsko priznanje Kosova???

Па наравно да ће тако бити како ти претпостављаш. Сви стално заборављате да је главни САВЕТНИК МИЛА ЂУКАНОВИЋА - ЉУБОМИР ТАДИЋ, ОТАЦ БОРИСА ТАДИЋА..........:cool::cool::cool:

ako se ne varam, otac nikada ne savetuje sina pogresno. makar ja to govorim stalno mojoj deci:whistling::whistling:

Па наравно да ће тако бити како ти претпостављаш. Сви стално заборављате да је главни САВЕТНИК МИЛА ЂУКАНОВИЋА - ЉУБОМИР ТАДИЋ, ОТАЦ БОРИСА ТАДИЋА..........:cool::cool::cool:
Dragi prijatelju, brate i druze Mitke,
mislim da grijesis.
Gospodin Akademik Ljubomir Tadic nije, niti je ikada bio savjetnik Mila Djukanovica.
Inace u danasnjem Kuriru na naslovnoj stranici imas bar jednog od mojih drugara ;)

kurir_logo.png

Novine koje u svom nazivu nose laž i koje su dokazane kao guz papir ispisan lažima, još jednom lažu.
I dalje mi nije jasno kako to može da postoji.

Dokle god bude *****nja ,trebace i guz papira

Pa zavisi kako kome. Neko to i pere :rotf::rotf:

Inače, samo da napomenem da Kurir ima 3 puta manji tiraž od Novosti, 5 puta manji tiraž od Blica, 2 puta manji tiraž od Alo-a, 4 puta manji tiraž od Politike. I na sve to treba dodati da se remitenda (broj vraćenih primeraka iz prodaje) povećeve već godinu dana, tako da Kurir sad vraća preko 30% sa trafika.

Kad glup narod shvati da ga zaje6avaš, onda si puk'o.

kurir_logo.png

Novine koje u svom nazivu nose laž i koje su dokazane kao guz papir ispisan lažima, još jednom lažu.
I dalje mi nije jasno kako to može da postoji.

A sta je vlada uradila po pitanju bande oko Djukanovica,osim sto je proterala onu utvaru od ambasadora?Sta je uradjeno da nam dokaze da je protiv komunistickog rezima Djukanovica?Ja ne verujem kuriru,ali verujem sebi,jer vidim da sve radi da se nista ne uradi oko ove izdaje Crnogorskog rezima.
Ne protiv naroda Crne Gore,vec protiv ovog narko dilera Djukanovica...i ovih malih dilerecica oko njega.Protiv njih treba da se sve uradi i da pomognemo Crnoj Gori da otera sa vlasti poslednje komunjare u Evropi.

Back