https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ogranicenje-auto-put-srbija/1kq452s
Ostvarila mi se zelja.
Realno ima delova na K11 koji su za laganoh 200km/h.
Ostvarila mi se zelja.
Realno ima delova na K11 koji su za laganoh 200km/h.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, on jeste suludo vozio, ali i ti paparaci što su ga pratili. A možda je jednostavno pokušavao da pobegne od njih?![]()
Pa stvarno, ko dozvoljava drzavi da menja delove zakona...kada ima za to zaduzena druga drzava...
I meni je on prvo pao na pamet kad sam pročitao naslov. Ja ne bih dozvolio ni preko 120 i svuda bih postavio merače brzina jer je prebrza vožnja najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda. Sem toga to donosi veću potrošnju naftinih derivata koje uvozimo, a i veće zagađenje vazduha.
Postavlja se pitanje s obzirom na to da ZOBS kojim su regulisane najveće dozvoljene brzine nije menjan ko ovima daje pravo da dozvoljavaju kršenje zakona?!
Firma Putevi Srbije nije zakonodavac.Pa stvarno, ko dozvoljava drzavi da menja delove zakona...kada ima za to zaduzena druga drzava...
Zakon se u najsporijoj regularnoj varijanti menja za 10 dana... U hitnoj proceduri moze i za dan.Firma Putevi Srbije nije zakonodavac.
To je bilo nekad, nije više... zaustavljaju sve redom, bez problema se naplaćuje kazna svima (ili se uzme mito, da ne bije maler).Još jedno pitanje, kada si video da je policajac uzeo G klasu, S klasu, A8 novog ili nešto i istresao ih iz gaća? Ali, zato zaustavi Fiat Punto i izvadi tapacirung tipu...
on kao vozi suludoLjudi, svaki zakon je donešen, samo za one ljude, koji će morati da ga poštuju...
Molim da pogledate video do kraja...
To je bilo nekad, nije više... zaustavljaju sve redom, bez problema se naplaćuje kazna svima (ili se uzme mito, da ne bije maler).
on kao vozi suludo
a oni mora da voze jos gore , samo sto su premontirali svoju voznju
Ima tu dva problema, jedan je sto su guzve na auto putu sve vece, narociti kada turci putuju, za praznike,.
jedino pravac ispod Nisa, mozda tamo moze da se leti,
Obilazis kamion ima da ti se zalepi neko i da ablenduje kao da je na trkama.
Druga stvar je da i sada kada je 130 ljudi voze oko 145 jel se tolerise 10%., ako bude 150 , ima da lete minimum 180km/s.
E sad da je tri trake, u desnoj kamioni, autobusi i sl. sredna 130-150 i u skroz leva za preticanje, imalo bi smisla.
Ali mi na pojedinim delovima nemam ni celu zaustavnu traku, vec samo dve.
Inace, ja stavim tempomat na 130,i po potrebi idem malo preko za obilazenje i pravce, 150max.
Danas su bila dva fina sudara, prevrtanja , na auto putu, jedan ka Surcinu a drugi kod plavog mosta negde, bio kolaps .