- Poruka
- 27
POROBILI PRAVOSLAVLJE NA KOSOVU I METOHIJI A TI SI MI KAO NEKI PRAVOSLAVAC PIŠEŠ OVAKO JE LI? TI SI SAMO ŠIPTAR BRE......
Ne lupetaj... ne budi glup... ne prosipaj se... Uzmi šampite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POROBILI PRAVOSLAVLJE NA KOSOVU I METOHIJI A TI SI MI KAO NEKI PRAVOSLAVAC PIŠEŠ OVAKO JE LI? TI SI SAMO ŠIPTAR BRE......
U prethodnim postovima jesam.nisam vjernik niti je tema o vjeri
argumentuj

nisam vjernik niti je tema o vjeri
argumentuj
Nisi vjernik onda si nevjernik i mesto ti je da ostaneš tako za života suđeno.nisam vjernik niti je tema o vjeri
argumentuj
nisam vjernik niti je tema o vjeri
argumentuj
ŠIPTAR BOZO,, TOLJUMBE šetaj dok te imaNe lupetaj... ne budi glup... ne prosipaj se... Uzmi šampite
![]()
na kosovu su gradjani kosova vecinom izabrali nezavisnost

sto sad? ne vidim da gradjani kosova organizuju osvajanje balkana

sta trazis u novom sadU? sto nisi u tirani ili pristini?
da se ja pitam takvi kao ti bi odavno bili proterani iz Srbije!
treba takve proglasiti NEPOZELJNIM OSOBAMA
Pa studiraj u TIRANI SRBOMRZAC

molim, bez sirenja agresijesta trazis u novom sadU? sto nisi u tirani ili pristini?
da se ja pitam takvi kao ti bi odavno bili proterani iz Srbije!
treba takve proglasiti NEPOZELJNIM OSOBAMA
Pa studiraj u TIRANI SRBOMRZAC
kakve to tacno veze ima sa temom?Nisi vjernik onda si nevjernik i mesto ti je da ostaneš tako za života suđeno.
Svaku rigoroznu meru prema CG - podrzavam.
Podrzavam takodje.
status sudenta stranca je jednak za sve studente strancevama bi ukinuo ja sve beneficije koje imate u Srbiji i uveo taksu svima iz Srbije od 200 e ko ide na more u taj dole banana drzavu bez osnovnih ljudskih uslova za coveka.
p.s obrij brkove![]()
niti jedna drzava nije u ratu sa gradjanima kosova i meohijeNetačno.
Prvo je došlo do proterivanja velike većine Srba, pa su se Šiptari dovukli iz Albanije, pa se onda proglasila nezavisnost.
Nego, što se po principu koji predlažeš, Jevreji u Nemačkoj, nisu 1944. organizovali da političkim putem svrgnu vlast koja ih je tamanila?
Ne vidiš?
Zanimljivo.
Šta je sa Ulcinjom ili jugozapadnom Makedonijom? A severnom Grčkom?
Uh, čekaj malo, građani čega?
Misliš na ilegalne useljenike na Kosovo i Metohiju, pokrajinu Republike Srbije, trenutno pod okupacijom NATO pakta i njihovih saveznika - trgovaca drogom, robljem i ljudskim organima?![]()
Ispravno receno prvi sam bio za reciprocitet oni kao ekoloska drzava pa mi placamo ulazak a ovi nasi nista kao mi nismo za ekologiju samo je Milo pametan . Mnogo mi je zao sto i tamo ima pravih ljudi Crnogoraca koji se izjasnjavaju kao Srbi ali ocigledno su u manjini jer pobedjuje dve decenije.vama bi ukinuo ja sve beneficije koje imate u Srbiji i uveo taksu svima iz Srbije od 200 e ko ide na more u taj dole banana drzavu bez osnovnih ljudskih uslova za coveka.
p.s obrij brkove![]()
ŠIPTAR BOZO,, TOLJUMBE šetaj dok te ima
Niko te ovde ne dira.?molim, bez sirenja agresije

Šta je ovo? dan skakutavih morona na krstarici?
al se nakotili ovi koje šatro briga za crnu goru, ali tu su na svakoj temi o istoj. kao ravnodušni su, a predlažu 20000 evra školarine za crnogorskog studenta. hebote...
sa crnom gorom treba imati odnos kao i sa rumunijom ili maltom ili kiprom ili gvatemalom ili hondurasom ili litvanijom ili poljskom... to je nezavisna država, oni imaju sada poseban nacionalni i etnički identitet i to treba poštovati. tačka.

post je prijavljen.Niko te ovde ne dira.?![]()
i crkvu ...zaboravio si![]()
Koji?post je prijavljen.
Nezna mu ni Milo albanski ali verovatno ide na ubrzane tecajeve posto ce mu biti neophodan za koju godinu.pa ne zna albanski al treba da ga uci polako jel ima da im to za koju god postane zvanicni jezik![]()
i crkvu... ako... zabole me gde će da se mole...
Nažalost ne možemo im ništa.Pustite ta gowna neka rade šta žele.