KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.096
Pokušaj to sebi objasniti, možda te sve ovo prođe...
Nema nam na cemu tko zavidjeti, domoljUbce.
Ali mi imamo na puno toga zavidjeti Srbima.
Jezik, kultura, znanost, sport, vojska, ekonomija, sloboda itd ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušaj to sebi objasniti, možda te sve ovo prođe...

Da li je Seselj zlocinac?
![]()
Nema nam na cemu tko zavidjeti, domoljUbce.
Ali mi imamo na puno toga zavidjeti Srbima.
Jezik, kultura, znanost, sport, vojska, ekonomija, sloboda itd ...
![]()
Javna repka!
Samo bih još dodao da su Srbi pametniji i vrijedniji narod.
I kuratiji, mislim, nije da je sad to nešto presudno, ali čoveka veseli kad zna da ima veću kitu od Hrvata...
I kuratiji, mislim, nije da je sad to nešto presudno, ali čoveka veseli kad zna da ima veću kitu od Hrvata...
Svaka druga tema Hrvatska..Pa stvarno vise nema smisla
i odmah popio - ta-daaaa - javnu repku!Svaka druga tema Hrvatska..Pa stvarno vise nema smisla
Svaka druga tema Hrvatska..Pa stvarno vise nema smisla

Jel imate vi svoje forume?
ДА нема усташких тролова ни једна тема о усташији неби заживела, али комплекси мале смежуране ките су овде доминантни..

Ne.
Odnosno imamo, ali jako loše rade i ne vrijede ništa.
Jesi pročitala uvodni post, Srbi su u svemu bolji, naravno da ću onda izabrati srpski forum.
Jel imate vi svoje forume?

ДА нема усташких тролова ни једна тема о усташији неби заживела, али комплекси мале смежуране ките су овде доминантни..

A najjače je kad ti što otvaraju teme o Hrvatima tvrde da su Hrvati opterećeni Srbima, da stalno misle o njima.
A zato oni koji otvaraju 10.565 temu o Hrvatima nisu opterećeni Hrvatima i baš ih briga za Hrvate.![]()
Kod vas je zanimljivije....
A i vama su najzanimljivije teme o Hrvatima, pola tema je o nama...![]()
Већину тема о хрватима су отвориле усташе, али ти си слабоуман и то не примећујеш..![]()
Ma,nos u svoje dvoriste i cao.
- - - - - - - - - -
Pa ovu si ti otvorio ludaku jedan![]()
Kesh, stari husar, mito, tihi - sve gordi ustaše.
- - - - - - - - - -
Kesh je Čifov klon, to ki je jučer otkrio Mortimer
Уопће није битно да ли је тема о усташама, на сваку тему се ви прикачите са усташком митологијом. Ево да те подсетим, ти си на теми о Украини имао 10% постова и сваки је био успоредба са НДХ или навођење на вас. Дакле није битно о чему је тема, ви дођете и онда вам неко на ваше паламуђење скрене пажњу неком фотком или чињеницом и то је крај теме, јер онанија вербална, то је усташка дисципина у којој сте неприкосновени..
Ajde sto oni dodju i bace udicu,nego sto se ti svaki put upecas.