- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece se desiti.
2021 Enlargement package: European Commission assesses and sets out reform priorities for the Western Balkans and Turkey
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_21_5275
Tvoja ocekivanja.Čemu smejanje?
U tekstu piše da hoće. Ako Vučiću ne verujemo što ne bi verovali EU.Nece se desiti.
Ulazak u EU sam po sebi nije ne znam kako velika stvar. Bugarska i Rumunija su takođe tamo.Tvoja ocekivanja.
Krajem 2020 : Tramp pobedio , izbori pokradeni ...
Krajem 2021 : Srbija u EU do ... 2025 majke mi...
Ти знаш да ће се Косовско питање решити? Oће,ал лимбурга месеца.U tekstu piše da hoće. Ako Vučiću ne verujemo što ne bi verovali EU.
Realnost je da čim se reši to Kosovo koje će vrv biti rešeno 2022-2023 Srbija može ekspresno u EU.
Kad mogu Bugarska i Rumunija može i Srbija
Zato što nema ništa od toga.Čemu smejanje?
Naivno ...U tekstu piše da hoće. Ako Vučiću ne verujemo što ne bi verovali EU.
Realnost je da čim se reši to Kosovo koje će vrv biti rešeno 2022-2023 Srbija može ekspresno u EU.
Kad mogu Bugarska i Rumunija može i Srbija
Mislim da hoće.Ти знаш да ће се Косовско питање решити? Oће,ал лимбурга месеца.
Merkelova i fon der Lejen kažu suprotno, da je Srbija demokratska država sa divnim precednikom Vučićem na čelu.Naivno ...
Za Bugarsku i Rumuniju su zapravo bile drugacije , citaj bolje okolnosti u samoj uniji i ne moze biti isto kao i sa Srbijom koja klizi u diktaturu.
И ја мислим да би смувао Марију Каран на спикицу,ал јбг она је у Америци.Mislim da hoće.
Bugarska i Rumunija su primljene da bi bile što dalje od Rusije.U Srbiji nema ruskog uticaja. Inače da ima i te kako bi nas primili preko noći.Ulazak u EU sam po sebi nije ne znam kako velika stvar. Bugarska i Rumunija su takođe tamo.
Opet ti ...Merkelova i fon der Lejen kažu suprotno, da je Srbija demokratska država sa divnim precednikom Vučićem na čelu.![]()
Bugarska i Rumunija su primljene da bi bile što dalje od Rusije.U Srbiji nema ruskog uticaja. Inače da ima i te kako bi nas primili preko noći.
Vučića podržavaju zbog toga. Postoje 2 opcije. Priznanje od Srbije ili Išingerov plan o 2 Nemačke i puštanje Kosova u UN.И ја мислим да би смувао Марију Каран на спикицу,ал јбг она је у Америци.