Srbija Danas i Sutra

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li mislite da SRS ostaje na vlasit?????

• DA

• NE

• Nadam se DA

• Nadam se NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
eto ti me zajebi pa se prijavi u gardu i priznacu ti da si bolji srbin od mene. do tada - setaj.

sabanine, ja sam gradjanin planete Zemlje, i ti setaj dok ne skapiras to...

dakle, ponavljam pitanje
Kada patriote osnivaju NVO za pomoc Srbima na Kosovu?

Ako je osnujete, ja cu da vam se pridruzim ODMAH! Bez zajebavanja, i potrudicu se da ucinim sta god je u mojoj moci.

boli me **** za njihove vize, fals slovenacki, bugarski, rumunski ili hrvatski pasos moze da se kupi za 1500e . tolko potrosis za troskove viziranja pasosa i skupljanje dokumentacije prilikom 3 izlaska iz zemlje.

cak i da padnes prespavas 1 noc u zatvoru maksimalno a vec sutra si kuci jer njima se ne isplati da te drze tamo vec vracaju sve ilegalne imigrante prvim avionom nazad kuci. jedino sto je bitno jeste da ne kazes svoje pravo ime i to je to.

Obersturmfuehrer:
sabanine, ja sam gradjanin planete Zemlje, i ti setaj dok ne skapiras to...

dakle, ponavljam pitanje
Kada patriote osnivaju NVO za pomoc Srbima na Kosovu?

Ako je osnujete, ja cu da vam se pridruzim ODMAH! Bez zajebavanja, i potrudicu se da ucinim sta god je u mojoj moci.

pa postoje vec razne NVO tako da ako zelis dap omognes to imas prilike odavno. zasto izmisljati toplu vodu kad ona vec postoji

nesha taxista:
Pitao sam te šta tu nije tačno, a ti ništa nisi demantovao, nego samo svaku stavku po svom nahođenju komentarisao.
Solanom si izgleda opsednut, pominješ ga više nego oni što su mu kao privrženi.
Osednut si ti mnogo cime, najvise izgleda radikalima cim ti se toliko prividjaju tamo gde ne postoje (recimo kurs dinara ili stambeni krediti), a vidim i da se strecnes svaki put kad se spomene Solana.
Hm, nesto ti valjda neprijatno?
A ja bas mislio da ga obozavas ...

Salvantis:
Kao tebi nije jasno , pa me smaras sa time u 2 ujutru...ocekivano doduse.

Aj dobro, al' kratko:

1. Opet?
.
Zastava? E mogu tom zastavom da obrisu, ovaj, nos :D

99% onih koji ovde kukaju o berzi je danas prvi put culo da Srbija uopste ima berzu. Ostalo je objasnjeno na temi o berzi.

Pitaj Dinkica o tome.

Madjari nece da prave nesto u Srbiji?
Odlicno.

Moja baba upozorila da ce opet da pada kisa, boli je kuk...

Kad se jednom formira vlada i odobri budzet, nastavice se sa ovim programom. Nikakve veze nema sa radikalima ili skupstinom.

Znaci prazne price, a izmisljaju se kako bi se dizala tenzija u drzavi i stvarala panika, zbog jednog potpuno beznacajnog dogadjaja.

Uostalom mozda je po vama najbolje ukinuti politicke stranke, i zamoliti Solanu da nam postavi nekog svog pripravnika, pa cemo ondaK mozda moci da podignemo zastavu.
BELU.

argumenti salvantise,argumenti.
a ne tvoje misljenje ko cime moze brisati tvoj nos...

a kad smo vec kod toga,od cega ce ova zemlja da jede hleba ( od 3 dinara) i od cega ce da zivi,ako tako olako gledas na investicije i novac?

Narodna banka Srbije saopštila je da je danas, posle skoro dva meseca, prvi put bila aktivna na deviznom tržištu, prodavši oko 37 miliona evra kako bi podmirila uvećanu tražnju i sprečila preveliku dnevnu oscilaciju kursa, kao reakciju tržišta na politička dešavanja u zemlji. Mondo
Dramatičan pad indeksa Beleks 15
Beograd -- Indeks Beleks 15 zabeležio je najveći dnevni pad, otkada je uveden, srozavši se za 5,2 odsto.
zbor Tomislava Nikolića za predsednika Skupštine košta srpsku privredu pola milijarde evra za samo jedan dan, ocenjuju stručnjaci. Na Beogradskoj berzi 8. maja zabeležen najveći pad akcija od kada se vrše merenja. Strelice koje pokazuju kretanje akcija bile su okrenute na dole što znači da je vrednost najtraženijih akcija pala.

Iako je od početka godine Beogradska berza beležila rast akcija, poslednja tri dana investitori su na gubitku.

Banshee:
argumenti salvantise,argumenti.
a ne tvoje misljenje ko cime moze brisati tvoj nos...

a kad smo vec kod toga,od cega ce ova zemlja da jede hleba ( od 3 dinara) i od cega ce da zivi,ako tako olako gledas na investicije i novac?
Ja rekoh da oni mogu tom krpom da obrisu svoj nos (citaj pazljivije), a mogu i tvoj, ako to vec toliko zelis.
Takodje i sve ostalo je jasno onome ko ume da cita.....argumenata i previse za potpune gluposti iz uvodnog posta.

Da ne govorim kako prakticno o svakoj "tacki" vec postoji posebna tema (ili dve-tri)

Jerry Ropero:
boli me **** za njihove vize, fals slovenacki, bugarski, rumunski ili hrvatski pasos moze da se kupi za 1500e . tolko potrosis za troskove viziranja pasosa i skupljanje dokumentacije prilikom 3 izlaska iz zemlje.

cak i da padnes prespavas 1 noc u zatvoru maksimalno a vec sutra si kuci jer njima se ne isplati da te drze tamo vec vracaju sve ilegalne imigrante prvim avionom nazad kuci. jedino sto je bitno jeste da ne kazes svoje pravo ime i to je to.
Svi samo nas cekaju da nam podele pasose, ne kaki vise...
Pa zar od Rumuna pasose da kupujemo, sramota, izem ti narod. Pa ti si mlad covek, koji ti je breee, imas li potrebu za putovanjem, slobodnim kretanjem, da posevis nku cicu iz spanije npr. a da te ne gleda sa predrasudom pripadnika poludivljeg naroda. Nama treba pripitomljavanje za pocetek. Pa provozaj se samo autom kroz Bg ili udji u bus pa mi reci da nismo stoka.

Jerry Ropero:

Jerry brate pomagaj ......
treba mi nekoliko puta po pisljivih 1500 e pa da okusam srecu...Ako si Srbin i hriscanin ,a ti pomozi....

za obera:

KOSOVO I METOHIJA - POMOĆ

Računi za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji:

Dinarski račun:
Komercijalna banka ad Beograd
broj računa: 205-4414-38

Devizni računi:

Komercijalna banka ad Beograd
Svetog Save 14, 11000 Beograd, Serbia and Montenegro
swift code: kobbyubg blz 99900158
beneficiary ač. No: 7024690

Intermediary: Deutsćebank ag Frankfurt/m, fr Germany
swift code: deutdeff blz 500 700 10
ačount with: /935966200 - eur

------------------

imas i sad koncert na marakin za pomoc srbima na kosmetu 15. maja mislim . pa eto ....

don marconni:
Svi samo nas cekaju da nam podele pasose, ne kaki vise...
Pa zar od Rumuna pasose da kupujemo, sramota, izem ti narod. Pa ti si mlad covek, koji ti je breee, imas li potrebu za putovanjem, slobodnim kretanjem, da posevis nku cicu iz spanije npr. a da te ne gleda sa predrasudom pripadnika poludivljeg naroda. Nama treba pripitomljavanje za pocetek. Pa provozaj se samo autom kroz Bg ili udji u bus pa mi reci da nismo stoka.

u EU mozes kad hoces turisticki samo uplati neki aranzman po mogucstvu hotelski i dobices vizu vrlo brzo.

u srbiji ima dosta siromasnih ljudi i takve EU nece. ovi sa parama su uvek dobrodosli.

tako da skoci do neke turisticke agencije i oni ce ti objasniti ako uplatis recimo 15 dana u nekom hotelu na azurnoj obali viza uopste nije problem.

Jerry Ropero:
u EU mozes kad hoces turisticki samo uplati neki aranzman po mogucstvu hotelski i dobices vizu vrlo brzo.

u srbiji ima dosta siromasnih ljudi i takve EU nece. ovi sa parama su uvek dobrodosli.

tako da skoci do neke turisticke agencije i oni ce ti objasniti ako uplatis recimo 15 dana u nekom hotelu na azurnoj obali viza uopste nije problem.
e bas ti hvala!!! To mora da je tako zahvaljujuci Srs-u i slicnima.
PS: RADIM U TURIZMU!!!

Jerry Ropero:
Srbija sa SRS:
1.EU odložila parafiranje sporazuma o vizama.
2.Savet Evrope otkazao podizanje zastave u Beogradu.
3.Berza zabeležila veliki pad.
4.Skočio kurs evra.
5.Mađarsko-američki konzorcijum je odložio gradnju postrojenja za proizvodnju bioetanola, vrednog 380 miliona €.
6.Saradnici Ekonomskog instituta upozorili su da politička nestabilnost u Srbiji može prouzrokovati rast inflacije.
7.Obustava stambenih kredita
8............................
USKORO:
1.Odloženo otvaranje hotela Holiday Inn u Bg.
2.Jat leti smao na liniji Beograd-Niš.
3.Srbija se vraca 90-im.
4..................................

-------------------

decko napisao si gomilu gluposti . za sve ovo sto ti nabrajas kriv je dvojac bez kormilara DS + DSS . A krivi su zato sto DS ima funkciju predsednika drzave a DSS funkciju premijera. To su dve jedine funkcije vlasti u Srbiji.

Funkcija predsednika parlamenta nije nikakva funkcija vlasti vec cista funkcija administracije. taj predsednik parlamenta nema nikakva ovlascenja da bilo sta odluci sem kad ce biti zakazana sledeca sednica parlamenta.

tako da ove tvoje kletve upucujes na totalno pogresnu adresu. Za sve sto se desava od 2000te do danas, krivicu snose oni koji su imali vlast u ovoj zemlji a to su DS/DSS/G17/LDP/NS

Ja nemislim da je napiso gomilu gluposti vec samo ono sto se desava. I i ono sto ce se verovatno desiti. Inace negde sam cuo sa su par kompanija vec odustale od ulaganja u Srbiju sve dok se definitivno ne odluci ko je na Vlasti.(Ako SRS dodje 100% neulazu). Medju kompanijama koje su stopirale svoj ulazak u Srbiju ji i jedna od najvecih banaka u svetu "Citibank".

Ако је ово друштво иоле демократско,имаћемо смењивање партија и функционера у сагласности са изборним резултатима.То ће, наравно,бити разочарање за оне који очекују финансијске поклоне и пљачку државе и обичних људи.Ако имамо само Д од демократије,плебс ће барем већински утицати на резултате избора.

Salvantis:
Osednut si ti mnogo cime, najvise izgleda radikalima cim ti se toliko prividjaju tamo gde ne postoje (recimo kurs dinara ili stambeni krediti), a vidim i da se strecnes svaki put kad se spomene Solana.
Hm, nesto ti valjda neprijatno?
A ja bas mislio da ga obozavas ...
Pa sad ne znam, ako je tebi on prijatan, meni nije. Ti ga pominjao, ja samo primetio. A za kurs i kredite imaš na vestima, biraj koje ćeš. :lol:
Tvoj je trud da sakriješ ili bar minimiziraš posledice Tominog izbora više nego očigledan. Nemoj se truditi, to se toliko vidi da svaki takav pokušaj liči na onaj vic o slonovima. Kako ćeš 4 slona strpati u ''Fiću''? Teško!

Back