Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Pijanista:Поруке љубави, разумевања, топлине...
a posle kaze da nije fasista

a svi hrvati su mu bolesni, svi siptari glupi, svi anglosaksonci jadni....
uhuh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i ja sam se zahvalio saSANDRINAbg:Nisam mislila ništa loše i samo sam se našalila ali je opet prisutan jedna od...kako god...![]()
Uzdravlje tebi, a meni u pamet...vuk dlaku menja, jel'... mis'im svi vi zajedno sa onom pijanom ženetinom vašom...![]()
Obersturmfuehrer:a posle kaze da nije fasista
a svi hrvati su mu bolesni, svi siptari glupi, svi anglosaksonci jadni....
uhuh
adem_ks:pa i ja sam se zahvalio sa![]()
![]()
ili sam trebao da stavim drugi smajli??? npr.ili
ne razbirem ovomad
koliko vidim neki menjaju cud a ne dlaku![]()
![]()
![]()
koja tuzna vremena, ali valjda je to cena demokratije
SANDRINAbg:Pa šta...ako čovek kaže istinu, odmaK ispa'ne fašista...ma nemoj...![]()
![]()
![]()
Obersturmfuehrer:nek kaze....
al nek ne glumi ljubav, covekoljublje zivot i ostale hriscanske premise....
Истина је један од главних ствари у хришћанству, јесу Срби криви што су муслимани секта, латини јеретици, а запад паганска творевина!Obersturmfuehrer:nek kaze....
Душан:Истина је један од главних ствари у хришћанству, јесу Срби криви што су муслимани секта, латини јеретици, а запад паганска творевина!
Obersturmfuehrer:a zaboravio si ostali nehriscanski svet.
sta su oni, satanisti?
juznjak99:nikako da shvatite da ruse boli neka stvar za vas. preko vas sebi dižu političke bodove i stvaraju sebi korist, a vas ko hebe
:shock: eto i posle kada ti neko kaze da si lud i glup ti se pitas zasto i bunis se ,a svakim svojim postom iskazujes te osobineeremita:Нема потреба да се сИкираш, реактивираћемо Споразум потписан између Ататурка и Александра Карађорђевића и све ћемо вас попаковати у воз - и правац АНАДОЛИЈА............. 8-)
п.с. ПОТПИС И ДАНАС ВАЖИ !
Изем ти виц Дуле. Да ти можда не радиш за МОСАД?Душан:Истина је један од главних ствари у хришћанству, јесу Срби криви што су муслимани секта, латини јеретици, а запад паганска творевина!
Душан:"Рече му Исус: Ја сам Пут, Истина и Живот;
нико неће доћи к Оцу осим кроза Ме" (Јован 14:6)
"Лот се спасио, јер живећи у Содому, није осуђивао Содомљане"
Свети Јован Златоусти
Тако да нећу ни ја да ти одговорим на питање, на које само Господ има одговор!
Obersturmfuehrer:nek kaze....
Obersturmfuehrer:po kojim je to bozijim zakonima proterivanje nekoga sa neke teritorije (i ljudskim)?
eremita:Глупи човече, Св.Јовану Крститељу су ОТСЕКЛИ ГЛАВУ И ДОНЕЛИ НА ТАЊИРУ САЛОМИ - само зато што је Иродијади рекао: "дрољо, не можеш ти бити жена брату свога мужа".......
Ти мислиш да су хришћани ментално заостали људи и мазохисти који уживају у томе да их стока твога калибра кињи и мучи.......мрррррррррршшшшшшш....!!!!!!!!!!
Varahilo:au Sardino, pa ti si neka baš dobro konzervirana ribica![]()
eremita:Глупи човече, Св.Јовану Крститељу су ОТСЕКЛИ ГЛАВУ И ДОНЕЛИ НА ТАЊИРУ САЛОМИ - само зато што је Иродијади рекао: "дрољо, не можеш ти бити жена брату свога мужа".......
Ти мислиш да су хришћани ментално заостали људи и мазохисти који уживају у томе да их стока твога калибра кињи и мучи.......мрррррррррршшшшшшш....!!!!!!!!!!
Iron Lord:Ja u Bibliji ne nadjoh ništa o volji Božijoj ko će gde da živi konkretno?
Mito - u programu si... ne moraš da se češljaš jer ovo ide preko PHP-a a ne 3G-a...
Iron Lord:A jel Mito, a ko te slagao da je ovo biblija iz crkve? :shock:
Ја se još čudio - otkud Mita toliki poznavaoc?