Srbija kuca na vrata EU

Jose Manuel Barosso je u Sredu izjavio da ce Srbija ""najverovatnije" 2009 dobiti Status Kandidata EU...ako postoji "dobra volja" obe strane to ce se verovatno desiti...:ok::super:
http://www.kurier.at/nachrichten/195268.php
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

20080226atepillstr2.jpg

Svi koji su glasali za Tadića+veliki procenat LDP, SPS, LSV i manjinskih birača i bar 40% radikala su za. Pa ti računaj sam

pa sto se onda ne organizuje taj referendum..m?;)

ja nisam u stanju da predvidim ishod...

ince sumnjivi su ti predsednicki izbori..kako su pristizali podaci objavljivano je da za po par procenata vodi nikolic..i onda se javlja cesid koji kaze 2 % vodi tadic..pa toma onda priznaje rezultate kaze mozda tadic vodi sa 2%..hmm

neki dil?...:think:

Pa lepo,ljubi te CHIKA!Eto ja garantujem da ces TI prvi da glasas da bi mogao da KIDNES...:cool:

ja hocu da glasam a gde to da kidnem :hahaha::hahaha:

sto bi kidao ja mogu da odem na koji deo planete hocu evo sada :rtfm:

svasta boze.............ali 95% nikada nece biti,cak i u najevropskijim zemljama nikada to ne prelazi nekih 65% :hahaha:

sada je ja mislim kod nas....sto zbog gladi oko 70%-ak posto..........

pa sto se onda ne organizuje taj referendum..m?;)

ja nisam u stanju da predvidim ishod...

Zato sto bi patriJote po starom dobrom obicaju kukale kako je namesteno i pokradeno...:hahaha::hahaha:

ince sumnjivi su ti predsednicki izbori..kako su pristizali podaci objavljivano je da za po par procenata vodi nikolic..i onda se javlja cesid koji kaze 2 % vodi tadic..pa toma onda priznaje rezultate kaze mozda tadic vodi sa 2%..hmm

neki dil?...:think:

E o tome ti pricam.....

:rotf::hahaha:

Zato sto bi patriJote po starom dobrom obicaju kukale kako je namesteno i pokradeno...:hahaha::hahaha:

E o tome ti pricam.....

:rotf::hahaha:

ja sam mislio daje taj obicaj oko kukanja o namestanju i izbornoj kradji izvorno potekao od demokratije..u vreme slobe..ince znam da su demokrate kupovale glasove..bar ovde u mom kraju..podelise grdne secere zejtine i kafe seljacima...uz prazne price o boljem zivotu..od kuce do kuce isli..uzas

ja sam mislio daje taj obicaj oko kukanja o namestanju i izbornoj kradji izvorno potekao od demokratije..u vreme slobe..ince znam da su demokrate kupovale glasove..bar ovde u mom kraju..podelise grdne secere zejtine i kafe seljacima...uz prazne price o boljem zivotu..od kuce do kuce isli..uzas

Ima mala razlika.
Tada je Sloba zaista krao glasove(vec pominjano Kosovo, MUP koji kontrolise clanove izbornih komisija i slicno) a sada se ne kradu.

Samo se nekima ne svidjaju izborni rezultati.

Back