Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па сами напредњаци су подељени, већим делом то су радикали, можда 70%, а остатак су жути и слични деривати.Отворено писмо напредњацима, а аутор пише у име грађана. Свашта под овом форумском капом.
За мене су сви поличитари и странке талог друштва. Дакле, по једна тема за сваког, а представим се као грађани Србије.
Tako je treba da se okrenu zapada i da priznaju republjik Kosovo. A onda da zajedno sa NATOm ratuju protiv Rusije koja krsi medjunarodno pravo i ilegalno otima regione ukrajine. Da li sam sve naveo ili ?Србија не седи на две столице, већ напредњаци. Нека коначно одлуче Шешељ или Ђинђић.
Нека коначно одлуче да ли су нова ДС или нова СРС. Нека половину чланства и бирача врате Шешељу или Лутовцу. Нека одлуче да ли припадају Бошку или Ђиласу.
Србија никада није седела на две столице, јер на изборима побеђује већина, односно једна опција, зато престаните да замајавате ваше чланство, па онда и нас грађане Србије.
Вучић и његова странка седе на две столице, нека врате већину чланова Шешељу, па нека онда призна Косово или нека врати жуте Лутовцу и осталима, па нека онда ратује против запада.Tako je treba da se okrenu zapada i da priznaju republjik Kosovo. A onda da zajedno sa NATOm ratuju protiv Rusije koja krsi medjunarodno pravo i ilegalno otima regione ukrajine. Da li sam sve naveo ili ?
Ameri do skora nisu imali libtarde, dok ih je srpski narod pun od kasnih 80ih.
Znači ti navijaš da tvoj predsednik ostane na Ruskoj stazi komsomolaВучић и његова странка седе на две столице, нека врате већину чланова Шешељу, па нека онда призна Косово или нека врати жуте Лутовцу и осталима, па нека онда ратује против запада.
Орбан испао већи русофил и паметнији председник, што се договорио са Путином да Мађари као фол, форме ради, гласају за санкције и добио јефтинију нафту од нас, а овај дебил то није знао да уради, па му сада криви Хрвати.
Pravda ce trijunfovati.Putin pobedjuje zapad.Znači ti navijaš da tvoj predsednik ostane na Ruskoj stazi komsomola
Baš zato što pravda uvek pobeđuje, gospodin Klaus Švab će izvojevati trijumf nad vizantijskim prestolom u carigraduPravda ce trijunfovati.Putin pobedjuje zapad.
Kur moj,Putin pocinje da przi ni dugmici nece ostati.Baš zato što pravda uvek pobeđuje, gospodin Klaus Švab će izvojevati trijumf nad vizantijskim prestolom u carigradu
Već smo počeli da rušimo krimski mostKur moj,Putin pocinje da przi ni dugmici nece ostati.
Koji vi?Već smo počeli da rušimo krimski most
Zamisli šta će tek sve goreti u Bivšoj rusiji kad pređemo na ozbiljno
Čekamo da ozvaniče, i onda ih tužimo Vijoli fon Kramonako nisi primetio vec su odlucili ,15vek