SRBIJA MORA DA SE PITA

SANDRINAbg:
Nisam mislila ništa loše i samo sam se našalila ali je opet prisutan jedna od...kako god... :roll:
pa i ja sam se zahvalio sa :lol: :lol:
ili sam trebao da stavim drugi smajli??? npr. :twisted: ili :cry: ne razbirem ovomad

Uzdravlje tebi, a meni u pamet...vuk dlaku menja, jel'... mis'im svi vi zajedno sa onom pijanom ženetinom vašom... :lol:

koliko vidim neki menjaju cud a ne dlaku :lol: :lol: :lol:
koja tuzna vremena, ali valjda je to cena demokratije

Obersturmfuehrer:
nek kaze....
al nek ne glumi ljubav, covekoljublje zivot i ostale hriscanske premise....
Истина је један од главних ствари у хришћанству, јесу Срби криви што су муслимани секта, латини јеретици, а запад паганска творевина!

Душан:
Истина је један од главних ствари у хришћанству, јесу Срби криви што су муслимани секта, латини јеретици, а запад паганска творевина!

:D:D:D
fanatik

fanatic.jpg

Obersturmfuehrer:
a zaboravio si ostali nehriscanski svet.
sta su oni, satanisti?

"Рече му Исус: Ја сам Пут, Истина и Живот;
нико неће доћи к Оцу осим кроза Ме" (Јован 14:6)

"Лот се спасио, јер живећи у Содому, није осуђивао Содомљане"
Свети Јован Златоусти

Тако да нећу ни ја да ти одговорим на питање, на које само Господ има одговор!

Bolje bi bilo da jednom shvatimo da mi i nismo toliko bitan faktor u međunarodnoj zajednici i da mnogo toga od nas ne zavisi. Činjenica je da je ovdašnjem narodu interpretirano kako našu diplomatiju jako uvažavaju, kako se svaka naša reč pažljivo meri i analizira, to je drugi problem. Oni koji su malo više analizirali rad naše diplomatije i reakcije stranih posrednika, mogli su videti da nisu baš uzimali u obzir naše "argumente".Ceo taj proces ima svoj tok i ništa ga neće zaustaviti.
Po meni, potpuno je besmislena inicijativa ruske diplomatije da će se zalagati da kosovskim rešenjem budu jednako zadovoljne obe strane! To je van pameti. Ne može biti polovičnog rešenja. Ako Kosovo postane nezavisna država, ne može biti u sastavu Srbije, i obrnuto, ako Kosovo bude u sastavu Srbije, ne može biti nezavisno, prosto. Koga oni vuku za nos? Ne može biti jedno i drugo u isto vreme. To je tako logično i nimalo teško da se shvati.

eremita:
Нема потреба да се сИкираш, реактивираћемо Споразум потписан између Ататурка и Александра Карађорђевића и све ћемо вас попаковати у воз - и правац АНАДОЛИЈА............. 8-)

п.с. ПОТПИС И ДАНАС ВАЖИ !
:shock: eto i posle kada ti neko kaze da si lud i glup ti se pitas zasto i bunis se ,a svakim svojim postom iskazujes te osobine

Душан:
Изем ти виц Дуле. Да ти можда не радиш за МОСАД?

Душан:
"Рече му Исус: Ја сам Пут, Истина и Живот;
нико неће доћи к Оцу осим кроза Ме" (Јован 14:6)

"Лот се спасио, јер живећи у Содому, није осуђивао Содомљане"
Свети Јован Златоусти

Тако да нећу ни ја да ти одговорим на питање, на које само Господ има одговор!

Браво, Душане...... 8-)

Obersturmfuehrer:
nek kaze....
al nek ne glumi ljubav, covekoljublje zivot i ostale hriscanske premise....

Глупи човече, Св.Јовану Крститељу су ОТСЕКЛИ ГЛАВУ И ДОНЕЛИ НА ТАЊИРУ САЛОМИ - само зато што је Иродијади рекао: "дрољо, не можеш ти бити жена брату свога мужа".......

Ти мислиш да су хришћани ментално заостали људи и мазохисти који уживају у томе да их стока твога калибра кињи и мучи.......мрррррррррршшшшшшш....!!!!!!!!!!

eremita:
Глупи човече, Св.Јовану Крститељу су ОТСЕКЛИ ГЛАВУ И ДОНЕЛИ НА ТАЊИРУ САЛОМИ - само зато што је Иродијади рекао: "дрољо, не можеш ти бити жена брату свога мужа".......

Ти мислиш да су хришћани ментално заостали људи и мазохисти који уживају у томе да их стока твога калибра кињи и мучи.......мрррррррррршшшшшшш....!!!!!!!!!!

A jel Mito, a ko te slagao da je ovo biblija iz crkve? :shock:
Ја se još čudio - otkud Mita toliki poznavaoc?

eremita:

ne hriscani.
poznajem dosta vernika hriscana koji su svi fini normalni ljudi, posteni, ne lazu, ne kradu, vole sve ljude, tolerantni...jednom recju - na mestu.

problem su verski fanatici kao ti.

Iron Lord:
Ja u Bibliji ne nadjoh ništa o volji Božijoj ko će gde da živi konkretno?
Mito - u programu si... ne moraš da se češljaš jer ovo ide preko PHP-a a ne 3G-a...

А шта је била Содома и Гомора ??? Чија је то воља била ??? А зашто су Чивути развејани по целој Планети 2 000 година.......чија је то воља била - да није твог ЦК ?

Obersturmfuehrer:
ne hriscani.
poznajem dosta vernika hriscana koji su svi fini normalni ljudi, posteni, ne lazu, ne kradu, vole sve ljude, tolerantni...jednom recju - na mestu.

problem su verski fanatici kao ti.

Појма ти немаш ШТА СУ и КО СУ ВЕРСКИ ФАНАТИЦИ... ја сам "мала маца" за њих.....

Back