Srbija da trazi zastitu od Severne Koreje

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Nesto razmisljam ni oni ni mi nemamo prijatelje u svetu, imamo zajednickog neprijatelja u vidu USA od kojih smo nahe.bali i mi i oni. Ako im sada pruzimo podrsku kada su svi protiv njih valjda nas nece ostaviti na cedilu kao recimo sto nas je ostavio nas Stariji Brat. Setite se samo kako su primili druga Titu. Elem sta mislite o ovoj genitalnoj ideji i koliko je ona realna ? Jedna poseta naseg Prcednika ili Premijera Severnoj Koreji u stilu druga Tite i amerima ima da se tresu gace.

Nesto razmisljam ni oni ni mi nemamo prijatelje u svetu, imamo zajednickog neprijatelja u vidu USA od kojih smo nahe.bali i mi i oni. Ako im sada pruzimo podrsku kada su svi protiv njih valjda nas nece ostaviti na cedilu kao recimo sto nas je ostavio nas Stariji Brat. Setite se samo kako su primili druga Titu. Elem sta mislite o ovoj genitalnoj ideji i koliko je ona realna ? Jedna poseta naseg Prcednika ili Premijera Severnoj Koreji u stilu druga Tite i amerima ima da se tresu gace.

Генијална глупост!

Iako izgleda smesno ne mora tako biti.

Posto su Koreanci ludji od naizmenicne struje moze se napraviti pakt ne o zastiti nego o zajednickom udaru.

Dakle,da vojska bude uvek spremna i da kada jedna od dve drzave odluci da oslobodi svoj deo zemlje druga takodje udari po svojoj teritoriji,sto bi SAD navelo na 2 fronta a u tom slucaju bi se sigurno otvorio i neki treci, a jace sile bi ih cekale ko leshine.

Kad S.Koreja napadne Guam mi napadnemo Bondstil :zloca:

:hahaha::hahaha::hahaha:

zavisi
ptr vo će 2019. da izbije Veliki srpski rat
ponda će da nastanu
južna srbija sa zlatiborskim krajem bez kosova i kuršumlije
i
severrna-centralna srbija bez vojvodine sa negotinskom krajinom
onda će severni deo da tvori
severni savez srpsko-korejskog prijateljstva
ona će narodna armija SK i vojska jugoslavije da udrže snage
i osvoje ameriku, kanadu, južnu koreju i tadašnju južnu srbiju
onda ćemo eštonku i angelu da zarobimo na adu bojanu ogražene
i da spalimo rajhstag
onda.................

zavisi
ptr vo će 2019. da izbije Veliki srpski rat
ponda će da nastanu
južna srbija sa zlatiborskim krajem bez kosova i kuršumlije
i
severrna-centralna srbija bez vojvodine sa negotinskom krajinom
onda će severni deo da tvori
severni savez srpsko-korejskog prijateljstva
ona će narodna armija SK i vojska jugoslavije da udrže snage
i osvoje ameriku, kanadu, južnu koreju i tadašnju južnu srbiju
onda ćemo eštonku i angelu da zarobimo na adu bojanu ogražene
i da spalimo rajhstag
onda.................

Ovo je zaista vrlo realno i vrlo mogucno...A kad nas Prcednik ode u Koreju zamislite paradu, pa slike Marksa, Engelsa, Stalina, Mao ce Tunga, Sadama, Gadafija, Haile Selasija...pa onda slet ..... pa vojna parada i vatromet eh sine kao u stara dobra vremena

E baš je takva ideja, mislim geni i tako dalje. Kao mogu nekima u ovoj zemlji da imponuju totalni ludaci?? Koji vam je bre? Što je zlo, nisi ti jedini takav. Stvarno smo otišli u ... mesto rođenja.

Puno se igraš sa genitalijama :lol:

Back