Srbi su...

Sam? :eek::eek:
Jedino ste 1999. bili sami, a rezultat se vidi.

- Pre prvog svetskog rata u nekoliko navrata protiv moćne Otomanske imperije
- Prvom svetskom ratu protiv moćne Austro-ugarske Monarhije
- Drugom svetskom ratu protiv moćne nacističke Nemačke i njenih poltrona
- 1999-te protiv moćnog NATO pakta

Ne bih se slozio

Kad je Evropa trebala da deluje protiv Otomanske opasnosti nije to uradila...mi smo se sami(dobro bilo je i ostalih balkanskih naroda 1389.ali vecina smo bili mi).......
Sad te pitam kad su odlacuili da pomognu Srbiji...i tad smo bili sami.do trenutka kad je kuga zavladala.......
-Na ova dva ostala ne moram da odgovorim posto je sasvim ocigledno

@Ademe
Cenim tvoju brigu....ali nemoj previse da se potresas......;)

Nemoj sad da zatvara,a bas postalo interesantno:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ps.Jevreji su sigurno imali vise sinagoga u Nemackoj,
nego vi djamija na Kosovu,...........
a za ostali deo posta:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

smesna si. gde sam ja spomenuo da su jevreji imali ili ne sinagoge u nemackoj??? i kakve to veze ima sa postom koji citiras???pitao sam da li su jevreji imali svoju republiku unutar nemacke, da li su se pre toga ostali delovi odcepili od nemacke, i da li je njihov jezik bio zvanican u delu u kojem su ziveli...
procitaj post, razmisli...nemoj zureti sa odgovorom, i bilo bi pozeljno da tvoj odgovor ima bilo kakvu vezu sa postom koji citiras

Срби су леп народ.

trobojka.jpg

a ti znash gde je Sinsinati, Roshel, Springfild.............:dash: i naravno srBski MinKen
Voleo bih da mogu "ove" drugove forumase(koji balave kako su Ameri glupi) da uzivo sretnem i pitam(bez guglovanja) da li oni mogu da nabroje sve drzave(a da ne pitam jos i za glavne gradove) u sastavu SAD-a,pa da vidimo koliko ONI poznaju Geografiju...evo ja cu poceti od SEBE-JA NE ZNAM SVE DRZAVE SAD-a!
A sto bi svaki Amer MORAO da ZNA SVE DRZAVE U EVROPI pa jos i tamo neku Srbiju!

Poslednja izmena:
Ademchina owde kritikuje nas zato shto mi kritkujemo taditja, a on as druge strane podrzhawa tachija koji je unishtio xx broj crkwi :hahaha:
Ja ne znam shto se wi uopste rasprawljate sa njime, kad je ochigledno da je prowokator,licemer, zlochinatz, i podrzhawa swe shto ej antsrpsko. Samo se pretwara ponekad.

Ademchina owde kritikuje nas zato shto mi kritkujemo taditja, a on as druge strane podrzhawa tachija koji je unishtio xx broj crkwi :hahaha:
Ja ne znam shto se wi uopste rasprawljate sa njime, kad je ochigledno da je prowokator,licemer, zlochinatz, i podrzhawa swe shto ej antsrpsko.
Samo se pretwara ponekad.

kako bi bilo da se ti ponekad pretvaras da si normalan, obican forumas kome je forum razbibriga, a ne biti ili ne biti

Voleo bih da mogu "ove" drugove forumase(koji balave kako su Ameri glupi) da uzivo sretnem i pitam(bez guglovanja) da li oni mogu da nabroje sve drzave(a da ne pitam jos i za glavne gradove) u sastavu SAD-a,pa da vidimo koliko ONI poznaju Geografiju...evo ja cu poceti od SEBE-JA NE ZNAM SVE DRZAVE SAD-a!

E, nije to isto... :hahaha: sad ce onaj chuveni "argument..:Kad se u Evropi jelo nogama i vilama u Srbiji se jelo viljushkom,,,,:hahaha::hahaha::hahaha:

verujem da vecina forumasa, sa "pravom", misli da ostali "svet" ne voli srbe.
ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

ps.moramda odem, ali nastavicu kada se vratim

Nije istina da svi govore lose, jer u protivnom nebi bio ni izabran.
Istina je da je jedva pobedio, zahvaljujuci nacionalnim manjinama koje ga i ovde podrzavaju uz nekolicinu Srba, tako da je i ovde stanje identicno, gde predsednika pljuje 50%, a podrzava 50% "birackog tela".
Njemu je svejedno sto ga pljuje 49% Srba, sve dok ga podrzava nekih 30ak% uz 20ak% nacionalnih manjina koje mu osiguravaju vlast.

E, nije to isto... :hahaha: sad ce onaj chuveni "argument..:Kad se u Evropi jelo nogama i vilama u Srbiji se jelo viljushkom,,,,:hahaha::hahaha::hahaha:
Па јел због тога земља у којој ти зивиш извршила агресију и прекршила повељу УН о неповредивости мира нападом на СРЈ '99.
Да те подсетим ратни злочин не застарева !

Па јел због тога земља у којој ти зивиш извршила агресију и прекршила повељу УН о неповредивости мира нападом на СРЈ '99.
Да те подсетим ратни злочин не застарева !

E dobro je da priznajesh da je zemlja u kojoj zivim prekrshila povelju .........:super:

ps, Ja zivim u SRBIJI

E dobro je da priznajesh da je zemlja u kojoj zivim prekrshila povelju .........:super:

ps, Ja zivim u SRBIJI

"trenutno u HOLANDIJI"

E па ништа ја сам мислио да си ти озбиљна саговорница, значи подаци испод твог аватара су лажни, као и обећања која дају деца комуниста са твог аватара.

Poredjenje ti je glupo, da ne komentarisem sada tvoju inteligenciju. "Drzave" SAD-a su isto sto i republike/provincije/oblasti nekih drugih drzava i nisu medjunarodno priznate nezavisne drzave, dok ti americki degeni pre srednje skole nisu u stanju ni kontinente da pokazu na mapi sveta (bukvalno), pa Nemacku traze u Aziji, Englesku u Africi, a Francusku kad traze prstom saraju po Juznoj Americi.
Tako da nije poenta sto oni ne znaju gde je Srbija, vec sto magarac u 8 razredu osnovne ne zna gde je Evropa, a kamoli Engleska ili Nemacka. :thumbdown:

p.s. Sva sreca pa imas slicnih sebi na ovom forumu, da se podrzavate na intelektualnom nivou .... 14godisnjeg Amera ;)

"trenutno u HOLANDIJI"

E па ништа ја сам мислио да си ти озбиљна саговорница, значи подаци испод твог аватара су лажни, као и обећања која дају деца комуниста са твог аватара.

Ozbiljnija sam ja sagovornica nego shto ti umesh da chitash!
Lepo pishe TRENUTNO

ps.-A chiji si ti mali?

smesna si. gde sam ja spomenuo da su jevreji imali ili ne sinagoge u nemackoj??? i kakve to veze ima sa postom koji citiras???pitao sam da li su jevreji imali svoju republiku unutar nemacke, da li su se pre toga ostali delovi odcepili od nemacke, i da li je njihov jezik bio zvanican u delu u kojem su ziveli...
procitaj post, razmisli...nemoj zureti sa odgovorom, i bilo bi pozeljno da tvoj odgovor ima bilo kakvu vezu sa postom koji citiras

bas i ti svasta ocekujes...:)
p.s. u njemackoj je bilo a i ima Sinagoga...relativno mal broj ih je porusen u samoj Njemackoj...porusene su u okupiranim dijelovima njemacke (sadasnja Poljska i Cescka kao i bivsa DDR) sto su ucinili boljsevici...

Poredjenje ti je glupo, da ne komentarisem sada tvoju inteligenciju. "Drzave" SAD-a su isto sto i republike/provincije/oblasti nekih drugih drzava i nisu medjunarodno priznate nezavisne drzave, dok ti americki degeni pre srednje skole nisu u stanju ni kontinente da pokazu na mapi sveta (bukvalno), pa Nemacku traze u Aziji, Englesku u Africi, a Francusku kad traze prstom saraju po Juznoj Americi.
Tako da nije poenta sto oni ne znaju gde je Srbija, vec sto magarac u 8 razredu osnovne ne zna gde je Evropa, a kamoli Engleska ili Nemacka. :thumbdown:

p.s. Sva sreca pa imas slicnih sebi na ovom forumu, da se podrzavate na intelektualnom nivou .... 14godisnjeg Amera ;)

Poshtujem ja tvoje iskustvo i ne sumnjam da su ljudi koje ti poznajesh, zaista tako dobro informisani i obrazovani!
To je, ipak stvar tvog izbora a i okruzenja, daleko je to od realne slike

ps. Neshto se ne secam, chiji su oni chuveni TV kanali, Nacionalna geografija, Diskaveri Histori....................

Ozbiljnija sam ja sagovornica nego shto ti umesh da chitash!
Lepo pishe TRENUTNO

ps.-A chiji si ti mali?

trenutno u HOLANDIJI

Моји родитељи нису комунисти ето, а та земља где си ти тренутно, је '99. извршила агресију на СРЈ и прекршила повељу УН о неповредивости мира у свету, као и Хелшинску декларацију о неповредивости граница у Европи.
То говори о озбиљности те земље и њеном схватању Међународног права .
Ратни злочин не застарева !

bas i ti svasta ocekujes...:)
p.s. u njemackoj je bilo a i ima Sinagoga...relativno mal broj ih je porusen u samoj Njemackoj...porusene su u okupiranim dijelovima njemacke (sadasnja Poljska i Cescka kao i bivsa DDR) sto su ucinili boljsevici...

Sovjeti medju kojima su se borili i jevreji protiv Nacista (i njihovog Ustaskog cveca) "rusili sinagoge"
:dash:
...tako ti je draga deco kad ustase prepricavaju istoriju....
:thumbdown:

Poshtujem ja tvoje iskustvo i ne sumnjam da su ljudi koje ti poznajesh, zaista tako dobro informisani i obrazovani!
To je, ipak stvar tvog izbora a i okruzenja, daleko je to od realne slike

ps. Neshto se ne secam, chiji su oni chuveni TV kanali, Nacionalna geografija, Diskaveri Histori....................

Ej mala smesna si .... ti ces da mi pricas o americkom obrazovnom programu koja nisi videla dalje od Red Light Districta ... ae tutanj .. :bye:

Back