DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
Не купујем и не пушим цигарете па не знам. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Такође ђубре, а и стављају неку хемију у њих да не можеш да се скинеш са ронхила!DukeofSerbia:А Ронхил цигарете?![]()
KoscheiBesmertnii:Такође ђубре, а и стављају неку хемију у њих да не можеш да се скинеш са ронхила!
Atreid:Stavljaju heroin u drogu...![]()
Refren:
Nevidljivi problemi sada znam i koji
Neko vam je stavio drogu u heroin
Zivci su mi kul, za sebe se ne bojim
Neko vam je stavio drogu u heroin
DukeofSerbia:Хероин се не пуши. Може једино индијска конопља.
jeste, jeste ja postadoh teški ovisnik o ronhillu light, samo još da skapiram kako da ga u špricu ubaciti pa da se šiknem ko zvijer i tripujemKoscheiBesmertnii:Такође ђубре, а и стављају неку хемију у њих да не можеш да се скинеш са ронхила!
"chasing the dragon" na alu foliju ako sam dobro skuzio u filmu "killing Zoe"IDI_DADA_AMIN:ooo, pa ti si poznavaoc??.......da i ti ne pijes te strane droge
![]()
BTW......heroin moze da se pusi, i to se zove 'golden joint'.....ali se ne praktikuje da se koristi na taj nacin,jer brzo sagoreva, i skup je za takvu upotrebu..... ;-)
ja ja ja jaDukeofSerbia:Не знам ко је већи наркоман после овог објашњења.![]()
ali mora se priznat da genijalne floskule izbacujete svakodnevnohrvatsko-slovenačkog tržišnog nacizma
Hrvatsko-slovenačka kolonija............
Zar zaista postoji neko ko iskreno veruje da hrvatska i slovenačka poslovna i politička elita žele bilo šta dobro Srbima i Srbiji?!