Srbija povlači ambasadora iz Crne Gore

POROBILI PRAVOSLAVLJE NA KOSOVU I METOHIJI A TI SI MI KAO NEKI PRAVOSLAVAC PIŠEŠ OVAKO JE LI? TI SI SAMO ŠIPTAR BRE......

Ne lupetaj... ne budi glup... ne prosipaj se... Uzmi šampite

images

na kosovu su gradjani kosova vecinom izabrali nezavisnost

Netačno.
Prvo je došlo do proterivanja velike većine Srba, pa su se Šiptari dovukli iz Albanije, pa se onda proglasila nezavisnost.
Nego, što se po principu koji predlažeš, Jevreji u Nemačkoj, nisu 1944. organizovali da političkim putem svrgnu vlast koja ih je tamanila, kako su to Britanci vladali Indijom, itd.? :think:

sto sad? ne vidim da gradjani kosova organizuju osvajanje balkana

Ne vidiš?
Zanimljivo.
Šta je sa Ulcinjom ili jugozapadnom Makedonijom? A severnom Grčkom?
Uh, čekaj malo, građani čega? :eek:
Misliš na ilegalne useljenike na Kosovo i Metohiju, pokrajinu Republike Srbije, trenutno pod okupacijom NATO pakta i njihovih saveznika - trgovaca drogom, robljem i ljudskim organima? :think:

Zaista ne vidim razliku između tvojih stavova i stavova lokalnih pravoslavnih talibana, podjednako ste neobrazovani. :thumbdown:

sta trazis u novom sadU? sto nisi u tirani ili pristini?

da se ja pitam takvi kao ti bi odavno bili proterani iz Srbije!

treba takve proglasiti NEPOZELJNIM OSOBAMA

Pa studiraj u TIRANI SRBOMRZAC
molim, bez sirenja agresije
Nisi vjernik onda si nevjernik i mesto ti je da ostaneš tako za života suđeno.
kakve to tacno veze ima sa temom?

vama bi ukinuo ja sve beneficije koje imate u Srbiji i uveo taksu svima iz Srbije od 200 e ko ide na more u taj dole banana drzavu bez osnovnih ljudskih uslova za coveka.

p.s obrij brkove ;)
status sudenta stranca je jednak za sve studente strance
Netačno.
Prvo je došlo do proterivanja velike većine Srba, pa su se Šiptari dovukli iz Albanije, pa se onda proglasila nezavisnost.
Nego, što se po principu koji predlažeš, Jevreji u Nemačkoj, nisu 1944. organizovali da političkim putem svrgnu vlast koja ih je tamanila? :think:

Ne vidiš?
Zanimljivo.
Šta je sa Ulcinjom ili jugozapadnom Makedonijom? A severnom Grčkom?
Uh, čekaj malo, građani čega? :eek:
Misliš na ilegalne useljenike na Kosovo i Metohiju, pokrajinu Republike Srbije, trenutno pod okupacijom NATO pakta i njihovih saveznika - trgovaca drogom, robljem i ljudskim organima? :think:
niti jedna drzava nije u ratu sa gradjanima kosova i meohije
osim pokusaja srbije da zapocnu rat
kada vecina gradjana odluci da zele nezavisnost, imaju pravo na nju

vama bi ukinuo ja sve beneficije koje imate u Srbiji i uveo taksu svima iz Srbije od 200 e ko ide na more u taj dole banana drzavu bez osnovnih ljudskih uslova za coveka.

p.s obrij brkove ;)
Ispravno receno prvi sam bio za reciprocitet oni kao ekoloska drzava pa mi placamo ulazak a ovi nasi nista kao mi nismo za ekologiju samo je Milo pametan . Mnogo mi je zao sto i tamo ima pravih ljudi Crnogoraca koji se izjasnjavaju kao Srbi ali ocigledno su u manjini jer pobedjuje dve decenije.

Poslednja izmena od moderatora:
Šta je ovo? dan skakutavih morona na krstarici?

al se nakotili ovi koje šatro briga za crnu goru, ali tu su na svakoj temi o istoj. kao ravnodušni su, a predlažu 20000 evra školarine za crnogorskog studenta. hebote...

sa crnom gorom treba imati odnos kao i sa rumunijom ili maltom ili kiprom ili gvatemalom ili hondurasom ili litvanijom ili poljskom... to je nezavisna država, oni imaju sada poseban nacionalni i etnički identitet i to treba poštovati. tačka.

Šta je ovo? dan skakutavih morona na krstarici?

al se nakotili ovi koje šatro briga za crnu goru, ali tu su na svakoj temi o istoj. kao ravnodušni su, a predlažu 20000 evra školarine za crnogorskog studenta. hebote...

sa crnom gorom treba imati odnos kao i sa rumunijom ili maltom ili kiprom ili gvatemalom ili hondurasom ili litvanijom ili poljskom... to je nezavisna država, oni imaju sada poseban nacionalni i etnički identitet i to treba poštovati. tačka.

i crkvu ...zaboravio si :lol:

Back