Srbija i migranti iz ratom zahvaćenih i ostalih područja

Biće u Srbiji žestokog sra.nja.
Ali žestokog.
Као Убосни?
SARAJLIJE OGORČENE POSLE UBISTVA MLADIĆA: Mi brinemo o migrantima, a oni nas ubijaju!
https://www.kurir.rs/region/bosna-i...-brinemo-o-migrantima-a-oni-nas-ubijaju-video
Posle zločina u sarajevskom naselju Otes u kojem je život izgubio 36-godišnji Jasmin Berović, građani su izašli na ulice. Ogorčeni ovim događajem zahtevaju hitne rakcije nadležnih, pre svega Ministarstva sigurnosti BiH, policije i ostalih državnih instituuicija u čijoj nadležnosti je migrantska kriza.
MIGRANTI BRUTALNO NAPALI SARAJEVSKE POLICAJCE: Jednom slomljena rebra, drugom izbili zub

УЖАС НА КАЛЕМЕГДАНУ: Мигранти изболи дечака ножем!

15:09 13.12.2020.
4

ДВОЈИЦА миграната синоћ су наводно избола ножем И.Џ. (16) на Калемегдану.

Они су му тражили новац, а када је дечак одбио да им да, уболи су га у ногу.

Као Убосни?
SARAJLIJE OGORČENE POSLE UBISTVA MLADIĆA: Mi brinemo o migrantima, a oni nas ubijaju!
https://www.kurir.rs/region/bosna-i...-brinemo-o-migrantima-a-oni-nas-ubijaju-video
Posle zločina u sarajevskom naselju Otes u kojem je život izgubio 36-godišnji Jasmin Berović, građani su izašli na ulice. Ogorčeni ovim događajem zahtevaju hitne rakcije nadležnih, pre svega Ministarstva sigurnosti BiH, policije i ostalih državnih instituuicija u čijoj nadležnosti je migrantska kriza.
MIGRANTI BRUTALNO NAPALI SARAJEVSKE POLICAJCE: Jednom slomljena rebra, drugom izbili zub

Можда се климао зуб и избили га ..свашта , какви су то полицајци

Данас у супермаркету мигрант дође на касу тачно испред мене. Видим да није локални ганци јер је касирку питао "хау мач." Нема у њеми метар и жилет, а по физиононији ми је личио на Иранца или Авганистанца. И што је најзанимљивије у мегамаркет је дошао из основне школе код је ту у близни, на којој се врше грађевински радови јер се реновина и имао је онај раднички маркер на себи. Поред те школе сам пар пута раније кад сам пролазио и виђао из даљине гараве и ниске раднике који ми нису деловали као наши Цигани. Данас сам први пут видео једног од њих из близине.
Иначе купио је само ону најмању водку.

Back