Srbija broj 1, 2, 5, 55...

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
koliko se identifikujete sa ljudima u svojoj okolini pa i sa ljudima koje čitate na forumu?
imate li nekad osećaj da živimo potpuno drugačije živote u smislu matrijalnog, kriterijuma za razne stvari, načina života, načina razmišljanja...
osećaćate li se kao prosečan gradjanin ili superiorno/inferiorno...

nikako u rl, na 4umu caskam sa ljudima....a ni kao dete nisam osecala da pripadam ovoj zemlji, iako tada nista nije bilo pitanje novca. jednostavno nemam osecaj pripadnosti, i kada posmatram ljude negde, cudim se. mislim da to pocinje da kulminira. ne mislim da je to ni bolje, ni gore, saamo se jednostavno ovde ne uklapam i neke stvari me uzasno guse i smetaju mi.
uzasna je greska sto sma rodjena ovde, moracu to da reklamiram. :lol:

nikako u rl, na 4umu caskam sa ljudima....a ni kao dete nisam osecala da pripadam ovoj zemlji, iako tada nista nije bilo pitanje novca. jednostavno nemam osecaj pripadnosti, i kada posmatram ljude negde, cudim se. mislim da to pocinje da kulminira. ne mislim da je to ni bolje, ni gore, saamo se jednostavno ovde ne uklapam i neke stvari me uzasno guse i smetaju mi.

Isto.

Aj da startujemo neko udruzenje za promenu drzavljanstva kad mogu ovi sto tvrde da su rodjeni u pogresnom telu pa zahtevaju pravo da menjaju pola mozemo i mi :lol:

zLozi, leba ti, jesi li ti mm? I on tako prica.

ne znam :huh:....idi pogledaj dal je tu, ako je on tu onda ja nisam tvoj muz. :lol:

znaci ima nas jos malo palih s marsa ovde.

- - - - - - - - - -

Isto.

Aj da startujemo neko udruzenje za promenu drzavljanstva kad mogu ovi sto tvrde da su rodjeni u pogresnom telu pa zahtevaju pravo da menjaju pola mozemo i mi :lol:

mozemo se pozovemo na pogresnu reinkarnaciju i da su nam smuljali lokaciju. :evil:

Ič me ne interesuje niko i ništa trenutno, Srbija i građanstvo ponajmanje.
Trenutno pušim my baby (nije fora da spomenem na 3 teme samo, moram i na ovoj četvrtoj) i sanjarim o bananama nanizanim oko struka, u nekim toplim krajevima.
Ujedno ovim putem molim Sebastiana da mi se javi i poveže me sa Ramajem, treba mi neko lož ulje
t3010.gif
.... baby ima dobar cug.

Ič me ne interesuje niko i ništa trenutno, Srbija i građanstvo ponajmanje.
Trenutno pušim my baby (nije fora da spomenem na 3 teme samo, moram i na ovoj četvrtoj) i sanjarim o bananama nanizanim oko struka, u nekim toplim krajevima.
Ujedno ovim putem molim Sebastiana da mi se javi i poveže me sa Ramajem, treba mi neko lož ulje
t3010.gif
.... baby ima dobar cug.

dirljivo <3

koliko se identifikujete sa ljudima u svojoj okolini pa i sa ljudima koje čitate na forumu?
imate li nekad osećaj da živimo potpuno drugačije živote u smislu matrijalnog, kriterijuma za razne stvari, načina života, načina razmišljanja...

Ne znam, ali ne osećam kao da se nešto preterano uklapam. Arogancija mi se graniči sa asocijalnošću i niskim samopouzdanjem... kontradiktorno deluje, ali je tako.
U suštini dosta sam izolovana, kriterijumi su mi drugačiji, način života većini neshvatljiv... mišljenja isto dosta kontradiktorna bez nekakvog sistema i poretka. Nisam čudak, ne bih ja to tako nazvala. Ima to svoju pozadinu, ali nije za forum.

Ako nesto ne volim, ne volim da me porede i ja to izbegavam da radim drugima. Svi smo posebni. I imam drugacije poglede i pristupe.
Slicni se naslute i prepoznaju, i ovde i u realnom zivotu. Tako i formiramo prijateljstva, zar ne?
Kako zivimo, opet zavisi od nasih afiniteta, ambicija, truda, sposobnosti,...
Sto se mog bliskog i odabranog okruzenja tice, neko je u boljoj finansijskoj situaciji, neko ima sredjeniji i kompletniji porodicni zivot, neko zivi skoro isto kao i pre 10ak god.... Ono u sta sam sigurna je da se ni sa kim ne bih menjala. To sam sto sam, sa svojim ispravnim i pogresnim odlukama. Moje je da se batrgam i borim, a ne da zavidim.
Jedino sam uvek imala utisak da sam rodjena u pogresno vreme. Mislim da je moja dusa zakasnila generaciju, dve.

isto...

ja ljude razlikujem samo kao zadovoljne i nezadovoljne
i sa tim nema veze ni status, ni mesto boravka
ne mislim da se po bilo cemu razlikujem od drugih koji nisu odavde, niti da se oni razlikuju od mene
ovu planetu dozivljavam kao jedno veliko selo..citavu, a sve nas kao nekog ko je ovde samo na proputovanju
pa ko koliko u tom putovanju uziva
bio on obama u beloj kuci ili mali ciga perac soferki iz cigan male
svi smo isti, jedino nekinisu isto zadovoljni u sopstvenoj kozi

Imam mnoooooooooogo izrazenu samokriticnost, toliko da zelim da je ugusim, jer me izludjuje sto nikad nisam zadovoljna sobom,svojim dostignucima, uvek mislim da nisam dovoljno jaka, da sam mogla bolje, da moram da se promenim, iskorenim neke osobine, da budem bolji covek.
Onda malo ukljucim TV, procitam novine, provozam se busom, cujem druge ljude i osecam se kao milion dolara.
Ne pripadam ovde, to osecam od uvek. Zemljani i ja nismo na istim talasnim duzinama.

Imam mnoooooooooogo izrazenu samokriticnost, toliko da zelim da je ugusim, jer me izludjuje sto nikad nisam zadovoljna sobom,svojim dostignucima, uvek mislim da nisam dovoljno jaka, da sam mogla bolje, da moram da se promenim, iskorenim neke osobine, da budem bolji covek.
Onda malo ukljucim TV, procitam novine, provozam se busom, cujem druge ljude i osecam se kao milion dolara.
Ne pripadam ovde, to osecam od uvek. Zemljani i ja nismo na istim talasnim duzinama.

vanzemaljka :sad2:

Nikako se ne uklapam u okolinu ...nisam superiorna ali se nažalost opet izdvajam
Razlikuje se moje vaspitanje, razlikuju se moji stavovi ...
Kad sam bila mlađa imala sam volju da objašnjavam , da pokušam da promenim njih ....sad više ne polemišem, odmahnem rukom i nastavim dalje.
---------------
U svojoj zemlji se osećam kao broj ...gde god da odem traže lk... jmbg...tako sam zavedena i tako živim ...kao broj.

Poslednja izmena:
Vau, ovde sve neki individualci i nepripadajuće superiorne jedinke. Osećam se polaskano što delimo sajber prostor.

Tema...uklapam se. Kako? Pa jednostavno. Odavno skontah da ovo nije more tropskih ribica no pirana i ajkula. Pa svoje plivanje prilagođavam datim okolnostima. Postoje stvari kojih se ne odričem, tipa ne spuštam se na nivo nevaspitanaj, psovki, vulgarizama. Izbegavam tračare i manipulante. Ne tražim prijatelje na svakom ćošku. Ljubomorno čuvam ove koje imam. Ne zanima me tuđ tanjir ali ću ubosti viljuškom svakog ko pruži prstiće ka mom.
I da, govorim tiho i nosim psa sa sobom:malav:

Back