Srbi ovih dana masovno rasprodaju imanja na Kosmetu a Srbija ništa ne preduzima

AJDE NE LUPAJ VISE!

Srbi su prodavali svoja imanja od 1945. godine pa na ovamo! I za vreme dok su tvoji bili na vlasti! A najvise je imanja prodato 1999 i 2000 godine!

IDI BRATE PA KUPI I ZIVI NA KOSOVU!
OCES DA TI JA POKLONIM SVOJU ZEMLJU TAMO?

koliko sam ja upucen...a jesam....mozda se moji postovi nekome ne svidjaju,nekome svidjaju....nebitno
mislim da se srbi sele sa kosova jos od 1699...i pre...a ne 1945
to sto se nama ovde istorija racuna od 4.7.1941 kada je poceo komunisticki ustanak protiv mrskog okupatora je drugo
ali generalno srbi napustaju kosovo...bar masovno od 1699.....

to sto se nama ovde istorija racuna od 4.7.1941 kada je poceo komunisticki ustanak protiv mrskog okupatora je drugo
.....

Tačno.....Lepo si to zaključio
Srbi pod pritiskom okupatora napustaju Kosovo, još od prodora Turaka, a Albanci se naseljavaju intezivno od kraja XVII veka.......
Između 1918-1941, nisu ga napuštali već su se vraćali na njega i bilo ih je sve više...

A od 1941 su prvo došli kratko fašistički okupatori, pa onda komunistički, posle toga smo svi svedoci šta se dogodilo....

Izgleda da će ga konačno napustiti.....

Turci=austro-ugari=fasisti, nacisti=komunisti=NATO (što se tiče Srba na Kosovu)

I ostavili su različite posledice ....Samo što jednog nisu bili potpuno svesni i zato zaslužuju da plate cenu...

Poslednja izmena:
jesam bio na kosovu...poslom,bukvalno....98 i 99 godine
primetio sam da ti srbe ocigledno dozivljavas kao nesposobnu i retardiranu decu koju moze da manta kako se kome svidi...ali,nije bas tako...niti su toliko dobri,niti toliko naivni da im se neko doseli u komsiluk pa krene da ih sikanira,pa se oni svi razbeze....nece to da pije vodu...to mogu da pricaju tebi...meni ne
a evo i zasto....na kosovu je uvek bio pojacani sastav milicije i vojske sa vrlo slobodnim prosudjivanjem,bez polafganja racuna bilo kome za delovanja....bilo je i puno vojske
policija je 80-tih dolazila iz krajeva cele bivse sfrj na teren na kosovo,ponasali su se kao u okupacionoj zoni,bili non stop pod punom borbenom spremom,slemovima,bov-ovima...a i policijski cas neke vrste je uvek bio prisutan....tajno naravno

90-tih....policiju cine uglavnom policajci sa juga srbije....nesto beogradsih jedinica...znaci...slazes li se samnom da je dole bilo non stop pojacan sastav policije??
znas li kako se ponasala policija u bgd-u tih 90-tih godina?
kako se tek ponassala dole
...tri sipca na jednom mestu je vec bilo sumnjivo.....da ti neduzim,generalno diktatura,vrlo stroga,gde se lao moglo biti priveden i dobiti dobre batine...
sto se tice prevara...evo,sad bas na tv imas jedan takav primer...gde su tipovi zeznuli siptare za zemlju...sada..kada je dole na vlasti mafija...a kako sticem sliku...ti mislis da su bili jaci i organizovaniji kada je dole bilo nase policije i vojske koliko volis
sto se tice toga da su se svetili....nisu...nisu svi siptari ubice...da te razocaram...niti su toliko tada bili ujedinjeni protiv srba...gomilu je bolelo uvo...radili su biznis,sli u inostranstvo...ali nazalost,manjina najagresivnijih jew preovladala...to da sa srbima nisu saradjivali...nisu...nisu ni srbi nesto mnogo hteli i sa njima...jezicka barijera je tu bila najveci problem......
ali,kada bi neko nekoga izradio za pare,pa mu ovaj ravio probleme,ovaj bi ga jednostavno prijavio policiji,nekom rodjaku koji radi u policiji,priveli bi ga i odrali od batina...posle bi bio mian
siptarii su generalno zecevi...a srbi su se vadili na policiju,i upravo to uznemiravanje....

e sad....ako sam ja tebe dobro shvatio...a rezimiramo,oba nasa posta...
dole je slozicemo se bilo,mnogo nase policije i vojske...jeli?
u to vreme su siptari terorisali srbe iz komsiluka...srbi su morali nezasticeni da beze....sta je radila ta tolika vojska i policija???
hoces mi reci da smo mi neprofesionalni bili??? ili mozda namerno pustali da se to desava,i precutkivali siptarima takvo ponasanje??
to je policija asposobna da ucini samo ako je dobila naredjenje...hoces reci da je sloba namerno dao siptarima odresene ruke 90-tih??

pazi...blo je sela gde policija nije ulazila...sela uz granicu...as,zhur...cela drenica...ali tamo nije bilo srba...u mesanimselima to nije bio slucaj...gradovima pogotovo.....
znaci ti nama prebacujes da smo neprofesionano i lose odradjivali posao...mislim na pripadnike vojske i policije...ja sam bio pripadnik vojske tada....

ili mozda mislis,da je nesto drugo po sredi???? vidim u sledecem postu vec lepo govoris o migraciji u gradove sa sela....o studiranju u bgd,kupovini stanova
i molim te reci mi,jel i rusi na moru siluju crnogorce da im prodaju imovinu....kinje ih po komsiluku da daju za "nepitam koliko kosta cenu" pa muceni beze iz buljarica i kupuju stanove po bgd,ili sta je?
daj mi objasni,ja to nerazumem...pritom,nesmatram srbe za debile,naivne i glupe kojima e manipulise kao deecom...kako ih ti dozivljavas...moj je utisak da u vrlo lukavi i premazani...tu se neslazemo
ali eto
pozdrav

meni nije tesko da se slozim a nekim postom, iako je isti napisao forumas sa kojim nemam nikakvh dodirnih "tacaka". evo npr. ovaj post, a ja cu boldovati par recenica sa kojima se slazem 100%. ima mozda i nekih sitnica sa kojimase ne slazem, ali generalno odlicno zapazanje realne situacije. a mogu zamisliti kakav bi post bio da si bio kao policajac na kosovu, a ne u sluzbi vojske

pazi...ja sam vrlo realan covek,na prvom mestu
imamo dodirnih tacaka...obojica volimo sah:):)
kao sahista,uvek realno sagledam svaku situaciju,trudim se da dam ocenu onakva kakva jeste
ja sam rezervni oficir...nisam aktivan...inace sam pravnik po struci....
uvek se trudim a govorim istinu,makar bilo i na moju stetu
mnogima se ovde nesvidjaju moji postovi,a e nazivaju balijom,ustasom,neznam ni ja kako sve.....to su sve napaljene budale....oni niti znau sta se gde desavalo,niti ih interesuje..zabole ih...bitno je da laju....
posao am,na kom god ratistu bio,odradjivao krajnje profesionalno,zato sam i postavljen za komandanta tenkovskih vodova i ceta od hrvatske pa do kosova....imam ordenje iz tih ratova...na kosovu sam bio u najelitnijoj oklopnoj jedinici....ta je roglasena i narodnim herojem...zamisli....narodni heroj....plaskali smo od smeha....ali opet,bude ti drago
sta znam.....nedrzim nikome stranu....samo pricam kako jeste.....mada se to kosi sa onim sto su eca cula od nekoga...najcesce od tete koja je citala vesti u 19.30

koliko sam ja upucen...a jesam....mozda se moji postovi nekome ne svidjaju,nekome svidjaju....nebitno
ali generalno srbi napustaju kosovo...bar masovno od 1699.....

Slazem se ja sa tobom da su poceli tada da se sele ali nisam zeleo da ulazim toliko u proslost!
Nego me ovaj Mita iznervirao svojim zapazanjima! :dash:

Pa , da se ne lazemo, svi znamo da su srbi pre dvadesetak i vise godina , prodavali barake za milione .........trpala se lova u dzep, i kupovale vile i stanovi u Srbiji.......ponesto se gurnulo u dzepic korumpiranim cinovnicima, i evo i radnog mesta za srbe sa kosova............

Srbi su oduvek prodavali imovinu siptarima, samo sto je sada pala cena kvadrata......

A ti jadan ostade bez vila i stanova i radnog mesta.I još jedan podatak:SRBI SA KOSOVA NIKADA NISU ŽIVELI U BARAKAMA.! Tu tvoju glupu propagandu ostavi za tebe i tebi slične. Pa i ako su prodavali,prodavali su svoje a ne tvoje.A baš me zanima kako bi se ti snašao pametnjakoviću.Prodao bi ti više od imovine samo da ti je moglo biti. Nego nećeš dugo čekati.Zbog takvih kao što si ti .Brzo će ti doći u komšiluk i pitati koliko košta kvadrat.

Tačno.....Lepo si to zaključio
Srbi pod pritiskom okupatora napustaju Kosovo, još od prodora Turaka, a Albanci se naseljavaju intezivno od kraja XVII veka.......
Između 1918-1941, nisu ga napuštali već su se vraćali na njega i bilo ih je sve više...

A od 1941 su prvo došli kratko fašistički okupatori, pa onda komunistički, posle toga smo svi svedoci šta se dogodilo....

Izgleda da će ga konačno napustiti.....

Turci=austro-ugari=fasisti, nacisti=komunisti=NATO (što se tiče Srba na Kosovu)

I ostavili su različite posledice ....Samo što jednog nisu bili potpuno svesni i zato zaslužuju da plate cenu...
E, ovako:Srbi napuštaju Kosovo znači od 1389.,pa do današnjih dana.A Albanci se naseljavaju intenzivno od kraja 19-og veka.Po tvojoj teoriji i teoriji mnogih na ovom forumu, MI Srbi i Crnogorci sa Kosova nismo ni postojali.Svi smo bili ''Albanci''. Služite se dezinformacijama i nekakvom istorijom samo vama poznatom.Pljujete na sve što je imalo veze sa prošlim vremenima i pa i na NAS SRBE I CRNOGORCE SA KOSOVA. MI smo vam jedino dobri i korisni kada vam trebaju glasovi, kada sa našim glasovima ''kupujete'' sebi ugodniji život, i tamo iz nekih udobnih foteljica diskutujete o POREKLU SRBA SA KOSOVA. A očima ga gledali niste, pa čak ni na geografskoj karti. Da se nije desilo sve ovo sa KOSOVOM ne bi ni znali gde se nalazi.NAŽALOST. A koliko poznajete geografiju svoje države, toliko poznajete i njenu istoriju.

A ti jadan ostade bez vila i stanova i radnog mesta.I još jedan podatak:SRBI SA KOSOVA NIKADA NISU ŽIVELI U BARAKAMA.! Tu tvoju glupu propagandu ostavi za tebe i tebi slične. Pa i ako su prodavali,prodavali su svoje a ne tvoje.A baš me zanima kako bi se ti snašao pametnjakoviću.Prodao bi ti više od imovine samo da ti je moglo biti. Nego nećeš dugo čekati.Zbog takvih kao što si ti .Brzo će ti doći u komšiluk i pitati koliko košta kvadrat.

:SRBI SA KOSOVA NIKADA NISU ŽIVELI U BARAKAMA.

Ma naravno.......Kosovo je bilo poznato kao srBski "Beverli Hills":worth:

Pa i ako su prodavali,prodavali su svoje a ne tvoje

Pa kada su prodavali , nema razloga da sada kukaju "kosovo je srce srbije".....mislim , glupo je........

.Brzo će ti doći u komšiluk i pitati koliko košta kvadrat.

Kod mene je u kraju kvadrat skup do bola......a ako ce da daju troduplo, koliko vama na kosovu.......prodajem bez blama., i jos cu da pevam "beograd je srce srbije":super:

mozda nije vezano za temu, a mozda i jeste... zakljucite sami.
secate se da sam vam skoro preneo vest da je premijer kosova thaci kupio jedan traktor koji je poklonio jednom srbinu, cisto kao malu pomoc vlade kosova za manjine na kosovu. e bilo na vestima da je taj isti srbin ubrzo usitnio traktor. valjda se nada ce mu ga ponovo dati, jer uskoro je setva i sl.seljack zanimacije, i trebat ce mu. ili se nada da ce kao i do sada istu stvar dobijati povise puta,i koliko god jeftino da prodas, puta puno, ode to u..... mislim na ustadjevinu u slamarici

Ma naravno.......Kosovo je bilo poznato kao srBski "Beverli Hills":worth:

Pa kada su prodavali , nema razloga da sada kukaju "kosovo je srce srbije".....mislim , glupo je........

Kod mene je u kraju kvadrat skup do bola......a ako ce da daju troduplo, koliko vama na kosovu.......prodajem bez blama., i jos cu da pevam "beograd je srce srbije":super:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
DA TO NIJE MOŽDA U AFRIKU! MISLIM PITAM ZBOG IZGLEDA, '' LEPO SI ISPAO NA SLICI.BAŠ SI FOTOGENIČAN.JA JOŠ IMAM NEKRETNINA DOLE NA KOSOVU! ZATO JE KOSOVO SRCE SRBIJE.A TEBE BEZ SRCA MOGU SAMO DA ŽALIM! BATALI DISKUSIJU NA OVE TEME NEMAŠ POJMA.ŽIVI MIRNO TAMO GDE SU TI KVADRATI ''SKUPI'' I ČEKAJ BOLJE DANE.MOŽDA TI PADNE SA NEBA.

mozda nije vezano za temu, a mozda i jeste... zakljucite sami.
secate se da sam vam skoro preneo vest da je premijer kosova thaci kupio jedan traktor koji je poklonio jednom srbinu, cisto kao malu pomoc vlade kosova za manjine na kosovu. e bilo na vestima da je taj isti srbin ubrzo usitnio traktor. valjda se nada ce mu ga ponovo dati, jer uskoro je setva i sl.seljack zanimacije, i trebat ce mu. ili se nada da ce kao i do sada istu stvar dobijati povise puta,i koliko god jeftino da prodas, puta puno, ode to u..... mislim na ustadjevinu u slamarici

A ............... pa što se tiče traktora, vi baš imate iskustva sa njima,a posebno ''g-din'' tači,verovatno zato što je za vreme njegovih ''studija ''u Albaniji, jedan, jedini traktor bio izložen na trgu u Tirani i onda su svi u pauzi odlazili da vide kako izgleda traktor, i divili se tom čudu tehnike. Pa šta će to mu je verovatno ostalo u sećanju. Tako da nije čudo što je poklonio traktor, čudno bi bilo da je u pitanju npr.kuća,stan,malo para što da ne , on se ionako rasipa.Seljak, šta će .Nije mu traktor interesantan, pa što da stoji bezveze kad može da se unovči.NEMA VEZE NIJE GA TAČI KUPIO,DONATORI SU TU.NJEMU PARE U DŽEP,ON JE SAD ''GOSPODIN ĆOVEK'' TRAKTOR MU NE TREBA.ČINI MI SE DA JE TAJ SELJAK PRIČAO ALBANSKIM JEZIKOM.

draga moja kraljice, tebi se puno toga cini, a posto ja ne zelim da ti kvarim tvoju seljacku idilu, neka bude kako ti kazes
ps. ja cujem dobro

O ADEME.ADEME.Stalo demantuješ sam sebe pa stičem utisak da uopšte i nemaš formirana razmišljanja zrele osobe.To nije moja seljačka idila nego tvoja.VI sad obrađujete SRPSKA IMANJA, PA VAMA TREBAJU TRAKTORI( american new modell's).Pardon:američko-seljačka idila!

Pa , da se ne lazemo, svi znamo da su srbi pre dvadesetak i vise godina , prodavali barake za milione .........trpala se lova u dzep, i kupovale vile i stanovi u Srbiji.......ponesto se gurnulo u dzepic korumpiranim cinovnicima, i evo i radnog mesta za srbe sa kosova............

Srbi su oduvek prodavali imovinu siptarima, samo sto je sada pala cena kvadrata......
Ja se u potpunosti slazem sa tobom...Samo jedna mala digresija...Nije od pre 20 godina vec od 1948. godine...kada je gospodin Broz pustio da preko sto hiljada Albanaca udje bez ikakvih papira preko granica iz Albanije u Srbiju

Back