- Poruka
- 7.656
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^Jose Manuel Barosso je u Sredu izjavio da ce Srbija ""najverovatnije" 2009 dobiti Status Kandidata EU...ako postoji "dobra volja" obe strane to ce se verovatno desiti...
http://www.kurier.at/nachrichten/195268.php

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^Jose Manuel Barosso je u Sredu izjavio da ce Srbija ""najverovatnije" 2009 dobiti Status Kandidata EU...ako postoji "dobra volja" obe strane to ce se verovatno desiti...
http://www.kurier.at/nachrichten/195268.php
Uskoro noc bensedina 2.....
![]()
pa o cemu ja,covece,pricam...nemaju svoje "JA" pa opet nikom nista...a mi sRBI moramo uvek da se Qurcimo....kad si vec uzeo za primer austriju..zar austrijanci ne izglasase onog jerga hajdera..desnicara i nacionalistu..pa ga na sili smenise..evropejci..
ko jos postuje izbornu volju gradjana?
kad si vec uzeo za primer austriju..zar austrijanci ne izglasase onog jerga hajdera..desnicara i nacionalistu..pa ga na sili smenise..evropejci..
ko jos postuje izbornu volju gradjana?
Svi koji su glasali za Tadića+veliki procenat LDP, SPS, LSV i manjinskih birača i bar 40% radikala su za. Pa ti računaj sam
Pa lepo,ljubi te CHIKA!Eto ja garantujem da ces TI prvi da glasas da bi mogao da KIDNES...![]()
pa sto se onda ne organizuje taj referendum..m?
ja nisam u stanju da predvidim ishod...
ince sumnjivi su ti predsednicki izbori..kako su pristizali podaci objavljivano je da za po par procenata vodi nikolic..i onda se javlja cesid koji kaze 2 % vodi tadic..pa toma onda priznaje rezultate kaze mozda tadic vodi sa 2%..hmm
neki dil?...![]()
Tako ce i ovde isto da rade ako pobedi neko drugi sem DS-a....
![]()
pa tako i rade od 2000-te posto ds nikada nije pobedio na izborima![]()
Zato sto bi patriJote po starom dobrom obicaju kukale kako je namesteno i pokradeno...
E o tome ti pricam.....
![]()
ja sam mislio daje taj obicaj oko kukanja o namestanju i izbornoj kradji izvorno potekao od demokratije..u vreme slobe..ince znam da su demokrate kupovale glasove..bar ovde u mom kraju..podelise grdne secere zejtine i kafe seljacima...uz prazne price o boljem zivotu..od kuce do kuce isli..uzas
A Tadic ima da bude Predsednik duze od Tita...A zamisli tek sta ce da rade u EU kad udjemo....DS ima da vlada i kad bude bio ispod cenzusa....
![]()
da razlika postoji..nekad glazove krao sloba sad cesid...![]()
Dobili bi mi Satus Kandidata jos sutra samo kada bi priznali KiM![]()
Dobili bi mi Satus Kandidata jos sutra samo kada bi priznali KiM![]()
Sumnjam da ce R.Mladica zivog uhvatiti...![]()