VelikiMedur
Ističe se
- Poruka
- 2.298
Znaci tih 150 zemalja,zajedno sa nama,je potpuno ludo,a ovih 36 su bas normalni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
do danas srbija ima 36 "neprijatelja"
rezon ti je u redu ali ipak nam je katolička spanija prijatelj-zbog svojih i nasih interesaEnglezi su odavno izmislili poslovicu: "Prijateljstva nisu večna, večni su samo interesi"... i trudili su se (često i preko naših leđa) da pokažu koliko su ovom poslovicom zaista preokupirani.
U prevodu, Srbija nema 150 prijatelja, a 30 neprijatelja (od 192. države članice UN - al' nema veze)
Već su u prvom naletu KiM kao nezavisnu državu priznale zemlje koje su pod ovim ili onim uticajem SAD, bilo kao marionetske države (Afganistan, Kostarika...) bilo pod direktnim uticajem Velike Britanije (Kanada, Australija...) ili Francuske ili Nemačke...
A ove glavne zemlje su to učinile tkđ. pod pritiskom SAD, jer iskreno rečeno ja ne vidim kakvu korist ima neka Australija od priznavanja Kosova???
Ove zemlje koje nisu priznale nezavisno Kosovo su ili zemlje koje to nisu učinile zato što imaju i same problema sa separatizmom ili zato što ne vole uticaj SAD-a na sva važna svetska pitanja ili zato što su pod uticajem Kine ili Rusije...
Dakle, teško da bi mogli tako eksplicitno da kažemo da su nam države koje su priznale Kosovo neprijatelji, a one koje nisu - prijatelji...
Znaci tih 150 zemalja,zajedno sa nama,je potpuno ludo,a ovih 36 su bas normalni?
ne vidim da je neko spomenuo "lude" zemlje, samo sam ispravio broj zemalja koje su do sada priznale kosovo
Ja ti samo kazem da tih 36 zemalja jesu nama neprijatelji,zato sto nam jednostavno nisu prijatelji.Sta je po tebi prijateljstvo?Otimacina i zabijanje noza u ledja?Tesko tvojim "prijateljima".
Ja ti samo kazem da tih 36 zemalja jesu nama neprijatelji,zato sto nam jednostavno nisu prijatelji.Sta je po tebi prijateljstvo?Otimacina i zabijanje noza u ledja?Tesko tvojim "prijateljima".
Kako ono ide:
- Prijatelj mog prijatelja i moj je prijatelj.
- Neprijatelj mog neprijatelja - moj je prijatelj.
- Prijatelj mog neprijatelja i moj je neprijatelj...![]()
Srbija ima 150 prijatelja u svetu jer je upravo toliko drzava odbilo da prizna nezavisnost Kosova i Metohije i ima 30 neprijatelja tj drzava koje su neprijateljske prema Srbiji i koje su priznale nezavisnost Kosmeta od Srbije.
Znaci ipak nije kako demokrate kazu "da je ceo svet protiv nas"
ogromna vecina drzava na svetu je prijateljska prema Srbiji i podrzava nas suverenitet i integritet.
Tacnije 31 neprijatelja. Bocvana je danas priznala Kosovo. Znao sam da nam taj bocvanski narod ne misli dobro.
posvadjas se sa nekim iz druge ulice, i eto ti neprijateljske ulice, jer ga oni smatraju prijateljem-poznanikom. logika boli glava, baska sto se tom logikom samo siri "neprijateljski" deo naroda
ili jedan te pripadnik DS-a uvredio, i sada su ti svi krivi
znaci tebi je preko sedam milijardi osoba neprijatelj????
ps. verujem da ti nisu prijatelji, jer ih ne poznajes
U Bocvani ima bar nekoliko Beogradjana, profesori, gradjevinski inzenjeri i slicno. Tamo su preko 10 godina. Mislim da je Bora corba tamo svirao.
Narod Bocvane je u visokom dvocifrenom procentu zarazen sidom, mozda i preko trecine.
Ovo nisam ja izmislio, već je poznato odavno...
Uzgred, zar nisi primetio blagu ironiju u mom "glasu"![]()
znaci to je njihov plan!
ti sidasi ce zaraziti ove beogradjane koji ce doci ovde i prodati sidu i drogu nasoj deci.
pa kako mi ranije nije bilo jasno da je glavni cilj bocvanske vlade da zatre pravoslavlje i srpsko ime.
Englezi su odavno izmislili poslovicu: "Prijateljstva nisu večna, večni su samo interesi"... i trudili su se (često i preko naših leđa) da pokažu koliko su ovom poslovicom zaista preokupirani.
U prevodu, Srbija nema 150 prijatelja, a 30 neprijatelja (od 192. države članice UN - al' nema veze)
Već su u prvom naletu KiM kao nezavisnu državu priznale zemlje koje su pod ovim ili onim uticajem SAD, bilo kao marionetske države (Afganistan, Kostarika...) bilo pod direktnim uticajem Velike Britanije (Kanada, Australija...) ili Francuske ili Nemačke...
A ove glavne zemlje su to učinile tkđ. pod pritiskom SAD, jer iskreno rečeno ja ne vidim kakvu korist ima neka Australija od priznavanja Kosova???
Ove zemlje koje nisu priznale nezavisno Kosovo su ili zemlje koje to nisu učinile zato što imaju i same problema sa separatizmom ili zato što ne vole uticaj SAD-a na sva važna svetska pitanja ili zato što su pod uticajem Kine ili Rusije...
Dakle, teško da bi mogli tako eksplicitno da kažemo da su nam države koje su priznale Kosovo neprijatelji, a one koje nisu - prijatelji...
Srbija ima 150 prijatelja u svetu jer je upravo toliko drzava odbilo da prizna nezavisnost Kosova i Metohije i ima 30 neprijatelja tj drzava koje su neprijateljske prema Srbiji i koje su priznale nezavisnost Kosmeta od Srbije.
ogromna vecina drzava na svetu je prijateljska prema Srbiji i podrzava nas suverenitet i integritet.
potpisujem....
(gotovo od reči do reči bi i ja tako napisao)
eto poštedio prstiće kucanja;-)![]()