Србија на ЦНН-у (овог пута ми плаћамо )

jomini:
Pa reklama se PLATI da bi se te pare višestruko ISPLATILE, odnosno vratile...

Где ? На Си-Ен-Ен-у....... :roll: :roll: :roll: Како то мислиш? Да ли знаш колико
година код тих смрадова имамо БЕСПЛАТНУ "РЕКЛАМУ" - чуј, циничне смрадове...
"Бићете поносно што сте из Србије"..... који зајебанти......

Када дођете к' себи, обавестите ме молим вас о "финансијским ефектима ове
генијалне инвестиције":..

stvarno ne znam koliko efekta ce to imati, ako je rec o turizmu :shock:
ne ide to bas tako ovde...
prikazes 30 sekundi reklamu o nekoj zemlji,za koju 90% amera nije culo i posle ce oni kao da se tuku da dodju na kajmak i pogacu u matarusku banju :shock:
..i tek treba amerima objasniti da nema avio linija do te zemlje,nego ce presedati pa celoj evropi,...na putu ka mataruskoj banji
i ..ovo i ono...
i tako..sve je ok...ziveo turizam..
nije da ne radimo na tome ,ali... :roll:

Alekasandar2:
рекламира се СРБИЈА, не УСА...

Што ти је либерални мозак...

Zanimljivo

Silent Bob:
Na AMERICKOJ stanici... I nemoj da se vredjamo, ako neko ima drugacije misljenje, ne znaci da je idiot...

Silent Bob je sam shvatio jednacinu
liberalni mozak = idiot :lol: :lol: :lol:

Alekasandar2:
Управо је закључен уговор између ЦНН-а и владе Србије о рекламирању Србије на ЦНН-у, дневно по 45 секунди почевши од Новембра. Влада Србије обезбедила је средства из националнбог Инвестиционог програма. представници су рекли да смо добили један од најповољнијих понуда, не рекавши колико је плаћено. Ради се о туристичким рекламама. Наравноп сви знамо да је ипак реч о политичкој пропаганди, јер све на ЦНН-у је политика.

Хвала Богу да се неко сетио.

Представници ЦНН-а су рекли "Бићете поносни што сте из Србије"
Gradac-26m.jpg
6V.jpg

Shto da ne ,podrzavam......
c014.gif

Alekasandar2:
Управо је закључен уговор између ЦНН-а и владе Србије о рекламирању Србије на ЦНН-у, дневно по 45 секунди почевши од Новембра. Влада Србије обезбедила је средства из националнбог Инвестиционог програма. представници су рекли да смо добили један од најповољнијих понуда, не рекавши колико је плаћено. Ради се о туристичким рекламама. Наравноп сви знамо да је ипак реч о политичкој пропаганди, јер све на ЦНН-у је политика.

Хвала Богу да се неко сетио.

Представници ЦНН-а су рекли "Бићете поносни што сте из Србије"

jeeeeeeee!!! dozvolili su da im platimo za reklamu!!! :roll:

Back