Srbija najsiromašnija zemlja u regionu!

nije sve u parama
one devalviraju

pre dolaska Vučića na vlast ti si za 20 evra u EU mogao da napuniš kolica sad kad je SNS 13 godina na vlasti ti po EU za 20 evra ne možeš da kupiš mnogo
Sad zamislite gastose koji kao uštedeli 50.000
pa to im ne vredi mnogo sem za Bosnu
da pričaju

Je li ovo Menidjer presao na svetliju stranu :mrgreen:?

Paaaaa, rekao sam!
Da sam sirotinja? Pa dobro, jesam. Nemam stotine tisuća eura na računima, nemam nekoliko apartmana na moru, nemam nekoliko automobila.
Ja sam obično građanin Republike Hrvatske. Ja i žena, imamo svoja primanja, imamo svoj stan koji sam otplatitio, imamo auto, nemam kredita...

E da sad sam se setio!

ovo oko banke i kredita ako se kockate
pazite šta je DRŽAVA ODREDILA:

-ako ste uplatili depozit kladionici sa tekućeg računa onda nema limita za uplatu dobitka
- ako ste uplatili depozit kešom onda kladionica isplaćuje maksimalno neku siću na rate jer se "ne zna poreklo novca"

ostaje pitanje kada će se "država dosetiti" da proverava privatnike da li su prijavili radnike, da li primaju samo preko zadruge (legalizovana siva zona) i šta sa radnicom koja ostane u drugom stanju kod smradine seljačke koja usput narodni poslanik pa njegova firma

Da sam sirotinja? Pa dobro, jesam. Nemam stotine tisuća eura na računima, nemam nekoliko apartmana na moru, nemam nekoliko automobila.
Ja sam obično građanin Republike Hrvatske. Ja i žena, imamo svoja primanja, imamo svoj stan koji sam otplatitio, imamo auto, nemam kredita...
Slabo se govori da nije baš velika populacija na planeti koja poseduje čvrstu gradnju za život
negde žive u kolibama od pruća i blata kao u zatucanoj Africi a negde u napuštenim autobusima kao u naprednoj Americi

Autor se uvatio za cenu benzina u Bosni
Ja bi se uvatio po broju korisnika kladže
Toliko muškaraca i žena vrti spinove, tombole i nameštene utakmice

Људи тамо живе, имају бољи стандард од нас , заболе их што немају златну подлогу, наменску индустрију или робне резерве.

Јер тамо ће опет пући пушка, када великима буде од интересима.

Безбедност 0 бодова, лези лебе да те једем и ако има неке трговине и зидања у Србији преко везе.

Људи тамо живе, имају бољи стандард од нас , заболе их што немају златну подлогу, наменску индустрију или робне резерве.

Јер тамо ће опет пући пушка, када великима буде од интересима.

Безбедност 0 бодова, лези лебе да те једем и ако има неке трговине и зидања у Србији преко везе.
zato što je neko izneo silno zlato iz Srbije, mamicu mu lopovsku

Sve je to deo zlokobnog i lukavog plana zapada da zavladaju celim svetom!

Plate drzava u regionu finansiraju Soros, Rotsild, Vatikan i Hilari Klinton. Te plate nisu realne vec su vise od 50% finansirane iz fondova mracnih sila koji time zele da izazovu nezadovoljstvo naroda u Srbiji prema vlasti i time dovedu do pada gospodina Vucica.
A svi znamo da bez Vuciceve Srbije, nece vise biti stabilne i bezbedne Rusije ni Kine

Nije Broz prodao sliku Paje Jovanovića Džordžu Bušu Jr.

A da je život u Britaniji džab džabe pogledaj cenu maslaca u MAXI a pogledaj u TESCO

Наоружани Броз је био прескуп са 3 х већом и 3 х неефикаснијом бирпкратијом и апаратом. Ако питаш за скоро 100т злата

Наоружани Броз је био прескуп са 3 х већом и 3 х неефикаснијом бирпкратијом и апаратом. Ако питаш за скоро 100т злата
Prema Ustavu jedino je Predsednik predsedništva mogao da dobije kredit direktno od Rotšilda
Banke nisu mogle iako su tada banke bile institucije a ne prodavnice

Prema Ustavu jedino je Predsednik predsedništva mogao da dobije kredit direktno od Rotšilda
Banke nisu mogle iako su tada banke bile institucije a ne prodavnice

Навикао се кицош на луксуз, па кад је потрошио резерве краљевине, почео да узима кредите иначе би му све стало.

1752824097015.png

Mali apdejt:

Od 1. januara 2025. minimalna zarada u Hrvatskoj je 970 evra bruto mesečno, što je oko 800 do 820 evra, ali varira zavisno od odbitaka. Slovenci prednjače i zarađuju najmanje 1.278 evra bruto, ili oko 929 neto, dok Crnogorci minimalno zarađuju između 600 i 800 evra, zavisno od nivoa obrazovanja.U Bosni i Hercegovini, odnosno Federaciji minimalna plata iznosi 1.000 konvertibilnih maraka, što je oko 511 evra neto, dok je u Republici Srpskoj diferencirana prema kvalifikacijama i kreće od 900 KM (oko 460 evra) za nekvalifikovane, do 1.300 KM (oko 665 evra) za visokoobrazovane.Što se tiče Severne Makedonije, prema podacima Eurostata, ovde je najmanja plata u regionu oko 370 evra.
brt objasnio sam.. tih 500 eura minmalca to je na papiru.. znači samo smo u teoriji bolji od Makedonije..
u praksi prijavljen si na 500 eura , dobiješ u banku 500 eura al odma dižeš 150 il 200 i vraćaš gazdi.. tako rade po buticima npr u Nišu radnice..imam drugaricu pa znam.. .. imaju oko 300 eura
znači najsiromašniji smo...Makedonija je isto ispred nas.. tu smo negde sa Kosovom al na Kosovu jeftinije tako da i Šipac živi bolje od Vučićevog Srbina..

Da, to se zove mini-job, nije oporezivo, to izmisljeno za klince da preko raspusta ili vikendom malo raduckaju i zarade neku kintu.
Vecina klinaca to i radi.
Давно сам у једној великој аустијској издавачко-графичкој фирми (чији сам био гост) затекао девојчицу из специјализоване средње школе како за неки минималац ради преко лета. Када заврши школу, посао јој је био загарантован, за њу ту више не би било занатских тајни.

Back