Srbija i Hrvatska

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je li u redu što se Srbija nasilno "odcepila" od Osmanskog Carstva?

Ne znam o čemu pričaš i šta sa čime porediš.

- - - - - - - - - -

Ne dam da ova tema padne u zaborav prije nego se detaljno prouči!

Npr.
I pored toga, Srbija je i dalje i veca i jaca od lijepe nashe, i politicki, i ekonomski, vojno pogotovo.

Konačno jedan pošten Hrvat koji vidi da je Srbija po svemu bolja, po ekonomiji naročito.
Kamo sreće da vas ima više takvih, vas Hrvata.

Javna repka!

To nije istina, a o poštenju nećemo, pogotovo ovde.

...

To nije istina, a o poštenju nećemo, pogotovo ovde.

Opa, na ovom forumu ima i onih kojima istina nije isključivo ono što im se sviđa?

Respect.

- - - - - - - - - -

Vi Srbi i Hrvati ste cudni ljudi,pretpostavljam da ne postoji na svetu toliko mrznja pomedju dva toliko slicni narodi,kao kod vas.

Ustvari su daleko manje slični nego što bi to na prvi pogled rekao

Vi Srbi i Hrvati ste cudni ljudi,pretpostavljam da ne postoji na svetu toliko mrznja pomedju dva toliko slicni narodi,kao kod vas.

A otkud ti to da se Srbi i Hrvati mrze. Srbi recimo vole sve sem sebe samih. Hrvate obožavaju naročito kada je muzika u pitanju a i imena ulica po znamenitim Hrvatima.
Hrvati opet najviše vole srpske "cajke", kajmak i tucanu papriku, Hrvatsku bi dali za to troje no pošto nam se granice sudaraju još nisu došli u to iskušenje.

Poslednja izmena:
Уствари ти си један жид и немаш појма како је то бити један од нас и шта у сусштини мислимо..

Vas koji urlicete stop the war a huskate na rat? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

A otkud ti to da se Srbi i Hrvati mrze. Srbi recimo vole sve sem sebe samih. Hrvate obožavaju naročito kada je muzika u pitanju a i imena ulica po znamenitim Hrvatima.
Hrvati opet najviše vole srpske "cajke", kajmak i tucanu papriku, Hrvatsku bi dali za to troje no pošto nam se granice sudaraju još nisu došli u to iskušenje.

Ovo nije Zebra koju ja znam :worth:

- - - - - - - - - -

Opa, na ovom forumu ima i onih kojima istina nije isključivo ono što im se sviđa?

Respect.

- - - - - - - - - -

Ustvari su daleko manje slični nego što bi to na prvi pogled rekao

Sta ti je zivot...jucer kad sam ti napisao da je bilo i u Rijeci proterivanja Srba...izmedju ostalog sam mislio i na Zebru...i evo je sad tu :worth:

Zebra :worth:

Pa gde si ti, ne videh te jos sa slobodnog..:mrgreen:

Iju, a koji si sad pa ti :manikir:

- - - - - - - - - -

Vas koji urlicete stop the war a huskate na rat? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ovo nije Zebra koju ja znam :worth:

- - - - - - - - - -

Sta ti je zivot...jucer kad sam ti napisao da je bilo i u Rijeci proterivanja Srba...izmedju ostalog sam mislio i na Zebru...i evo je sad tu :worth:

Moj slučaj je bio jako gadan i ne znam zašto to uopšte pominješ ovde. Ja sam na to stavila tačku.

Pa, kao sto stoji u uvodnom postu, usporedi tretman zapada prema Srbiji i prema lijepoj nashoj. Na njih jos samo nisu bacili atomsku bombu, sva druga zla su im radili.
Mi smo bili "zrtve" "agresije" i mezimci, sve su nam dali, i na kraju opet prc - Srbija opet i veca i jaca od Hrvatske.
Dakle, cinjenice govore za sebe, Srbi su kao narod jaci, sposobniji, izdrzljiviji, a zbog opce poznatog antifasizma s njihove, i fasizma s nase strane, i normalniji narod.
Sorry, ali to je tako. Kad imas toliko negativnih pojava, onda ne pomaze ni laziranje povijesti koje mi sustavno radimo od 1991.

:ceka:
Svaka ti cast na realnosti,pa ma ko bio.Sve sto si napisao je tako,samo malo ljudi hoce to da shvati.

Svaka ti cast na realnosti,pa ma ko bio.Sve sto si napisao je tako,samo malo ljudi hoce to da shvati.

Samo glupi ne vide, a zlonamjerni ne zele vidjeti.
Danas sve vise i zapadnih politicara prizna da su Srbi bili u pravu, ali, tada je bilo pozeljno biti protiv Srba, odnosno bilo je opasno ne-biti protiv Srba. A velike sile nikad nece priznati da su pogrijesili.
Evo tko ima vremena, ako vec nije neka pogleda ovu emisiju cirilice, u kojeg gostuje jedan bivsi CIA djelatnik, koji je desetljecima bio zaduzen za Balkan, i koji je neposredni ucesnik balkanskog cirkusa 90-tih.
Covjek sve lijepo objasnio.

Oni zlonamjerni,. mislim poglavito na nase ustasoide, siptare i baznijance, su previse zagadjeni sovinizmom i mrznjom, da bi bili u stanju ppriznati istinu.
Dapace, kao sto se kaze "istina boli", njih najvise boli sto istina polako ali nezaustavljivo izlazi na povrsinu, i sto se pokazuje da je Srbija u balkanskim ratovima bila jedini pozitivac, i da je zapad podrzao hrvatski fasizam, i islamski terorizam.

Back