Срби се у Лепосавићу надмећу са војницима КФОР-а у вучи конопца

Meni je ovo ok, dobro, fino... Jedino sto mi se malo ne svidja to je sto nama nije toliko bitan "sport", niti neko vitesko nadmetanje, nego samo i iskljucivo pobeda kao da je rat u pitanju..Pa onda slavlje i na mrezama masovno ponizavanje protivnika... Na taj nacin i posmatramo sport zvani tenis...Od toga smo napravili takodje rat za pobedu nad drugim nacionalnostima... Hocu reci, ne volimo sport, ali obozavamo pobede...

Како портал " Косово Север " преноси, наши људи на Космету се надмећу са локалним војницима КФОР-а у вучи конопца.

На снимку су наши победили😁

Лепо је видети снимке мира на нашем Косову, барем на кратко. Наши људи не желе рат! Наши људи не желе немире.

Srbi i pripadnici Kfora u Leposaviću odmerili snage u nadvlačenju konopca - Kosovo Online
https://www.kosovo-online.com/vesti...odmerili-snage-u-nadvlacenju-konopca-6-6-2023

Ево и снимка :D

Mi podrzavamo Vucica i formiranje ZSO, za dobrobit svih i najbolje odnose izmedju KiM i Srbije.

Mi podrzavamo Vucica i formiranje ZSO, za dobrobit svih i najbolje odnose izmedju KiM i Srbije.
ево и теби један поучан Видео, @guslar1389
шта може вас сачека ако се још једном усудите да кренете у поробљавање србског Народа:

ево и теби један поучан Видео, @guslar1389
шта може вас сачека ако се још једном усудите да кренете у поробљавање србског Народа:

Odlican video moga kraja i lijepe Crne Gore, podrzavam. Miroljub Petrovic jedan od pametniji u Srbiji danasnjoj.

Back