СРБИ СУ ...

СAРAЈЕВО - Над муслиманима у Србији, Македонији, Црној Гори, Санџаку и БиХ је, у складу са српском фашистичком идеологијом и политиком и геноцидном злочиначком праксом српског великодржавничког пројекта у више освајачких ратова у 19. и 20. вијеку, извршен геноцид и други облици злочина против човјечности.

Рекао је то у свом излагању под називом "(Велико)српска геноцидна идеологија и политика и планирање геноцида над Бошњацима" директор Института за истраживање злочина против човјечности и међународног права из Сарајева проф. др Смаил Чекић.

Он је на научном скупу под називом "Злочин геноцида над Бошњацима", који је одржан у Бошњачком институту у Сарајеву 8. фебруара, изнио и тезу да је "геноцид над муслиманима на Балкану, посебно Бошњацима у БиХ, резултат колективне српске фашистичке идеологије и политике и геноцидне злочиначке праксе истребљења муслимана".

Himhandzar.jpg

Pripadnici_13._SS_divizije_Handzar1.jpg

Bundesarchiv_Bild_146-1970-041-50%2C_Amin_al_Husseini_bei_bosnischen_SS-Freiwilligen.jpg

Bundesarchiv_Bild_146-1973-116-11%2C_Waffen-SS%2C_13._Gebirgs-Div._%22Handschar%22.jpg

Handzar_divizija.jpg

itditditd...

tek da se zna ko su fashisti na ovim prostorima

...

Poslednja izmena:
Ja bih se pridruzio raspravi ako poksas da pobijas deo po deo ono [boldovan deo] sto je on govorio. Inace sam protiv sveobuhvatnosti bilo kojeg naroda kada se govori o bilo kojim zlicinima. Cak se ni za Nemacku ne moze reci da je bila fasisticka, postojale su osobe koje se nisu slagale sa tom ideologijom.

ništa od boldovanog nema veze sa srpskim nacionalnim bićem,to su pogrešno interpretirane želje srpskog naroda za jedinstvom ,produhovljenošću,oboženosti itditd...ne može se suditi o Srbima na osnovu baljezganja srpskih komunista "pokajnika" tipa Dobrice Ćosića i kompanije...to je tzv.salonsko srpstvo koje odudara od stanja na terenu..nigde nacionalne manjine nisu slobodne kao u Srbiji..ne zbog zakona već zato što su Srbi takvi..prvo drugim daju a onda za sebe uzimaju...

ništa od boldovanog nema veze sa srpskim nacionalnim bićem,to su pogrešno interpretirane želje srpskog naroda za jedinstvom ,produhovljenošću,oboženosti itditd...ne može se suditi o Srbima na osnovu baljezganja srpskih komunista "pokajnika" tipa Dobrice Ćosića i kompanije...to je tzv.salonsko srpstvo koje odudara od stanja na terenu..nigde nacionalne manjine nisu slobodne kao u Srbiji..ne zbog zakona već zato što su Srbi takvi..prvo drugim daju a onda za sebe uzimaju...

Slazem se da se Srbima ne moze suditi, ali se za neke Srbe moze slobodno reci da ispunjavaju sve uslove. Ja sam u prethodnom postu dao neko moje vijdenje toga gde je autor u pravu. Mozda i ja gresim, ali to je neko moje misljenje, a mi ovde inace samo pokusavamo da pisemo ono sto mislimo bez da posedujemo neko pravo na to da smo nepogresivi, makar je to tako kod mene.

Срби су геноцидни фашисти

130

СAРAЈЕВО - Над муслиманима у Србији, Македонији, Црној Гори, Санџаку и БиХ је, у складу са српском фашистичком идеологијом и политиком и геноцидном злочиначком праксом српског великодржавничког пројекта у више освајачких ратова у 19. и 20. вијеку, извршен геноцид и други облици злочина против човјечности.

Рекао је то у свом излагању под називом "(Велико)српска геноцидна идеологија и политика и планирање геноцида над Бошњацима" директор Института за истраживање злочина против човјечности и међународног права из Сарајева проф. др Смаил Чекић.

Он је на научном скупу под називом "Злочин геноцида над Бошњацима", који је одржан у Бошњачком институту у Сарајеву 8. фебруара, изнио и тезу да је "геноцид над муслиманима на Балкану, посебно Бошњацима у БиХ, резултат колективне српске фашистичке идеологије и политике и геноцидне злочиначке праксе истребљења муслимана".

Ово су још неке тезе које је на овом скупу изнио "научник" Чекић, а које су објавили сарајевски медији:

- злочин геноцида је осмислио и развио академик Добрица Ћосић, на којег је много утицао Милорад Екмечић

- основ српског фашизма је срж српске (агресивне) националне културе, која у бити свог мита садржи огромну количину мржње и насиља, тенденцију ка извршењу геноцида, а култура мржње његује се унутар породичне (православно српско црногорске) и племенске традиције, кроз Мит о Косову и Његошев Горски вијенац, гдје је по српској националној култури, истребљење муслимана свети и херојски чин

- пројекат је нацистичког, фашистичког и геноцидног карактера јер садржи два повезана елемента: територијална експанзија (освајање туђих територија укључујући и БиХ), и истребљење народа, односно геноцид, злочин над злочинима, укључујући и над Бошњацима у БиХ

- проширење животног простора је по српској фашистичкој идеологији и политици, а што је потврдила и политичка пракса, примарни критеријум за ширење и одржавање етничке чистоте, слично нацистима

- српски фашизам се темељи на српској великодржавничкој идеологији, политици и пракси од почетка 19. вијека

- носиоци пројекта су истакнути и угледни српски интелектуалци, укључујући и вођство Српске православне цркве

- српски фашизам је масовног карактера захваљујући српској интелектуалној, свјетовној и духовној, и политичкој елити, због које је добијао на масовности и масовној подршци српског народа

- иза српског фашизма увијек је стајала држава

- српски фашизам је патолошки опсједнут православљем и српством

- концепт српске великодржавне идеологије политике и праксе има антицивилизацијски, антидемократски карактер.

Учесници

На овом скупу говорило је 15 истраживача са Института за истраживање злочина против човјечности и Сарајевског универзитета. Међу њима били су проф. др Мухамед Шестановић, Енис Омеровић, Мелдијана Aрнаут-Хасељић, Милица Бонар, Хусејин Омеровић, Исмет Диздаревић, Расим Муратовић, Сабина Субашић-Галијатовић. Сви су се сложили да се "геноцид над муслиманима наставља и данас само на софистициранији начин", а ускоро би, како су најавили, своје радове на ову тему требало да презентују и у Загребу.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/53313/cir/Srbi-su-genocidni-fasisti.html

И шта рећи више о мржњи муслимана према свему српском???

Na zalost, u ovome (i pored eventualnih preterivanja) - ima istine.

To je jako uocljivo i ovde na forumu i veoma cesto se spominje kao srpski interes i srpske teznje.

(Proterivanje svih islamista u Tursku ili Albaniju)

Naravno, to je ovde na nivou kafanske politike, a na visim nivoima ima i vecu tezinu.

Slazem se da se Srbima ne moze suditi, ali se za neke Srbe moze slobodno reci da ispunjavaju sve uslove. Ja sam u prethodnom postu dao neko moje vijdenje toga gde je autor u pravu. Mozda i ja gresim, ali to je neko moje misljenje, a mi ovde inace samo pokusavamo da pisemo ono sto mislimo bez da posedujemo neko pravo na to da smo nepogresivi, makar je to tako kod mene.

tako je sa svim nacvijama na svetu pa i ovim u našem regionu..nedostatak ili skrivanje(izvitoperavanje) istorijskih podataka vodi u igru "zatrvorenog pokera" sa velikim blefovima a na žalost velikim ulozima...

'bem ti sunce koliko su prsli ovi ljudi. I ovaj pajser nas optuzuje da svoje porodice vaspitavamo da mrze? Pa shta ce sada misliti neki Bosnjak u BiH nakon svih ovih sranja koje je dotichni nalupeta? Da nece da nas voli mozda? Sram da ga bude...RETARD

To je jako uocljivo i ovde na forumu i veoma cesto se spominje kao srpski interes i srpske teznje.

Gde si, Blajbi?

Nisi pomenuo NAJCISTIJU ETNICKI drzavu u EU, Hrvatsku!
Mozda je doslo vreme, napokon, da Srbi gledaju SAMO SEBE, a ne da ratuju(40-tih) i drugima daju drzave(austrijskim konjusarima-Slovencima, Hrvatima i sl.)

Gde si, Blajbi?

Nisi pomenuo NAJCISTIJU ETNICKI drzavu u EU, Hrvatsku!
Mozda je doslo vreme, napokon, da Srbi gledaju SAMO SEBE, a ne da ratuju(40-tih) i drugima daju drzave(austrijskim konjusarima-Slovencima, Hrvatima i sl.)
Naravno, to je ovde na nivou kafanske politike, a na visim nivoima ima i vecu tezinu.[/B]
[/QUOTE]

Sad ne govorimo o tome. Tema nije Hrvatska.

Nemojte uvek kada nemate adekvatan odgovor mesati nesto o cemu se uopste ne prica da bi promenuli teziste teme.

Sad ne govorimo o tome. Tema nije Hrvatska.

Nemojte uvek kada nemate adekvatan odgovor mesati nesto o cemu se uopste ne prica da bi promenuli teziste teme.
[/QUOTE]

Samo hocu da kazem, da Srbi kroz celu istoriju vode brigu o drugim narodima.
Vreme je da sve "napusimo" i okrenemo se sebi!
Covek, ako se tako moze nazvati ova kreatura je lupio i ostao ziv!
Nas "maneken" nikada tako nesto nece reci za druge nacije, a trebao bi.

Naravno, to je ovde na nivou kafanske politike, a na visim nivoima ima i vecu tezinu.

Хало!! Да ли си ти нормалан? Ти ово:

и форумашка препуцавања доводиш у исту раван?

Eto pune Krstarice.

Форум није исто што и директор Института за истраживање злочина против човјечности и међународног права из Сарајева проф. др Смаил Чекић.

Он је на научном скупу под називом "Злочин геноцида над Бошњацима", који је одржан у Бошњачком институту у Сарајеву 8. фебруара....

На форуму свако може под ником писати шта хоће...

Дакле, имаш ли тај примјер или не?

Isto je. Pokazuje imbecilnost u narodima. Količinu i drčnost, manjak obraza, tolerancije.

Наравно да није исто. Знаш ли ти ко пише под сваким ником? Може бити било ко...

Не буди неозбиљан. Осим тога оно је био јавни научни скуп интелектуалаца.

Имаш ли ти примјер за оно што си навео или не?

Isto je. Smeće je smeće. Nebitno da li ima funkciju.

Наравно да није небитно. Када такве тврдње изговоре јавне личности, то има много већу тежину.

Значи, пошто немаш аргументе којима би поткријепио своју трдњу, остаје само чињеница да лажеш. Зашто, не знам, а да си слагао види се. ;)

Хало!! Да ли си ти нормалан? Ти ово:

и форумашка препуцавања доводиш у исту раван?

Apsolutno je normalan i potvrdjuje moju zabludu da glupi ljudi ne mogu biti zli!
Taj je i glup i zao!

Back