Србија ОТПАД ХРАНЕ из Европске уније

Једино је важно да ли сам лагао.

Meni je zanimljivo da imas negativno misljenje o evropskoj hrani , a nema nikakve razlike izmedju nase i njihove. Nasa hrana je generalno smece i puna je hemije, kao i hrana sirom sveta . Pre neki dan sam uzeo jagode ko da sam u hemijskom postrojenju koliko je mirisalo na hemikalije. Ko nema svoje jesce smece evropsko ili nase ne razlikujem

Meni je zanimljivo da imas negativno misljenje o evropskoj hrani , a nema nikakve razlike izmedju nase i njihove. Nasa hrana je generalno smece i puna je hemije, kao i hrana sirom sveta . Pre neki dan sam uzeo jagode ko da sam u hemijskom postrojenju koliko je mirisalo na hemikalije. Ko nema svoje jesce smece evropsko ili nase ne razlikujem

Па тема је о храни из ЕУ, а писао сам ја и о нашим сељацима који у једном делу баште узгајају за себе, и не прскају, док остатак није намењен "за јело већ за продају".

И опет је проблем система који код нас не постоји, јер ако неко мисли да ће се ствари поправити уздајући се у свест људи, тај је блесав.

- - - - - - - - - -

Nisi lagao, ali si pokazao nezainteresovanost na granici mrznje prema onima koji nemaju selo ili ako ga i imaju, malo od njega imaju (daleko je, ili nemaju kucu, ili nemaju uslova da obradjuju zemlju i sl.)

Kao da likujes nad time, pa sta ti to znaci?

Чекај бре мало, зар није огромна већина нашег народа гледала како да побегне што пре од тог села, и кад им је то успевало били су прави јањичари, мрзели све од чега су потекли, од народне музике, па надаље.
Сад кад се то нацији обија о главу, сад сам крив ја који кажем истину?

Чекај бре мало, зар није огромна већина нашег народа гледала како да побегне што пре од тог села, и кад им је то успевало били су прави јањичари, мрзели све од чега су потекли, од народне музике, па надаље.
Сад кад се то нацији обија о главу, сад сам крив ја који кажем истину?

Mozda je ogromna vecina, ali nisu svi. Ima i onih koji su hteli da zadrze kucu, imanje, ali su im drugi koji su bili vecina a isto naslednici, oteli tj. ucenili placanjem za koje ovaj nije imao pare.

Zasto takvom da se obija o glavu, bezobraznice?

Poslednja izmena:
Mozda je ogromna vecina, ali nisu svi. Ima i onih koji su hteli da zadrze kucu, imanje, ali su im drugi koji su bili vecina a isto naslednici, oteli tj. ucenili placanjem za koje ovaj nije imao pare.

Zasto takvom da se obija o glavu, bezobraznice?

Чуј тек ово, да задржиш кућу, а има још сувласника. И сад оћеш да задржиш кућу а нећеш да га исплатиш..

Back