Srbija da ne "kapitulira"-"prajd" da bude odžan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bubobubo

Ističe se
Poruka
2.683
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/srbija-da-ne-kapitulira-prajd-da-bude-odzan/
Srbija da ne "kapitulira"-"prajd" da bude odžan
Tanjug – pre 4 sata i 55 minuta

NOVI SAD - Izvestilac Evrpskog parlamenta (EP) Jelko Kacin nada se da će "Parada ponosa" biti održana u oktobru u Beogradu i očekuje da se "prajdu" - ako bude održan - priključe evropski i srpski zvaničnici.

Kacin je izrazio nadu da "država neće opet dobrovoljno kapitulirati kao prošle godine" i dodao da je od suštinskog značaja to da li će Vlada Srbije obezbediti osnovna građanska prava i mir na ulicama Beograda.
"Ako se parada održi, očekujem da joj se, pored članova vlada država članica EU i poslanika Evropskog parlamenta, među kojima ću biti i ja, priključe i predstavnici svih grana vlasti u Srbiji", rekao je Kacin u intervjuu za današnji novosadski "Dnevnik".

Prošlogodišnja "Parada ponosa" u Beogradu nije održana zbog rizika za bezbednost. Tadašnji ministar policije Ivica Dačić zabranio je sve javne skupove koji su bili zakazani za vikend 1. i 2. oktobra 2011. godine, pa i Paradu ponosa.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će i ovogodišnja Parada, zakazana za 6. oktobar, biti otkazana iz bezbednosnih razloga.

Србија ће капитулирати ако Прајд буде одржан... Против велике већине грађана гурнути пар педерчића да окупирају БГ и подржати, то је издаја... Али, видим да СНС-овци више воле паре и власт, него своје "српство"

mozda da im svi na ulici okrenu ledja. skupimo se cutimo i okrenemo im ledja. sto nas je vise to bolje. aktivno ignorisanje, tisinom koja vristi. sutradan napraviti litiju da se okadi trasa

То би било права ствар, али фашистички пијани олош ће и ове године дати ветар у једра хомосексуалцима...

Mislim da treba da zabrane taj prajd i da se stavi tacka na tu dosadnu pricu...
zbog shacice tih perverznjaka da se dize tolika prasina - ja to zaista ne razumem...
"ajmo sad da pravimo paradu za sve vrste s.eksualnih perverzija...sto da samo gejevi budu privilegovani...
'aj da napravimo paradu pedofila, paradu za ljubitelje sado-mazo..itd.
Da pokazemo javno sta radimo izmedju cetiri zida...jeee...
Ja sam apsolutno protiv.
Neka budu i neka rade sta zele - ne moraju javno da mi paradiraju..
Sta je poenta?
Poenta je da mi odobrimo njihove perverzije da bi se oni osecali dobro sami sa sobom?
Ne kapiram i ne podrzavam.

Mislim da treba da zabrane taj prajd i da se stavi tacka na tu dosadnu pricu...
zbog shacice tih perverznjaka da se dize tolika prasina - ja to zaista ne razumem...
"ajmo sad da pravimo paradu za sve vrste s.eksualnih perverzija...sto da samo gejevi budu privilegovani...
'aj da napravimo paradu pedofila, paradu za ljubitelje sado-mazo..itd.
Da pokazemo javno sta radimo izmedju cetiri zida...jeee...
Ja sam apsolutno protiv.
Neka budu i neka rade sta zele - ne moraju javno da mi paradiraju..
Sta je poenta?
Poenta je da mi odobrimo njihove perverzije da bi se oni osecali dobro sami sa sobom?
Ne kapiram i ne podrzavam.

Кад би ови наши у власти одрадили забрану, попут Руса, то би их устоличило на власти... Али не могу, јер су подгузне муве... А и воле педерске паре.

Nema nikakvih opasnosti po srbbbski narod ako bi parada bila odrzana, tako da nemam nista protiv.

To ce biti obican dan kao i svi ostali, samo sto ce jedna grupacija prosetati ulicama i iskazati svoje stavove,

sto se smatra sasvim legitimnim ljudskim pravom u vecem delu sveta.

Kako nema opasnosti?

Ljudi nemaju sta da jedu, a neko ce da se "facka" po ulicama i da bode oci narodu svojom obescu i zastranjivanjem jer je SIT??

Nema toga kod nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back