Srbija nije u EU. Razlog je?

fasizam.jpg

A sta ja upravo govorim? Mi se bavimo i dalje prosloscu umesto da danas sebi pravimo bolje mesto za zivot. Niko nece da shvati da nece to niko drugi za nas uraditi, nego samo mi sami.

Прошлост је једино чиме можемо да се бавимо. Не можеш да направиш себи бољи живот сутра, ако не схваташ зашто су те јуче неки лудаци претукли и опљачкали испред куће и не урадиш нешто поводом тога. Овде код нас се намерно форсира наратив да је све што се десило пре 20-30 година већ небитно, као да су међудржавни односи неко старо непријатељство из основне школе са ликом којег никад више нећеш видети.

Šta je razlog što Srbija nije još član u EU?
Zašto kao društvo stagniramo u tom pravcu?

Smenjen je Sloba da dodje DOS da nas tamo uvede. 22 godine je proslo kako mi cekamo da nas neka vlast koja teži ka uniji u nju uvede. 17 godina od kako su započeli pregovori za ulazak. Obećavane su godine 2008. I 2014. koliko se sećam. Došla je nova pro - evropska vlast isto nista nije urađeno.
Zato što se EU RASPALA sa Bregzitom eto zasto, a i totalno su debilni sto primaju milione Siriskih izbeglica a ono sve im došli muškarci iz Pakistana.😂

Razlog je taj što ste vi isti, bez obzira tko bio na vlasti, isto mislite. Ne prihvaćate demokratske vrijednosti, želite da vi određujete pravila EU. Protiv ste EU, protiv država članica EU, protiv vrijednosti EU, protiv NATO-a.
Vi podržavate Rusiju jedini u Europi. Vi ste sve suprotno od onoga što EU je.

Šta je razlog što Srbija nije još član u EU?
Zašto kao društvo stagniramo u tom pravcu?

Smenjen je Sloba da dodje DOS da nas tamo uvede. 22 godine je proslo kako mi cekamo da nas neka vlast koja teži ka uniji u nju uvede. 17 godina od kako su započeli pregovori za ulazak. Obećavane su godine 2008. I 2014. koliko se sećam. Došla je nova pro - evropska vlast isto nista nije urađeno.
Kako ocekujes da te neko primi u EU kada je tvoja teznja da udjes u istu lazna??? Srbija bi u EU a lize se sa Rusijom. Pa gde to moze da prodje?

Razlog je taj što ste vi isti, bez obzira tko bio na vlasti, isto mislite. Ne prihvaćate demokratske vrijednosti, želite da vi određujete pravila EU. Protiv ste EU, protiv država članica EU, protiv vrijednosti EU, protiv NATO-a.
Vi podržavate Rusiju jedini u Europi. Vi ste sve suprotno od onoga što EU je.
Имаш право, и срећом па је тако... Ми бар још увек можемо да се погледамо у огледало... Још увек нисмо продали своју слободу и постали слуге - бар се још увек опиремо...
Додуше, неки други на балкну навикли се већ да буду народ другог реда у држави па тако и данас...

Back