Србија може достићи европски стандард за разлику од Косова без признања независности!

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Ауторска ТЕМА
Надам се да сте до сада браћо Срби увидели напокон да се може економски напредовати и без легализовања окупиране територије Косово и Метохија са наше стране.Док само Косово које је у руке УЋК албанаца никако не могу привући озбиљне инвеститоре јер је код њих корумпираност и криминал на врло озбиљном нивоу гледано из угла страних инвеститора.Тако ће и остати све до евентуалног фактичког признања независности од стране Србије.Може се слободно без увијања рећи да Србија не прихватањем независности Косова и даље води рат без великих трошкова а тиме и исцрпљује албанске окупаторе који су заробњени у прошлости због патолошке мржње према Србији.

Mislim da Srbi na KiM nemaju sloge a jos manje mudrosti , jer da imaju trebali su napraviti svoju sopstvenu vladu i sopstveni poreski sistem jer raspolazu sa preko 50 % zemljista i bogatstva.
Ne može se trenutno postići vraćanje na staro stanje iz 90tih, ali oni koji podrzavaju rezoluciju 1244 (srbi) mogu da pravno formiraju vlast .
I tu im ne moze niko ništa jer je medjunarodno pravo na našoj strani ,(nikakva EU i ta zamajavanja ) i misljenje suda je na nasoj strani zato sto bi ta vlada podrzavala rezoluciju 1244 - to jest umesto da Srbi formiraju svoju paralelnu vladu Kosova i da oni komanduju i finansiraju tzv umnik , oni učestvuju u tudjoj vladi onih koji ne podrzavaju ni umnik ni rezoluciju 1244 .
...........................................................................................................................................................................
>Nemojte da posle bude "nismo se setili ovoga"

Poslednja izmena:
Mislim da Srbi na KiM nemaju sloge .
...........................................................................................................................................................................
>Nemojte da posle bude "nismo se setili ovoga"
А где то Срби имају слоге осим ако не мислиш на ове око Вучића?

Ауторска ТЕМА
Надам се да сте до сада браћо Срби увидели напокон да се може економски напредовати и без легализовања окупиране територије Косово и Метохија са наше стране.Док само Косово које је у руке УЋК албанаца никако не могу привући озбиљне инвеститоре јер је код њих корумпираност и криминал на врло озбиљном нивоу гледано из угла страних инвеститора.Тако ће и остати све до евентуалног фактичког признања независности од стране Србије.Може се слободно без увијања рећи да Србија не прихватањем независности Косова и даље води рат без великих трошкова а тиме и исцрпљује албанске окупаторе који су заробњени у прошлости због патолошке мржње према Србији.
Sasvim logično. Nisu član UN onda ne mogu biti punopravni članovi mnogih organizacija tipa EU,NATO,Vijeće Evrope... Dobili su reprezentaciju na međunarodnom nivou ali isto to ima Vels,Farska Ostrva. Priznaju ih uglavnom evropske zemlje zajedno sa Amerikom,Kanadom,Australijom i još par siromašnih afro i latino američkih država. Njihov pasoš ne vrijedi gotovo nigdje. Mnoge zemlje ne žele da izdaju vizu na taj pasoš. Veći dio EU ih je priznao ali su pod strogim viznim režimom. Dobili su neki pozivni broj preko Monaka. Godišnje na tržište rada izađe 18 000 - 20 000 ljudi a posla ima maksimalno za 10 000 ljudi. Maksimalno forsiranje nataliteta 70-ih i 80-ih nije dalo pozitivne veće negativne rezultate.

А где то Срби имају слоге осим ако не мислиш на ове око Вучића?
Naši ljudi koji su sa problematičnih područija uvek govore da se drugi narodi medjusobno vikendom dogovaraju "kako i šta" . I onda oni od vrha do baze raspredaju sve varijante .
Kod nas nema nikakvih dogovora niti predloga , nema iskrene pomoći , vise niko nikog ne vidi kao brata .
Ja sam prvo Srbin i rodoljub svog naroda , i pacifista sam , i ne mrzim nijedan narod , ni u okruženju ni u celom svetu.

Naši ljudi koji su sa problematičnih područija uvek govore da se drugi narodi medjusobno vikendom dogovaraju "kako i šta" . I onda oni od vrha do baze raspredaju sve varijante .
Kod nas nema nikakvih dogovora niti predloga , nema iskrene pomoći , vise niko nikog ne vidi kao brata .
Ja sam prvo Srbin i rodoljub svog naroda , i pacifista sam , i ne mrzim nijedan narod , ni u okruženju ni u celom svetu.
Ништа неће променити то што ти не мрзиш никога али ће се променити ако смо прво свесни да ће нас неки народи увек мрзети шта год да урадимо.

Zasto Srbi dobijaju 30+30e pomoci a Kosovari 200e?
Косовци примају а не косовари који су окупирали Српску земљу усташо.
А примају 200е зато што живе под окупацијом.

Косовци примају а не косовари који су окупирали Српску земљу усташо.
А када буду и они под окупацијом примиће 200е.
Ajde napusi mi se kurzza majmuncino cetnicka.

Back