"Srbija mora dobiti more", pisalo je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Propaganda koja podseća na onu iz Nemačke tokom II svetskog rata.

Htedoh da izvučem par citata, ali svakako će biti pogrešno protumačeno, zato ostavljam vama da pročitate šta vam se sviđa, a ostalo ignorišite. To je lek, zar ne? Ili proglasite za laž.

Uglavnom, u više navrata sam u poslednje vreme mogao da čujem ili pročitam neke tekstove koji objašnjavaju trenutni odnos Srba i Albanaca. I pogađate, srpska strana uopšte nije cvećka.

I kad u ovu čorbu ubacim velikosrpsku propagandu tipa "žena s puškom ide u polje da bi čuvala decu od zverova šiptara" itd, "istina" više ne deluje ružičasto...

pa razumem da te nerviraju raznorazne debilcine na forumu (zato mi nije jasno zasto si jos uvek ovde, a nije mi jasno ni zasto sam ja ovde), ali mi deluje da gubis osecao za politiku i da se ne trudis nekada da objektivno sagledas stvari vec samo udaras kontru ranije navedenim imbecilima
Pa sve vreme željno iščekujem priznanje tipa "jeo sam go.vna, bio sam mlad i neiskusan... Ako me se sete - sete se..." Znaš već citat. I pokušavam da iznudim tako nešto na razne načine.

Pa sve vreme željno iščekujem priznanje tipa "jeo sam go.vna, bio sam mlad i neiskusan... Ako me se sete - sete se..." Znaš već citat. I pokušavam da iznudim tako nešto na razne načine.

a, neces to docekati nikada
a nije ni poenta u tome. samo je bitno da se covek opameti. a ako nece da prizna da je bio glup - nema veze, razumljivo je
zar tebe ne bi bilo sramota da kazes da si podrzavao formiranje srpsko-ruske imperije? :mrgreen: :rotf:

U Dejtonu je dogovoreno sa Tudjmanom da Republika Srpska dobije izlaz na more ali dogovor nije ispostovan,ocigledno je da su Amerikanci primorali Tudjmana da da lazno obecanje kako bi Srbi pristali na mirnu reintegraciju istocne Slavonije,predaju Srpskog Sarajeva muslimanima i drugo

Slicno j bilo i sa Hrvatima iz BIH ,obecana im je konfederacija hrvatske sa fedeacijom BIH da bi se ovi olako odrekli hrvatske republike herceg bosne ali i taj dogovor nije ispostovan

kad bi ste vi znali koliko puta smo se popišali u more dok smo bili na letovanju,dali biste ga džaba...:whistling:

vuk-draskovic5.jpg

Razdvajanje Svete Trojice kod Srba prvi je pokrenuo Vuk Drašković.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back