Srbija po odlivu mozgova prednjači u svetu

Dobro, a zašto se onda taj odliv mozgova nastavio, a možda i ubrzao i posle 2000. godine ? Sloba je (delimično) kriv za odliv mozgova iz Srbije od 1990. do 2000. godine a ko je onda kriv za odliv mozgova od 2000. naovamo ? A ovo crveno je super rečeno. :lol:

Ali ne brini ništa, Blajbingeru, ti si na bezbednom. Ti SIGURNO ostaješ u Srbiji ! :hahaha:

E jes ti pametno pitanje!

Pa sta ti mislis, kada je Sloba otisao da se odmah sve izmenilo?

Kao kad upalis svetlo u sobi... Bio mrak pa odjednom doslo svetlo?

Nije to tako covece!

Milosevicevim manifetlucima i LOSOJ POLITICI fakture ce stizati jos mnogo, mnogo godina...

Jos ce mnoge generacije u Srbiji ISPASTATI Milosevica.

ZATO traje odliv mozgova i dalje...I trajace jos.

Jer Slobi je uspelo da od normalne zemlje napravi zemlju koju niko ne voli i koja je stavljena u svetski pritvor.

Uspelo mu je da UNAKAZI BUDUCNOST i tvojim unucima.

Eh, da to nekim Srbima moze da dodje do mozga koji tu BELOSVETSKU BITANGU jos uvek opravdavaju!

E jes ti pametno pitanje!

Pa sta ti mislis, kada je Sloba otisao da se odmah sve izmenilo?

Kao kad upalis svetlo u sobi... Bio mrak pa odjednom doslo svetlo?

Nije to tako covece!

Milosevicevim manifetlucima i LOSOJ POLITICI fakture ce stizati jos mnogo, mnogo godina...

Jos ce mnoge generacije u Srbiji ISPASTATI Milosevica.

ZATO traje odliv mozgova i dalje...I trajace jos.

Jer Slobi je uspelo da od normalne zemlje napravi zemlju koju niko ne voli i koja je stavljena u svetski pritvor.

Uspelo mu je da UNAKAZI BUDUCNOST i tvojim unucima.

Eh, da to nekim Srbima moze da dodje do mozga koji tu BELOSVETSKU BITANGU jos uvek opravdavaju!

:hahaha: Šta reći a ne zaplakati ???

Ovo je tacna konstatacija , znanje i obrazovanje se slabo ceni , korupcija je velika , diplome se kupuju kao i ispiti ,ima ljudi koji nemaju znanje ni za osnovnu a imaju dve diplome kupljenje sve to doprinosi urusavanju obrazovnog sistema

Jedan od primera je bivsi kevin direktor.;)
Znaci brate da ti pozli ko sve danas moze biti na visoj instanci od tebe!

Pa ko bi drugi bio za to kriv?

Sloba je svojom "mudrom politikom" isterao oko 2 miliona najboljih ljudi iz zemlje.

To je vece steta od svih ratnih steta.

Sloba je sa tim unazadio Srbiju za 500 godina unapred.

Znas kako se kaze :

"Losem qqreku i dlake smetaju"

tako i ovim tadicevim lopurdama.
Uvek im je neko drugi kriv za njihovu nesposobnost.

Sta su za ovih 10 godina uradili da vrate bar 1 milion koji su otisli ?
Nista osim sto su licno oni ucinili da oteraju jos bar 3-4 miliona. I unazadise drzavu za 1000 godina unapred.

Sada kada su oterali skoro sve pa cak i malo pismenije ostali su oni totalno nepismeni a "legalno" izabrani na "demokratskim" izborima kojima je jedina politicka parola :

putujemo u EU .... na prolece ....

a prolece samo kroz onim njihovim idiotima koji glasaju za njih.

Licno znam jednu devojku iz Bg koja se sepuri sa dva faxa , pravnim i menandzment u roku zavrseni , posto i ja zavrsavam pravo malo sam je ispitao neke krajnje banalne stvari da bi na kraju uvideo da ova ne samo sto blage veze nema vec cak ne zna ni knjige iz koje se uce ispiti , ali cale joj poznata faca , biznismen i to tako ide

Licno znam jednu devojku iz Bg koja se sepuri sa dva faxa , pravnim i menandzment u roku zavrseni , posto i ja zavrsavam pravo malo sam je ispitao neke krajnje banalne stvari da bi na kraju uvideo da ova ne samo sto blage veze nema vec cak ne zna ni knjige iz koje se uce ispiti , ali cale joj poznata faca , biznismen i to tako ide

E pa spremi se.Ako se ne osamostalis,lako ti moze zapasti takav sef!

Back