- Poruka
- 41.996
Muško sam. Poenta je da su bolje prošli.И која је поента тога што си написала?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muško sam. Poenta je da su bolje prošli.И која је поента тога што си написала?
EU objava je tipa 'želimo vas ali kad se otuširate, riješite buha i sifilisa, naučite prati zube, čitati, lijepo pozdraviti a mi ćemo onda procijeniti jeste li dovoljno dobri za naše društvo".Ovo nije srpska vest već je ovo vest sa EU naloga na tviteru. Niko ovo u Srbiji nije objavio. Ovo je glasilo EU komisije.
U kom tekstuU tekstu piše da hoće. Ako Vučiću ne verujemo što ne bi verovali EU.
Realnost je da čim se reši to Kosovo koje će vrv biti rešeno 2022-2023 Srbija može ekspresno u EU.
Kad mogu Bugarska i Rumunija može i Srbija
To ne piše ofc to je Šormazova procena, a i moja jer svi računaju da će pitanje Kosova do sledećih US predsedničkih izbora biti rešeno i Kosovo u UN.Je,
Al gde pisu ti datumi, 20- 22,23,25
To ne piše ofc to je Šormazova procena, a i moja jer svi računaju da će pitanje Kosova do sledećih US predsedničkih izbora biti rešeno i Kosovo u UN.
I na Albaniju je sada red da bude članica SB UN itd.
Sad možda grešimo i nemamo pojma, ali videćemo uostalom.
Ja lično mislim da kad se reši Kosovo da će Srbija ekspresno u EU da Vučića nagrade i da Srbi što pre zaborave to Kosovo pričom o EU.
Sam ulazak u EU i nije toliko bitan, sam po sebi.
On je ataše u NATO-u i vlasnik diplomatskog pasošaAha.
Šormazova procena.![]()
twiter ne može da bude izvor "teme"
2021 Enlargement package: European Commission assesses and sets out reform priorities for the Western Balkans and Turkey
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_21_5275
On je ataše u NATO-u i vlasnik diplomatskog pasoša
Razočarao se u vas.I DSS-ovac.