dbkapo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.819
mi se mrzimo
- - - - - - - - - -
drma ti se![]()
Ne... se.... lozi......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi se mrzimo
- - - - - - - - - -
drma ti se![]()

Je li u redu što se Srbija nasilno "odcepila" od Osmanskog Carstva?
Ne dam da ova tema padne u zaborav prije nego se detaljno prouči!
Npr.
I pored toga, Srbija je i dalje i veca i jaca od lijepe nashe, i politicki, i ekonomski, vojno pogotovo.
Konačno jedan pošten Hrvat koji vidi da je Srbija po svemu bolja, po ekonomiji naročito.
Kamo sreće da vas ima više takvih, vas Hrvata.
Javna repka!
...
To nije istina, a o poštenju nećemo, pogotovo ovde.
Vi Srbi i Hrvati ste cudni ljudi,pretpostavljam da ne postoji na svetu toliko mrznja pomedju dva toliko slicni narodi,kao kod vas.
Opa, na ovom forumu ima i onih kojima istina nije isključivo ono što im se sviđa?
Respect.
- - - - - - - - - -
Ustvari su daleko manje slični nego što bi to na prvi pogled rekao
Vi Srbi i Hrvati ste cudni ljudi,pretpostavljam da ne postoji na svetu toliko mrznja pomedju dva toliko slicni narodi,kao kod vas.
A otkud ti to da se Srbi i Hrvati mrze. Srbi recimo vole sve sem sebe samih. Hrvate obožavaju naročito kada je muzika u pitanju a i imena ulica po znamenitim Hrvatima.

Opa, na ovom forumu ima i onih kojima istina nije isključivo ono što im se sviđa?
Respect.
- - - - - - - - - -
Krivo sedi ali pravo besedi ipak je i u SFRJ Hrvatska za Srbiju bila zapad. Ovde dakako mislim na urbanije delove Hrvatske Istru i Hrvatsko primorje.

Уствари ти си један жид и немаш појма како је то бити један од нас и шта у сусштини мислимо..

A otkud ti to da se Srbi i Hrvati mrze. Srbi recimo vole sve sem sebe samih. Hrvate obožavaju naročito kada je muzika u pitanju a i imena ulica po znamenitim Hrvatima.
Hrvati opet najviše vole srpske "cajke", kajmak i tucanu papriku, Hrvatsku bi dali za to troje no pošto nam se granice sudaraju još nisu došli u to iskušenje.

Respect.
- - - - - - - - - -

Zebra
Pa gde si ti, ne videh te jos sa slobodnog..![]()

Vas koji urlicete stop the war a huskate na rat?
- - - - - - - - - -
Ovo nije Zebra koju ja znam
- - - - - - - - - -
Sta ti je zivot...jucer kad sam ti napisao da je bilo i u Rijeci proterivanja Srba...izmedju ostalog sam mislio i na Zebru...i evo je sad tu![]()
Iju, a koji si sad pa ti
- - - - - - - - - -
Moj slučaj je bio jako gadan i ne znam zašto to uopšte pominješ ovde. Ja sam na to stavila tačku.
mi se mrzimo
- - - - - - - - - -
drma ti se![]()
Jel nije tako?Dosta je bilo mrznja.Mi,juznih slavena mora da zivimo u sloga,i u bratstvo i jedinstvo.
Jel nije tako?Dosta je bilo mrznja.Mi,juznih slavena mora da zivimo u sloga,i u bratstvo i jedinstvo.
moramo samo da umremo a i to neće biti izvesno uskoro

Citao sam na hrvatskim foruma da Hrvate najvise vole bugarske cajke![]()

Ha ha haNisi ti to dobro razumeo, pod cajkama oni podrazumevaju muskarce.![]()
Уствари ти си један жид и немаш појма како је то бити један од нас и шта у сусштини мислимо..
Da, za tako nešto bih si najprije trebao zabiti šiljak za led u nos.
Da, za tako nešto bih si najprije trebao zabiti šiljak za led u nos.
Gumi,jel ti znas da mi za vreme DSR smo spasili svih bugarskih jevreja,50 hiljada na broju?
I to 200 000.Боље у чело, ионако су мале шансе да ћеш потрефити мозгић..
Svaka ti cast na realnosti,pa ma ko bio.Sve sto si napisao je tako,samo malo ljudi hoce to da shvati.Pa, kao sto stoji u uvodnom postu, usporedi tretman zapada prema Srbiji i prema lijepoj nashoj. Na njih jos samo nisu bacili atomsku bombu, sva druga zla su im radili.
Mi smo bili "zrtve" "agresije" i mezimci, sve su nam dali, i na kraju opet prc - Srbija opet i veca i jaca od Hrvatske.
Dakle, cinjenice govore za sebe, Srbi su kao narod jaci, sposobniji, izdrzljiviji, a zbog opce poznatog antifasizma s njihove, i fasizma s nase strane, i normalniji narod.
Sorry, ali to je tako. Kad imas toliko negativnih pojava, onda ne pomaze ni laziranje povijesti koje mi sustavno radimo od 1991.
![]()
Svaka ti cast na realnosti,pa ma ko bio.Sve sto si napisao je tako,samo malo ljudi hoce to da shvati.