Srbi u BIH - demografija

Srbi_u_BiH_danas.GIF

Zasto ove oblasti gde pise 90%, 93 % i 67 % nisu u RS? To Sloba majmun kada se nalokao skivia dao kao sto je dao i Sarajevo ? I zasto ste dozvolili da vas taj magarac koji vas je zahebavao tokom godina rata zastupa u Dejtonu a ne Karadza?

Te opstine kad se potpisivao Dayton su imale 100% Hrvata...pa je logicno da udju u federaciju...

Само да ти кажем да Сараујлија није једини. Има доста Муслимана који тако мисле и осећају ( Хвала богу). Није ли управо девиза Партријарха Павла БРАТ ЈЕ МИО КОЈЕ ВЕРЕ БИО.. А то што од свих Муслимана у Босни, само најпоштенеиј и најобразованији себе сматрају Србима, то нам је само на част . У сваком сучају , сматрам да овакве људе одмах треба прихатити у потпуности, као потпуно равноправну браћу своју. А шта ће да буде са РС , то ће мо видети у времену које долази.

Ovo je presmjesno...covjek ima 48 postova...mislim da je ocito da je neki srpski provokator...
Ne vjerujem da ima ijedan Srbin musliman u BiH...

До организовања и спровођења пописа нема смисла причати...
Муслимани у БиХ желе што и Шиптари у Македонији.
Да се уведе у цифру што више људи који овдје више не живе, или нису никада ни живјели...
Македонци су им дохакали врло једноставно, прекинули су попис.
Поново ће сљедеће године.
А што се тиче Федерације, нас у РС не занима шта ће они...
Ми ћемо се пописати сами, да ли 2012 или 2013 или 2014 није толико битно...

pa koliko nas na kraju ima u bosni?po podacima iz zavoda za statistiku rs kazu da rs ima oko 1,4 miliona stanovnika,od kojih su 90% srbi(mislim da je tako nesto,ne mogu opet da proveravam).na par mesta(od bosnjaka)sam cuo da nas ima oko 1,1 milion.sad,s obzirom da bih ima oko 3,5 miliona stanovnika,ja mislim da je broj srba malo veci od tih 1,1 tj. oko 1,25 do 1,3 miliona,tj. oko 36-37%.sta mislite?

Ali i kada se izvrsi popis pitanje je koliko ce on pokazati realno stanje. Mnogi ljudi koji zive u federaciji imaju dokumente Republike srpske i obratno. Potom mnogo ljudi zivi u Srbiji i Hrvatskoj ili u jos daljem inostranstvu a samo se vodi da su u BIH. Teslp cemo saznati pravi broj ljudi koji zive u BiH a jos teze da li oni zive u Federaciji ili u RS.

Srbi_u_BiH_danas.GIF

Drugo, ovo Trebinje je izolovano da izolovanije ne moze biti. S kime se zene ti Trebinjci. Je l' se spustaju u Herceg Novi i Boku po zene. Ne moze da se vrti stalno jedan te isti genetski kod u tako maloj populaciji... doci ce do degeneracije.

pa koliko nas na kraju ima u bosni?po podacima iz zavoda za statistiku rs kazu da rs ima oko 1,4 miliona stanovnika,od kojih su 90% srbi(mislim da je tako nesto,ne mogu opet da proveravam).na par mesta(od bosnjaka)sam cuo da nas ima oko 1,1 milion.sad,s obzirom da bih ima oko 3,5 miliona stanovnika,ja mislim da je broj srba malo veci od tih 1,1 tj. oko 1,25 do 1,3 miliona,tj. oko 36-37%.sta mislite?
55% Bosnjaci i ostali32%Srbi,13%Hrvati

Back