Srbija bi procvetala bez Crnogoraca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Ne pratim nesto mnogo politiku niti me previse zanima, ali me interesuje vase misljenje u vezi ovoga

Uglavnom, malopre za vreme rucka moj cale, koji radi u EPS-u, ondako iznervirano kaze da jedva ceka najnoviji insajder koji ce biti upravo o njegovoj firmi jer se ne zna ko tamo vise krade. "Kolubara je nista kakve malverzacije se rade ovde"

Kad se malo smirio poceo je da prica "Ma nema, kad ti celu firmu kao i drzavu drze Crnogorci nista drugo i ne mozes da ocekujes. Drze sva rukovodeca mesta u zemlji, unistili su nas skroz"

A sada jedna sokantna istina - 1990. godine moj otac je tada radio u Pristini (isto EPS sektor za Kosmet) i trebao je da dobije novu kancelariju i neko malo unapredjenje, medjutim otvoreno u lice su mu rekli "Neces dobiti unapredjenje nisi Crnogorac" !? To sam cuo od prijatelja mog oca

Stalno se prica da Crnogorci drze celu Srbiju i izgleda da istina nije daleko odatle. Politika nije moja oblast ali sport jeste, u fudbalu se vrte velike pare i to je najvazniji sport na svetu, trenutno je Srbija fudbalski na najnizim granama u istoriji a predsednik fudbalskog saveza je - Tomislav Karadzic, CRNOGORAC !

Od studentskih domova do predsednika ih ima na sve strane, nije to nikakva tajna. I to nije nista novo, tako je bilo i mnogo ranije. Plemensko-klanski mentalitet im to obezbedjuje, nije bitno ko si i kakav si, nego da li si njihov. Shiptari se vrlo slicno ponasaju, samo sto mnogo veci divljaci. Daleko od toga da su svi takvi i da etiketiram sve crnogorce, ali oni koji nisu takvi oni cute, puse i rade posten posao... za sitju.

Ne pratim nesto mnogo politiku niti me previse zanima, ali me interesuje vase misljenje u vezi ovoga

Uglavnom, malopre za vreme rucka moj cale, koji radi u EPS-u, ondako iznervirano kaze da jedva ceka najnoviji insajder koji ce biti upravo o njegovoj firmi jer se ne zna ko tamo vise krade. "Kolubara je nista kakve malverzacije se rade ovde"

Kad se malo smirio poceo je da prica "Ma nema, kad ti celu firmu kao i drzavu drze Crnogorci nista drugo i ne mozes da ocekujes. Drze sva rukovodeca mesta u zemlji, unistili su nas skroz"
A sada jedna sokantna istina - 1990. godine moj otac je tada radio u Pristini (isto EPS sektor za Kosmet) i trebao je da dobije novu kancelariju i neko malo unapredjenje, medjutim otvoreno u lice su mu rekli "Neces dobiti unapredjenje nisi Crnogorac" !? To sam cuo od prijatelja mog oca

Stalno se prica da Crnogorci drze celu Srbiju i izgleda da istina nije daleko odatle. Politika nije moja oblast ali sport jeste, u fudbalu se vrte velike pare i to je najvazniji sport na svetu, trenutno je Srbija fudbalski na najnizim granama u istoriji a predsednik fudbalskog saveza je - Tomislav Karadzic, CRNOGORAC !
U pravu ti je otac.To nije ništa novo da se Crnogorci "drže" ko Šiptari.Ali oni i jesu polušiptari što i sami ne kriju.Čak su i ponosni na to.Počev od studentskih domova,fakulteta,policije,zdravstva,javnih i državnih preduzeća itd.Mada im primat polako preuzimaju "bosanci".Čim se jedan uglavi u neko javno preduzeće računaj da će njegovih rođaka ili prijatelja biti deset u preduzeću za godinu dana.A takva je situacija u svim državnim i javnim preduzećima.Šta ćeš?Znaju ljudi posao.Svi su po nekim partijama nebitno kojim. Važno da je ta partija na lokalnoj ili državnoj vlasti.Oni su bahati, nikoga ne poštuju i ponašaju se prema zemlji kao prema feudu. Ovo nije zemlja njihovih predaka i nemaju moralnih barijera prema njoj tako se i ponašaju, bahato.Nama trebaju ljudi koji su ovde rođeni, koji se osećaju delom ovog podneblja,koji žele da urade nešto društveno korisno, ne zbog ličnih dobitaka i koristoljublja, već da bi učinili dobro delo za svoju zajednicu i buduće naraštaje, i ostali upamćeni po dobrom. Ovi bahati misaono ne dobacuju dotle.

Од 45. до данас, Србија плаћа цех

- сталној међусобној борби Црногораца са Дедиња и оних из Црне Горе;
- политичарима на руководећим функцијама у Србији ... Црногорцима;
- шефовима удбе,озне, дб, биа, полиције, војске .... Црногорцима;
- директорима највећих предузећа у Србији .... Црногорцима;
- ректорима универзитета, деканима факултета, директорима болница ... Црногорцима;
- шефовима свих мафија у Србији .... Црногорцима

Ипак, најмање су они криви.
Зар су они криви што се држе, што се помажу (као и шиптари, муслимани, цигани ...) а Србин је Србину - вук .... само гледа да му ''цркне крава''

Odlično, da nam prvo vratite Novaka Đokovića, Anu Ivanović, Jelenu Janković, Duška Vujoševića i zatim još mnoge ljekare, inženjere... a i biznismene Kole kralj šećera da nam ga vratite. Dakle, svima da im uzmete pasoše, a mi ćemo im odmahh dati crnogorske!

Odlično, da nam prvo vratite Novaka Đokovića, Anu Ivanović, Jelenu Janković, Duška Vujoševića i zatim još mnoge ljekare, inženjere... a i biznismene Kole kralj šećera da nam ga vratite. Dakle, svima da im uzmete pasoše, a mi ćemo im odmahh dati crnogorske!

Ето вам их, али уз њих иду и сви остали криминалци

yebote, ove sto si nabrojao, odmah bih ti isporucio, da se ja pitam...ali nazalost :(

Pa da al umesto da uvzimo Kineze ,Avganistance i ostale Kurde ko sav pošten svet , mi zaglavili sa ovim štetočinama i neradnicima . :(

Bundy ken jas kao foka. Sta ti znas kakvi su radnici ti sto si ih nabrojao. Kinezi su vredi nema sta, ali ostali ne samo sto nista ne rade nego se mnoze kao zecevi. Mada opet citajuci tvoje komentare mislim da se u 99% slucajeva samo podje bavas, i lozis ostale.

Sto se tice teme ..

Nisu vama (kada kazem vama mislim na Srbe iz Srbije) krivi crnogorci sto niste sposobni da rukovodite svojom drzavom. Nisu crnogorci glasali za Tadica i ostale lopove nego vi. Tuzno je to sto drzava od 8,000,000 ljudi krivi nekoliko hiljada crnogoraca. Pa samo pogledajte kako tretirate Srbe na Kosmetu pa onda kazite kriv je ovaj ili onaj. Ne, krivi ste vi. Kada gledam RTS/B92 ne mogu da verujem koliko malo samopostovanja imate.

DODATAK: Srpskom narodu je najbolje bilo kada se nismo delili na ove i one ... svaki Srbin je bio brat .... a sto je najjadnije od svega je to sto upravo oni ciji su roditelji dosli iz ko zna kakvih vukojebina najvise mrze i napadaju nove dosljake

Poslednja izmena:

Pa el Crnogorci nisu u stvari Srbi, ja sam zbunjena.

Ogromnom delu tvojih sunarodnika koji su ovde ne bi palo na pamet da se vrati u taj kamenjar, jer tu mogu samo kamen da tucaju i sluze pice u kaficu. Qurcite se nekom drzavom, a pola te drzave vam i dalje na sisi Srbije. Treba covek da vam udari elektricnu ogradu... i to u sred sezone, kad se ova domaca praznoglava raja iz silikonske preseli u Budvu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back