Србија најмоћнија држава на Балкану, радује подршка Српској (ВИДЕО)

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Србија најмоћнија држава на Балкану, радује подршка Српској (ВИДЕО)​

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је за РТРС да руководство Србије данас има најбољи однос са Републиком Српском и највеће разумијевање.

Званичници Српске и Србије - Фото: ТАНЈУГ

Званичници Српске и СрбијеФото: ТАНЈУГ

Додик је истакао да снага односа Српске и Србије лежи управо у подршци, а не наметањима.
- И ми треба да схватамо њихову међународну позицију. Савршено добро знају да на економским пројектима и питањима и сарадњи са нама не смије да буде било какве препреке, нити то може било ко да забрани - рекао је Додик у интервјуу за РТРС.

Говорећи о сутрашњем састанку руководства Српске и Србије, Додик је рекао да ће у Београду бити разговарано о сложеној политичкој ситуацији у БиХ, али и о наставку реализације кључних заједничких, попут Хидро-електране "Бук Бијела", изградње ауто-пута од Бијељине до границе на Рачи, те изградње Аеродрома Требиње.
Rukovodstvo Srpske sa Vučićem o složenoj političkoj situaciji u BiH (VIDEO) #RTRS #RTRSvijesti https://t.co/VuNQAqqrsq
— rtrsvijesti (@RTRSvijesti) August 3, 2021

Он је рекао да БиХ онемогућава умјесто да подржи изградњу ХЕ "Бук Бијела".
Додик је истакао да је Србија у овом тренутку најмоћнија држава на Балкану, те да је предсједник Александар Вучић подигао земљу политички на међународном плану, а регионално је поставио као најмоћнију у економском, политичком и војном смислу.
Говорећи о Косову и Метохији, Додик је рекао да се поново отвара проблем Републике Српске пошто Србија неће рјешавати проблем Косова на начин како је Запад наумио.

Додик каже да га као Србина радује када чује да ће 10 земаља повући признање самопроглашене независности Косова.
- У сваком случају, Србија показује да може сама, да има снажног вођу, да се развија, гради ауто-путеве, болнице, повећава просјечне плате. Сада када показује способност да може да напредује, сада је заустављају - рекао је Додик.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=440696

Srbija postala najjaca drzava na Balkanu

Bugari su sila i jaki ko zemlja!

Imamo i Grcku i Rumuniju i Tursku koje pretenduju na dominaciju nad Balkanom

Ali Srbija je u naletu

Ajde Janko ne budali oko Bugarske da je jaka kao zemlja

Grčka sa svojim "dugovima" je okovana ... može da ima i vojsku i sve , ali ako je blokiraju da upotrebi slabija je od BiH

Ti Rumuni nikad se živi ne čuju a šta oni muljaju sam Bog zna

Turska jeste jaka i bučna , a onaj ko je je bučan i sklon velikim rečima ne znamo koliko tačnu moć ima

Ako su Rusija i Kina iza Srbije potpuno, a USA sa figama u džepu - onda moguće da je snaga Srbije mnogo veća, nego što izgleda

Идеш кроз она села, као да је бомба пала.

Nisam nikad bio u Bugarskoj. Samo znam da s demografskog aspekta zive prilicno lose i to pored cinjenice sto ima puno cigana
Ali citao sam da im je turizam u ekspanziji i da je dobro tamo na njihovom moru

Nisam nikad bio u Bugarskoj. Samo znam da s demografskog aspekta zive prilicno lose i to pored cinjenice sto ima puno cigana
Ali citao sam da im je turizam u ekspanziji i da je dobro tamo na njihovom moru

Не би ти се свидело Црно Море.

Веруј ми.

Bugari su sila i jaki ko zemlja!

Imamo i Grcku i Rumuniju i Tursku koje pretenduju na dominaciju nad Balkanom

Ali Srbija je u naletu
Jedino Turska mozda pretenduje na dominaciju ovde,jer tamo ima dovoljno stanovnika,veliki natalitet i velika vojska.Svi ostali drzavi na Balkanu smo pukli kao tikvi.Istorija na zalost ce se ponoviti.....
Inace Srbija je daleko slabija od Bugarske u sve......

Не би ти се свидело Црно Море.

Веруј ми.

Nisam nikad bio tamo razmisljao sam. Isto nisam bio u Albaniji a razmisljao sam. Ali imam osecaj da je to trange frange usluga. Nesto kao u Hrvatkoj ili Crnoj Gori?

Najvise idem u Francusku na more. Najblize a ima i lepih mesta. Zadnjih godina idem u Biarritz i tu regiju. Manje guzve. Sirina. Dobra hrana. Cisto. Kulturica.
Mozda sam ostario pa mi trebaju takva mesta gde su manje guzve.

Jedino Turska mozda pretenduje na dominaciju ovde,jer tamo ima dovoljno stanovnika,veliki natalitet i velika vojska.Svi ostali drzavi na Balkanu smo pukli kao tikvi.Istorija na zalost ce se ponoviti.....
Inace Srbija je daleko slabija od Bugarske u sve......

Preporucujes li ti bugarsko more za odmor? Valja li to cemu?

Nisam nikad bio tamo razmisljao sam. Isto nisam bio u Albaniji a razmisljao sam. Ali imam osecaj da je to trange frange usluga. Nesto kao u Hrvatkoj ili Crnoj Gori?

Najvise idem u Francusku na more. Najblize a ima i lepih mesta. Zadnjih godina idem u Biarritz i tu regiju. Manje guzve. Sirina. Dobra hrana. Cisto. Kulturica.
Mozda sam ostario pa mi trebaju takva mesta gde su manje guzve.

Хладно, слатко, Црно Море и мало сунца је добро за Скандинавце, Пољаке, Русе исл...

Back