Srbi vladaju Balkanom, ali koji to narod živi u Srbiji, zove sebe Srbi, a nisu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.770
Jedini pisani pomen plemena Srbi je o onima ispod Baltika. To su oni koji su, opet dokumentovano, sišli na Balkan negde u 6-7 veku. Prvo u centralnu Bosnu, pa se širili mahom na jug i istok. Oni su svima koji se tako zovu nametnuli ime.

Ali, to je narod koji je prilagodljiv trenutnoj situaciji. Oni koji su ostali u prapostojbini su primili katoličansto i društveno uređenje koje su im uterali germani.
Ovi dole su se takođe adaptirali. U Hrvatskoj su primili katoličanstvo, u Bosni, sve tri vere, kao i u Crnoj Gori. I niko više neće da se zove Srbin.

Jedini su "Srbi" u Srbiji drčni. Potpuno nesrpska odlika. Dakle, ko smo mi ovde u Srbiji? Znamo da smo mnogi starosedeoci, ali koji?

(ne znam koji forum bi bio najprikladniji za ovu raspravu, te neka je ovde za sada)

Srbi su potpuni idioti.

Pokazatelj zasto su idioti je sto ce sada npr. da mi drukaju i obrisu ovu poruku.

Jednostavno, izrazito smo glup narod za evropske standarde.

Nasi narativi su prejadno dno, a nase gluposti i foliranja su megalomanska.

Dno dna.
Nisi promašio. To u vezi ovih što žive u Srbiji i misle da su Srbi,a nisu. Pravi Srbi su u Dalmaciji, Hercegovini, Crnoj Gori i severnoj Albaniji.

Nisi promašio. To u vezi ovih što žive u Srbiji i misle da su Srbi,a nisu. Pravi Srbi su u Dalmaciji, Hercegovini, Crnoj Gori i severnoj Albaniji.
Srbi su 40% Vlasi, a Rumuni su 40% Sloveni...ovde je preovladao srpski a u Rumuniji vulgarni latinski. Hrvati iz Dalmacije i Hercegovine i Bošnjaci su nešto čistiji Srbi od Srba tj. manje su Vlasi jer je Ilirik bio prilično ispražnjen u vreme doseljavanja Srba. Crnogorci su Srbi mešani sa Šiptarima.

Jedini pisani pomen plemena Srbi je o onima ispod Baltika. To su oni koji su, opet dokumentovano, sišli na Balkan negde u 6-7 veku. Prvo u centralnu Bosnu, pa se širili mahom na jug i istok. Oni su svima koji se tako zovu nametnuli ime.

Ali, to je narod koji je prilagodljiv trenutnoj situaciji. Oni koji su ostali u prapostojbini su primili katoličansto i društveno uređenje koje su im uterali germani.
Ovi dole su se takođe adaptirali. U Hrvatskoj su primili katoličanstvo, u Bosni, sve tri vere, kao i u Crnoj Gori. I niko više neće da se zove Srbin.

Jedini su "Srbi" u Srbiji drčni. Potpuno nesrpska odlika. Dakle, ko smo mi ovde u Srbiji? Znamo da smo mnogi starosedeoci, ali koji?

(ne znam koji forum bi bio najprikladniji za ovu raspravu, te neka je ovde za sada)
Srbi su mali Rusi koji zive u Nemačkoj i vole evrići.

Sve su to divlja balkanska plemena...

Srbi su drastično bliži Ukrajincima nago Rusima. Rusi su u mnogome pomešani sa azijatima
Juzni Rusi kao i Rusi na krajnjem istoku, su manje vise svi iz Ukrajine, nesto iz Belorusije.
Imao sam druga iz Rostova na Donu, on mi je npd islricao da je njegov neki cukun cukun deda se tu nasilio iz pribalja Dnjepra, bio je Kozak, nekom ukrao konja, pa morao pobeci.
Slicno onoj prici kod nas ubio Turcina pa morao pobeci.
Sto se tice naroda ko naroda, ne postoji cist narod. Severozapadni Rusi su upili dosta Finskih i Baltickih plemena, Belorusi Baltickih.
Al daleko od toga da u Ukrajini zive cisti Sloveni, teritorija danasnje Ukrajine u komunističkim granicama ne prati istorijske granice, te se to vidi u u genetici.
U sustini, cisti Sloveni ne postoje.
Iskreno ja Ruse, Ukrajince i Beluruse dozivljavam ko jedan narod, koje su odredjene istorijske okolnosti udaljile.
A i sam start je bio sarenolik, doslji Varjazi iz Svedske, da pomire zavadjena Slovenska i Finska plemena, pa zavladali. Rec Rus je oznacavala Vikinga, ne Slovena.
Kao i te ono cim su vladali Kievska Rus', Novgorodska Rus'

Poslednja izmena:
Srbi su 40% Vlasi, a Rumuni su 40% Sloveni...ovde je preovladao srpski a u Rumuniji vulgarni latinski. Hrvati iz Dalmacije i Hercegovine i Bošnjaci su nešto čistiji Srbi od Srba tj. manje su Vlasi jer je Ilirik bio prilično ispražnjen u vreme doseljavanja Srba. Crnogorci su Srbi mešani sa Šiptarima.
Ko to kaze?

Naleteo baš na ovo pre neki dan
1000010809.png

genetika...utvrđeno je da smo 40% starosedeoci u prevodu Vlasi...utvrđeno je da u vreme Rimskog carstva ovih 60% slovenskih gena nije bilo prisutno...što se Rumuna tiče oni su nam izuzetno slični genetski što znači da su i oni neki miks Slovena i Vlaha...Hrvati iz Hercegovine i Dalmacije i Bošnjaci imaju manji udeo starosedelačkih gena od Srba tj. oni su genetski manje Vlasi a više Srbi/Sloveni... to potvrđuju i istorijski izvori koji tvrde da je Ilirik (BiH i Dalamacija) bio prilično ispražnjen kad su došli Srbi/Sloveni.. takođe je utvrđeno da su Iliri imali dominantno J2 haplogrupiu koja je u tragovima među južnim Slovenima a ni Albanci je nemaju previše....

Poslednja izmena:

Back