- Poruka
- 41.280
Po ko zna koji put, još jedan meč koji ćemo pratiti uživo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odavno ne pratim vise utakmice reprezentacije.
jel ovo prijateljska ili za svetsko/evropsko prvenstvo?
e da cuo sam za tu ligu nacija ali je ne kapiram..koja je poenta?Umesto prijateljskih utakmica repki su napravili sada Ligu Nacija da bude takmičarskog duha gde posle daju neke privilegije kad su u pitanju kvalifikacije za EP i SP
Da sad ne pričam svojim rečima, evo šta kaže Vikipedija ...e da cuo sam za tu ligu nacija ali je ne kapiram..koja je poenta?
mislim da stadion u leskovcu nije pogodan za reprezentativne susrete..Radujko i Stojanović obišli stadion u Leskovcu – teren u znatno boljem stanju
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branko Radujko i direktor "A" tima Stevan Stojanović bili su jutros u Leskovcu na stadionu "Dubočica" kako bi se uverili u stanje terena pred sutrašnji meč Srbije protiv Danske u Ligi nacija, objavio je FSS.
Tu smo svi za svakognakon ovog sireg objasnjenja ja cu gledati Srbija..Danska no glaedao bi i bez Pojasnjenja gosn Smartija.
mislim da stadion u leskovcu nije pogodan za reprezentativne susrete..
Oces reci da samo vizualni kontakt n ije dovoljan, nego je potreban i verbalni..e bice toga u Leskovcu svakako..pozz SrbijaA meni se vidiš baš sviđa .. onako ... kompaktno ... baš za repke ... Marakana mi nekako mnogo široka pa nema tog dodira navijača (pričam za repku, ne kad Zvezda igra)
Pa pogledaj Premijer ligu u Engleskoj ... navijač može da cilja igrača i da ga pljune u lice koliko su blizu ...Oces reci da samo vizualni kontakt n ije dovoljan, nego je potreban i verbalni..e bice toga u Leskovcu svakako..pozz Srbija