Srbija da se odrekne Srpstva

Obersturmfuehrer:
ovaj...nemoj da se smejes ko lud, kad je u pitanju pisanje Obersturmfuehrer, ona nije u pravu, vec ja...
Hehehe ;)

Vidis li Sale ovo sad, kako pokusava da prebaci na mene. :p
Obersturmfuhrer se pravilno pise ovako “Obersturmführer“.
Ko sto on pise "ue" se koristi u ukrstenicama takodje ü -ue,ö -oe ,ä-ae. :twisted:
Ali ok nisam ja sitnicarka. :twisted:
Idemo dalje nije ni cudo sto se mi Srbi ne slazemo kad nam ovakvi sole pamet.

P.S. Meni licno ne smeta kako ko pise sa greskom ili bez, bitno je da ja njega razumem.

"Herr Obersturmführer" Srbin koji koristi ovakav nik cccc. :evil:

Samanta_:
Hehehe ;)

Vidis li Sale ovo sad, kako pokusava da prebaci na mene. :p
Obersturmfuhrer se pravilno pise ovako “Obersturmführer“.
Ko sto on pise "ue" se koristi u ukrstenicama takodje ü -ue,ö -oe ,ä-ae. :twisted:
Ali ok nisam ja sitnicarka. :twisted:
Idemo dalje nije ni cudo sto se mi Srbi ne slazemo kad nam ovakvi sole pamet.

P.S. Meni licno ne smeta kako ko pise sa greskom ili bez, bitno je da ja njega razumem.

"Herr Obersturmführer" Srbin koji koristi ovakav nik cccc. :evil:

ajde malo da te poducim, posto vidim da nisi bas vicna ovim stvarima....
http://en.wikipedia.org/wiki/Umlaut_(diacritic)

a ako te mrzi da citas, evo citata
When typing German, if umlaut letters are not available, the proper way is to replace them with the underlying vowel and a following <e>. So, for example, "Schröder" becomes "Schroeder".

toliko o tome, ne izigravaj da znas nesto sto ne znas....

a ako ti smeta nik, sto ti ne uzmes nik Milica, Ljubica, ili neko lepo srpsko ime, nego - Samanta :)

Samanta_:
- Srpski nacionalizam ide u pravcu imaginarne države sa dva cilja - pokrivanje tradicioanalnih istorijskih terotorija na Balkanu na kojima žive drugi i ujedinjenje svih Srba pod jednim krovom... Nadam se da će u budućnosti Srbija biti primorana da se odrekne istorijskog prava na Kosovo i ideje ujedinjenja svih Srba i da će ta kontradiktornost biti rešena.
Jel ovo govori bivsi ambasador, kojoj je posao (i to dobro placen) bio da stiti interese srpskog naroda i predstavlja drzavu u inostranstvu?!

Obersturmfuehrer:
1) srpstvo se pise malim slovom, cisto da te uputim posto svoj, srpski, pravopis ne znas
2) jel imas ti neki bubanj ili lupas u prazno?

Ako vec nisi Srbin ( koliko zakljucujem iz tvog posta ) onda nemoj smarati i prekidati domacina u sred razgovora . Ti si ovde u gostima i trebalo bi da se ponasas kulturno kao i svaki gost , ako neces ili neumes da se ponasas kulturno onda bolje bezi sam dok te mi nismo oterali u pm. kao sto sve nekulturne teramo ... uostalom sta vi trazite na srpskom web portalu ? Uglavnom da bi pravili probleme , bilo kakve !?
Ako si srbin , isto iskuliraj , i nemoj skretati temu na drugu stranu . Mozda je u brzini kucanja pogresio , sta ? Ako neznas sta da odgovoris na temu , ondsa bolje cuti ispasces pametniji , a i kulturniji .

Back