Schrodinger
Elita
- Poruka
- 15.902
Sve vise ovaj pdf postaje internacionalan pa izjasnite se malo i uporedite. Pod strancima podrazumevam i komsije iz susednih zemalja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сори гејс?Skandinavci,...sorry gays!
Ali su najbolji frajeri na planeti.
U redu je i ako voliš,..."gejs"!Сори гејс?
Написала си гејсU redu je i ako voliš,..."gejs"!![]()
Volim ja i to, ...I jedina manastirka rece. Ostale su u fazonu da ih ne interesuju muskarci, vec lepo cvece, divan dan, neka knjiga kraj reke.
Napisala sam "gays".Написала си гејс
Гејс су gays, којим гејевима се обраћаш?Napisala sam "gays".
By the way,...gejevi su i onako najbolji frajeri, šteta što su nam van dometa.![]()
Dosadan si k'o treća smena.Гејс су gays, којим гејевима се обраћаш?
Bole te brige brate, sedis na proplanku, citas knjigu, dok ti skandinavac pusi.Volim ja i to, ...![]()
Изражавај се јасније.Dosadan si k'o treća smena.![]()
Dobro.Изражавај се јасније.
И да, може гејс у исту реченицу са Скандинавцима, не роштиљају им џабе жене кратки мухамедчићи.
Kad sam na olimpijade prodavo opankeSve vise ovaj pdf postaje internacionalan pa izjasnite se malo i uporedite. Pod strancima podrazumevam i komsije iz susednih zemalja.
A dobro, mozda i nije tako neobicno da kada malo izadjemo iz nase parohije i upoznamo neke druge narode, da nam to bude zanimljivije.Sve vise ovaj pdf postaje internacionalan pa izjasnite se malo i uporedite. Pod strancima podrazumevam i komsije iz susednih zemalja.
Onda to vazi i za Ruse jer lice na njih, hajmo ohrabriti lepim recima novog kolegu @rusdrugsrbaAli meni su recimo Skandinavci lepi ljudi. I muskarci i zene.
Pa ne lice mnogo, mada to jesu, onako generalno govoreci, svetliji tipovi ljudi.Onda to vazi i za Ruse jer lice na njih, hajmo ohrabriti lepim recima novog kolegu @rusdrugsrba![]()