- Poruka
- 81.478
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!Ko je u Srbiji gladan nije šteta ako crkne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!Ko je u Srbiji gladan nije šteta ako crkne.
Gde ćeš veću slobodu kao u Srbiji-zahvaljujući Vučiću.SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
Jel podržavaš ovu izdaju KosmetaGde ćeš veću slobodu kao u Srbiji-zahvaljujući Vučiću.
Kakav te kosmet spopao?Jel podržavaš ovu izdaju Kosmeta
Sta njega briga za Kosovo on zivi u Svajcarsku a hvali vucica siptara.Jel podržavaš ovu izdaju Kosmeta
Sta njega briga za Kosovo on zivi u Svajcarsku a hvali vucica siptara.
Ajde što je van Srbije ali večito sere kako Srbi nece da rade, kao da su svi neradnici ako je on neradnik.
Vrati kosmet vučiću lopino!Gde ćeš veću slobodu kao u Srbiji-zahvaljujući Vučiću.
Ako te cuje Sima Spasic nagrabusio si ga..Vrati kosmet vučiću lopino!
Samo da si napisao Ko je u Srbiji za Vučića neka crkne ta bi ti bila pametna.Ko je u Srbiji gladan nije šteta ako crkne.
Srba bi isto toliko da imaju vazeci pasos.kvantitativno 25%- 30% Blgara je napustilo Blgarsku
Pope ne budi zao i budi pošten.Reci nešto konkretno šta bi radio da tvoja žena dobije pasoš a ti ne?Gukni golube sad.Samo da si napisao Ko je u Srbiji za Vučića neka crkne ta bi ti bila pametna.
Ne razumem pitanje?Pope ne budi zao i budi pošten.Reci nešto konkretno šta bi radio da tvoja žena dobije pasoš a ti ne?Gukni golube sad.
Taj pasos ima da menjas u Beogradski pasaluk tako ima da se zove a ne Republika Srbija.Pope ne budi zao i budi pošten.Reci nešto konkretno šta bi radio da tvoja žena dobije pasoš a ti ne?Gukni golube sad.
Malo konkretnije.Istog dana ja I žena zakazali produženje pasoša.Žena dobije ja ne.Valjda mi ukrala prezime.Moj izvod je bio na ćiriliciNe razumem pitanje?
Sta se cudis ovoga u Vladi i Parlamentu Srbije ima koliko hoces.Sunce ti je6em zarko.. Transdzenderisani Kvazimodo..
Srbi vole tranvestite rome tj brkate dlakave seksi kromanjonke.
Omg.Srbi vole tranvestite rome tj brkate dlakave seksi kromanjonke.