Srbija mlati pare na koroni pljačka građane!

Ja samo gledam danas kako se apotekarka ponaša kad joj tražim nešto za prehladu (baba mi se preforsirala u bašti, vetar, kiša, zašmrketala-već dobrih godinu dana ne dolazi u kontakt ni sa kim, jedva dočekala da sadi, plevi, bleji po polju a mi smo svi preležali tu koronu a da je ne zarazimo.).
Čak mislim da je baka bila prva koja je koronu odležala, ali nema veze...

''Kakvi su joj simptomi? ''
'' Ma, baka se uželela sunca i poljskih radova, malo vetar, vreme zeznuto, kušovito, začas šmrkće...''
''Treba da se testira što pre, dovedite je u ambulantu ili zovite kući hitno!''
''Ima li nešto da prodajete da ublaži simptome prehlade?''
''Gospođo, vi ne razumete, treba žena de se testira na koronu!''
Hajmo ispočetka:''Treba mi nešto što prodajete u ovoj vašoj apoteci a ublažava simptome prehlade. Imate li vi nešto tako?''
''Imamo (nešto od preko 2000din). ''

Sestro, zezaš?

I tako... na kraju kupim nešto do 250din i neke vitamine, a ona me i dalje skenira i mrzi jer svojoj babi ne mislim najbolje.

Baba se dok sam došla kući oseća sjajno, pila limunade i jedan Febricit, živnula, glas joj se vratio u normalu.
Odradile posao supa, čaj, vitamin C.

Nisu samo pare to što se ''mlati'' u doba korone, mlate se ljudi i u mozak aktivno!

Ne mora da bude besplatno ali ne mora ni da bude najskuplje u regionu i svetu! Ima nas koji putujemo zbog posla u inostranstvo ne zasniva nam se život na gledanju rijalitija, parova i lađenja jaja jednom godišnje u grčkoj!
Nije najskuplje, u Nemackoj je 90 evra, ima i za 45, ali mora da se putuje do Instututa, a ako ides zbog posla
nadoknadice ti firma za koju putujes.

Back